Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blanka ...

400 zl za ubranko do chcrztu

Polecane posty

Gość ja nie....
bo nie chrzcze dziecka :D Juz mi te glupoty z glowy wywietrzaly na szczescie.

W zyciu ochrzcilam w ta niedziele swojego synka zaplacilam za NOWE ubranko 200 zl bardzo ladne, duuzo ladnejsze od tego na fotce nie zachecam do kupienia tych ciuszkow,kupicie w lepszym stanie i ladniejsze za mniejsza kasee,

Gość pomijając fakt że buciki są
na nużkę :P To to ubranko mi się zwyczajnie nie podoba. Sama mam dla córy sukienkę z bolerkiem warta 350 zl. Pożyczoną :P Nie dalabym tyle, ale fakt że jest ładna (od wójcika) i mala na pewno będzie w niej ślicznie wyglądać. Gdybym nie miala tej to bym kupiła zwykłą białą sukieneczkę bawełniana bez zadnych satyn tiulów i innych takich i też by pięknie wyglądała, no bo ladnemu we wszystkim ładnie nie? :P

Gość Blanka..
Zdziwiłam się oglądajac tą aukcje bo ubranko raczej nie wyglada na warte tyle kasy. Ja wystawiłam w tym tyg ubranko 10 x ładniejsze ale za kwotę 50 zł. I zastanawiałam sie czy tylko ja nie widze jakiejs nadprzecietnej urody tego ubranka skoro wystawia sie je za 400 zl.

Gość nie no....
jezuuu...no przeciez to na bank pomylka!!pewnie mialo byc 40 zł:O:Omyslcie troche:O

Gość lakakakakak
jeżeli małżeńskie to warto i masz obowiązek ochrzcić, jeżeli pozamałżeńskie to precz z patologią na czele z mamuską.

Gość HT_CIARA
Matko jedyna 400zł UŻYWANE !!! Ja za nowe dałam tyle i to ładniejsze Radze sie rozejrzeć po sklepach

Gość HT_CIARA
a Blanka to pewnie sprzedawczyni na allegro hahah chyba z kosmosu przyleciała za taka cene używane masakra, aż mi się wierzyc nie chce z ciekawości wezmę do obserwowanych czy jakis debil kupi

w zyciu!!! ja corke ochrzcilam w sukience, ktora miala na slubie mojej siostry. a ze przy okazji była kremowa, to zalozylam jej tylko bialy sweterek,rajstopki i buciki

Mi się wydaje, że to 400 zł to pomyłka! bo więcej jak 40 zł bym za to ubranko nie dała!

Gość tyle ze jak kogoś
stać na to zeby kupic na jedno wyjscie dla dziecka ubranka za 400 zł to na pewno nie bedzie stroil dziecka w uzywane tylko pójdzie do sklepu i lekka ręką te 400 czy 500 zł wyda. Używki są dla ludzi, ktorych nie stać na nówki i chcą lub muszą przyoszczedzić. Marna szansa zeby ktokolwiek za taką kase to kupił.

Gość jak nie stac to sie nie rodzii
jak stać na dziecko to i na nowe ubranka stać

Gość widac ze nie zrozumialas
mojej wypowiedzi tylko klepiesz jakieś puste teksty, których na kafeterii pełno. To ze ktos nie wyda 400 zl na ciuszek do chrztu ktory potem elzy nieuzywany w szafie nie oznacza ze go nie stac na dzieci. A jesli ktos wydaje 400 zl na taki ciuszek to znaczy że ma lasy jak lodu i na pewno nie będzie kupowal używek bo po co?