Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to siup..

jestem opetana....

Polecane posty

Gość no to siup..

kto ma podobnie i chce pogadac? Katolikom dziekuje..nie ten temat:-P

Gość czarno mi
tez tak mam czasami mowia ze wali ode mnie pieklem.

Gość no to siup..
hihi tzn? przyblizysz temat?

Gość czarno mi
klne ile wlezie a starzy tylko ,,bedziesz sie smazyl..."

Gość xaka
Mi się wydaje , że we mnie też coś siedzi... Np : Czasami coś do siebie gadam nie mając świadomości co i , że w ogóle coś powiedziałam ... A jak siedzie u znajomych to do głowy przychodzi mi obraz jak ich wszystkich morduje i rozpierniczam całą chałupe...Nie wiem co to jest??

Gość no to siup..
oj podszywa mam..nie ladnie tak klnac:-Pmoj podszywie..nie ladnie bedziesz mial zaraz kr0ste na policzku..taka niewielka wielkosci pilki pimpongowej:-P

Gość no to siup..
i z powaznego tematu zrobily sie siupy:-P master juz wychodzi diabel:-P do Ciebie wiec uwazaj:-D

Gość nie ty jedna
................

Gość no to siup..
xaka masz stany podgoraczkowe? pytam teraz serio:-)

Widzicie ? Szatan już się denerwuje. Boi się imienia Jezusa Chrystusa. Wyjdź z niej istoto piekielna ! Wyjdź i wracaj do piekła ! Kropię cię wirtualną święconą wodą. Naa ! I jeszcze !

Gość no to siup..
Master111 a może powinnam pomodlić się do platformy ?:) już sama nie wiem co mam robić.:O

Gość no to siup..
hehehe chyba po tabletach tak mi odbija:-P master boj sie..idzie szatan do ciebie!!

Gość no to siup..
Ciągle śpiewam piosenkę Marysi Sadowskiej " Nigdy nie dam się zagłaskać..."umpa umpa tarra rara bejbe bejbe:classic_cool:

Gość no to siup..
brawo podszyfki!!!!

Wiecie ja wam tutaj napiszę, że wiele osób będzie mi ZAWSZE miało za złe, że uciekam od brygidek i katolików, ale powiem wam - bo teraz wszyscy będą pomawiać moją matkę, że wszystko przez nią i jej inicjację, ale to wszystko jest JEDNA BZDURA wiecie - taka prawda. Czemu? Bo ja np. od małego miałam Włochy, ale powiem wam miałam mieć INDIAN Z WŁOSÓW. I wszyscy powiecie - twoja matka ci to zawaliła, nie, ojciec. I jestem PRZERAŻONA - jakie on miał uczynki, że nawet Z WŁOSÓW nie mam Indian - nie miałam jako małe dziecko i nie miałam USA i Wielkiej Brytani. Zbrodniarz, porywacz, ostatnia kanalia. Tego rodowodu jego miało nie być. To było ZUPEŁNIE BEZ SENSU bo tak bym miała państwa, musieliby mnie wiecie uczyć angielskiego od dziecka, a tak kanalia sobie wymyśliła BEZSENSOWNY w Polsce rzymski rodowód z którego DOSŁOWNIE miałam Rzym, ale po co? Po co mi Rzym? Ja miałam mieć Indian z włosów. Bo dlaczego go nie chcę ani jego ani tych półgłupich bvrygidek bo wiecie - oni są wszyscy straszni. Muszę sobie to poukładać w głowie. Ja sobie to przemyślałam tak - one te brygidki są od św. Marii Magdaleny - zakon dla najgorszego menelstwa i TO PASUJE. I to powinien być zakon egzorcystów i tam księża powinni być i to wszystko odpętywać i tyle. No a póżniej REAKTYWOWAŁA to św. Monika MATKA św Augustyna i te augustaianki z dziećmi na boku też nie mają sensu wiecie, a wiecie taki zakon żeński pustelniczy, spowiedż silna , pokuta - to jest św. Maria Magdalena i wszystkie takie tam w jej stylu - lata rozpusty i się nawracam. A wiecie nawet jak chcą być tymi rybami to słuchajcie od św. Marii Magdaleny musiałaby mieć Jezusa Chrystusa i 12 APOSTOŁÓW bo tam jest co godzinę wrzask jak dla mnie no i tak św Piotra i Pawła i Rzym, no ale nazwa brygidki to poprzez św. Monikę i św Augustyna od Brygidy Szwedzkiej św. Piotr i Paweł i stąd Rzym? Ale nie wiem czy to tak się da. No to jeszcze zostaje żeby miały Pana Jezusa św. Augustyn - Bóg - Faustyna - i MARYJA tak może, o tak, albo św. Augustyn - Faustyna i Pan Jezus. coś tam takiego. A tak to wszystko bez sensu to są wszystko baby co siedzieć w pierdlu powinny i tyle. I jeszcze dzieci robią, a niektóre przychodzą tam i mówią im , zeby je zabiły. I ja w brygidkach tak bym skończyła, a jakbym wiedziala o matce to to samo. Zabijcie mnie bo to bez sensu i koniec. I wiecie idę NA ZAWSZE z tej szkoły trzymając z lesbą dyrką z Londynu - bo co ona miała robić? Ona chyba słabe oceny w średniej miała. Miała mieć lepsze mieć, ale jak to zrobić? Bez sensu wiecie. To by trzeba nie wiem - no ale na pewno nie tak i tyle. Tak samo ja - ale powiem wam tyle dla tych dzieci brygidek ta szkoła ma do zaoferowania i ja na ich miejscu bym nie uciekła - pomodlić się do Boga, zabij mnie i koniec. A ten moj ojciec to tak - podskakiwał ojcu i gdyby sie nie powiesił to on jest bez matury, a co robił ojciec nie wiem, ale za rodzinę bez matury na pewno i co dalej? A nie wiem ale wszystko jakieś podejrzane i tyle. Cała rodzina dawno w USA powinna być. Ja z tego nie rozumiem nic. Rozumiem tylko, że strasznych rzeczy się dopuszczał bo od niego nie ma włosów INDIAN, a ma paszport amerykański a INDIAN Z WŁOSÓW nie ma, a moja matka jest WYNARODOWIONA przez ślub po śmierci wiecie. No cóz... lepiej tego nie komentować jak ludzie sa sprawiedliwi. I wielce Szkotka, a ona w ogóle Szkotką nie była i wiecie - po co ci rodzice kazali jej grać tę Anię Shirley - mieli powiedzieć niech spierdalają małpy na drzewa i tyle. Może matka kazała? Na pewno. W ogrodnictwie najbardziej byłby jej teatr potrzebny. Tam klasa sportowa , biegać i tyle :( Wiecie ten mój ojciec może kwiatka jeszcze ode mnie ściągnąć na stałą pracę i niech zdupia. Paszport niemiecki to kazdy może kupić, każdy inny też. Ja już jestem za stara na różne wojaże, ale... ja trzymam z tą dyrką i na każdy wydział edukacji, na te brygidki też, że MONSTRA. One niby są pomówione w Londynie, że niesprawiedliwe je wyrzucili czy być same poszły z powodu pomówień, ale powiem wam to w ogóle sensu nie miało i tak dalej. Niech se tam robią co chcą , ale z nich to pożytku żadnego. Może ten obiad. A wiecie najgorsza rodzina i też dzieci na kasę robią, ale jest matka , ojciec i tak dalej. One w więzieniach powinny pracować z kobietami jak dla mnie i tyle. Albo jakaś resocjalizacja. Że same narobiły świństw i teraz pokutują. Takie coś to jest i ja dobrze napisałam te rodowody i nad tym się namyślę, ale dobrze im to rozpisałam. No całe życie mam przez nie spieprzone - jakim prawem one matce dziecko porwały. Normalnie jebnięte babska jak te lesby. TO SAMO. I wolę te lesby z tej szkoły od nich wiecie. Bo jak przyjechał ten Otto to sie smiały że SŁUGĘ przysłali, i one sie go bały, a ta go pieprzyła i tyle. No i sie go też miała bać, co też chcesz NIEDZWIEDZIU albo GORYLU, a ona go sobie zlekceważyła i taki koniec. No i ślub po śmierci. I zwolnienie dyscyplinarne i porwane dziecko i na służbę do pałacu bez dziecka? Ze zwolnieniem dyscyplinarnym? Brak kontaktu z policja? Na szczęscie wszyscy popełnili samobójstwo i tyle :(

Wiecie też się nad tym zastanawiam, ale pasuje od św. Brygidy Szwedzkiej śwęci Piotr i Paweł i Rzym od pierwszych męczenników za zabójstwa i zbrodnie swoje - wychodzą od św. Marii Magdaleny więc spowiedz i pokuta silna. Misjonarski zakon i tyle. To zawsze może być - rodzaj pustelni, filozofia - św. Augustyn - myślicie ze to w Afryce nie miałoby sensu? Ale co z dziećmi wtedy? I wszystko żle i tyle. A ta cała inicjacja to widać że bez sensu i tyle. Bo tak i już ale tego nie napiszę - chyba, ze będą mieć wszystkie rodowody od HIOBA tam wiecie. Bo one tylko Stary Testament. Boże - no ta lesba dyra a one - to samo. A ile nadużyć seksulanych tam jest. I lecą WYŁĄCZNIE WYGLĄDEM - jak dzieci się podobają to biorą je i jak nie chcą się poddać to zabijają i tyle. A nadużywają dzieci bo by miały św. Marię Magdalenę - nikogo bo to wiem i tyle. A wiecie ich rodowody biblijne są g... warte dla mnie , w Biblii pisze LEJ DZIECKO SWOJE POKI CZAS, a one wiecie wielce ryby amerykańskie a tu nadużycia, szkoły zero, choć cokolwiek by te dzieci musiały umieć to sie tylko Rzymem wybraniają. Ale zjedżcie je sobie. Ja bym powiedziała coś ale nic nie powiem bo będę niekulturalna bo nikogo nie zarżnęłam ŻYWCEM i tyle :(

I patrzcie przynajmniej jakby grały te dzieci, św. Augustyna miały, nic. I tylko te włosy łonowe a z tą matką moją to na pewno było wiecie, że one nawet jej nie pwoiedziały ŻE MUSI zgolić te włosy, żeby dostać rodowod biblijny i wtedy byłaby jak one a tak jej nie chciały. A czemu? Bez sensu. Na pewno od A do Z chodziło o Londyn bo widać, stad mieszkanie w Londynie, a ona myślała, że za książkę wiecie i tyle :( No to mieli być uczciwi. Ona była sama i musiała sobie radzić. Choć dzielnicę miała zmienić. No ale jak i tyle. :(

I patrzcie te misje w Afryce to nic tylko śpiewy a jaka tam pokuta powinna być. Wszyscy od Kaina i śpiewają i śpiewają. A Kain na pewno też śpiewał. Ja wiem jak to było z Kainem wiecie przez to bym się tam nikomu nie dała w tej Afryce i tyle. Zaczął od morderstwa - jak brygidki. A póżniej dzieci , święta INICJACJA oraz INKWIZYCJA - a po co im ta święta Inkwizycja to nikt normalny nie wie. Ale zawsze dobrze z nimi żyć będą i tyle :(

Wiecie ja sie temu ojcu nigdy nie dam bo wyłysiałby i jest inaczej, a na pewno nie i też inaczej jest. Jedni łysieją , inni nie. Całkiem inne życie to jest. I po matce włosy Indian sa, a po nim? NIc i taka prawda. WIELKIE NIC on jest i kłamca. Tam adopcje bez papierow to se do zadka wsadzcie, a tu jeszcze jeden kariere robił mną i też spuchł i tyle. A ja no muszę zarabiać wiecie dalej - może mi pójdzie dalej i o życiu myśleć, ale Europę skreślam dalej bo to szmata niemniej trochę tu jeszcze muszę pożyc i tyle. No zarobić tu muszę choć zobaczymy co będzie dalej ale ogólnie ich skreślam - zera i koniec :( A najgorsze brygidki - wszystkie zabić jak karpie na Boże Narodzenie. Bo ktoś powie po co brygidkom Maryja? Zeby miały Boże Narodzenie - prezent od św. Franciszka bo innego nie będzie. PREZENTU. A św. Franciszek też jest tylko jeden bo przez to co mi zrobiły kanalie i za całe życie jak inaczej św. Franciszek? Tylko tak. Bo znowu będzie że kiedyś miały św. Franciszka a kiedyś nie. No to szopka z dziećmi, choinka - można zarobić BOŻE NARODZENIE U BRYGIDEK, dzieci nauczyć ładnie kolęd, no nie? :(

Od Maryji też mogą mieć św. Franciszka - patrzcie i Boże Narodzenie od Maryji też. Bo jak mnie ograć, żeby o mnie nie stać BOŻYM NARODZENIEM. tak się spławia mnie - to jest coś warte dziecko a reszta to były, są i będą dzieci diabła choć - jak mówił lord Jim - dziecko diabła może być TYLKO JEDNO

Wiecie i się nie dziwcie że takie są zakonnice. A teraz pomyślcie NA WOLNOŚCI - trup sie ściele gęsto. Co by one robiły gdyby nie ten kościół. Albo ten mój ojciec. Ale tacy są , że każdego wykończą. ŚWIĘTYM PIOTREM się dowiem i pierwszymi męczennikami i co ja sobie nie myślę to była MARYJA co widziała moja matka. No z czasem tak. Jeszcze Elżbieta Pierwsza co zamieniła się w Maryje i tyle :( Żeby nie było, ze cos złego działo się u ŚWIETYCH brygidek - czasem tylko zgrzyt noża wśród i cichy jęk ROZKOSZY i tyle :( A co poza tym to nie wiem. Trzeba uważać. Szatan nigdy nie śpi, nigdy nie odpoczywa, zawsze jest zwarty i gotowy do ataku na kolejnego ŚWIETEGO, nie? Albo pokutnika.

Gość to jakaś ćpunka
czarno mi - spierdalaj to ćpalni :)

Co im jeszcze zostaje wszystkim po mnie? Bo coś im zostaje ale CO? Najbardziej po ojcu mym NIEBIESKIM i tyle. Forsa na korki, której nigdy nie dostałam i tyle :( Coś im zostaje - muszą zgadnąć co a ja zabieram się za sekty w Polsce póki trwają wakacje. Bo to najgorszy czas i łatwo wpaść w sekte wtedy. Pozdrawiam

Zobaczcie jacy oni są moralni - gdyby nie ja to ten brat siedzi albo samobójstwo. i to są brygidki. W OGÓLE pomóc nie umieją człowiekowi osaczonemu przez zło, a w sumie nieświadomemu tego i tyle. tyle jest nadużyć seksualnych w tym zakonie i tyle morderstw bo taka prawda bo wiecie wyjdzie że starczy mi obiad u brygidek i tyle mi starczy. No wiecie narażenie życia jest takie samo u nich i w pracy. No to każdy będzie wolał zarobić i tyle. Każdy normalny. No chyba że są warte grzechu czy nie wiem czego... grzechu cięzkiego na dodatek :(

Gość no to siup..
czy juz jestem oczyszczona? widze ze owieczka zabanowala temat:-P

Zastanawiam się jaka bym była wiecie gdybym pewnego dnia WIELE SZYBCIEJ dostała do poczytania książkę. JEDNĄ KSIĄŻKĘ. Ale ona jest skomplikowana niemniej... hmmm miałam ją dostać i tyle. Tylko kiedy? Po liceum i bym stała o anglistykę, a tak? Poszłam na biologię i tam juz tę ksiażkę miałam ale wiecie za póżno. Jako dziecko powinnam ją dostać, malutkie. I tyle. Szybciej bym się nauczyła czytać , dobrze bym czytała. Gdzieś 4 klasa podstawówki i z tego jestem anglistką a tak nie, całe życie do dupy i do widzenia. Coś tam mam tej anglistyki, ale to by znaczyło, że ojciec CHOĆ PO ŚMIERCI matkę uszanował. Nic z tego. Byleby miec kasę moim kosztem. Mnie też nie uszanował, a dzieci się szanuje. Kochać ich nie trzeba ale szanować je trzeba jak każdego człowieka i tyle. Takie książki , że omal NIE ZWARIOWAŁAM przez nie. To też trzeba umieć, musicie przyznac. I tak szkoda mi samej siebie, ale jakie życie u GŁUPICH brygidek - weż i zabij mnie dziś bo już nie chcę życ. AMEN :(

Gość no to siup..
a dlaczego siedzic u tych brygidek? nie mozesz sama mieszkac>?