Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniczynka123

W którym momencie przygotowan panna młoda powinna założyć welon?

Polecane posty

Gość koniczynka123

Witam wszystkich, oglądając zdjęcia z wesela moich znajomych nasunęło mi sie pewne pytanie.. wiadomo, że każdy teraz kameruje/fotografuje przygotowania do slubu, tj. ubieranie PM itp... i właśnie w związku z tym mam pytanie.. bo wiadomo, że welonu PM sama sobie nie upnie i najczęściej robi to świadkowa, ale w którym momencie ma ona jej założyć ten welon?? Bo mi się zawsze wydawało, że od razu jak tylko PM się ubierze, jeszcze przed przyjazdem pana młodego, a u mojej znajomej było tak, że bolerko i welon założyła jak juz przyjechał pan młody do jej domu i w zasadzie tuz przed wyjściem to było.

Gość Zamiast
Ja wróciłam od kosmetyczki i fryzjera już z welonem na głowie;-)

Gość koniczynka123
No własnie... czyli u mojej znajomej troche dziwnie było...

Gość Miraculum5
Mnie welon wpięła świadkowa na sam koniec- kiedy miałam już butki, rajstopy, suknię itp na sobie.

Gość koniczynka123
ale przed przyjazdem narzeczonego byłaś już gotowa? Czy witałaś go bez welonu? Wiem, że to głupie pytanie, ale tak mi sie to strasznie rzuciło w oczy..

Gość Miraculum5
Już w welonie byłam, jak wszyscy się zjechali. Z pokoju, w którym byłam ze świadkową, wyszłam w welonie.

Gość zakładasz kiedy
ci się podoba , u fryzjerki , w domu to jest obojętne znowu jakieś przesądy??

Gość koniczynka123
Nie, żadne przesądy :) ja w przesądy nie wierzę :) zwyczajnie pytam... bo zawsze myslałam, że panna młoda musi juz być w całej okazałości, jak przyjeżdża do niej pan młody... tj. w kompletnym stroju i welonie. Ale widać chyba niekoniecznie...

Gość ludzik123
ja wolalam zeby mi wpeila welon fryzjerka... tym sposobem wiedzialam ze nie ma ryzyka ze mi sie jakos fryzura popsuje bo fryzjerka wiedziala najlepiej w ktorym miejscu fryzury najlepiej w koncu to ona robila fryzure