Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam już dość..............!!!

mój mąż mnie okłamuje!!!

Polecane posty

piszę, bo muszę się komuś wygadać, a mam w sobie tyle złości, że zaraz wybuchnę!!! otóż chodzi o mojego męża. Jesteśmy małżeństwem od półtora miesiąca, on wyjechał za granicę, ja zostałam w kraju, siła wyższa... no i dzisiaj weszłam na jego pocztę i zobaczyłam, że jest zalogowany na jakimś prtalu randkowym. tam umówił się z jakąś dziewczyną z miasteczka obok, no i wezbrała we mnie taka złość!!! co on sobie myśli??? jak można tak, a jakby tego było mało, to jeszcze podał jej swój numer. no i napisał jej, że chce umówić się na seks!!! napisałam mu parę ciekawych słów, a on oczywiście, że on tylko pisze, bo mu się tam samemu nudzi!!! nie wierzę mu i nie mam zamiaru. nie spodziewałam się, że po tak krótkim czasie moje małżeństwo legnie w gruzach. nie ufam mu i nigdy nie zaufam jestem tego pewna na 100%... nigdy mu tego nie wybaczę!!! za niedługo wraca. czeka nas poważna rozmowa, nie wiem jak się to skończy... jest mi strasznie przykro, że tak mnie zranił, myślałam, że po ślubie nie spotka mnie nic takiego, ale widocznie jestem głupia!!! w przypływie złości powiedziałam mu, że może tam zostać sobie z nią, że mam to gdzieś, że poradzę sobie sama... czy któraś z was przeszła coś takiego? czy tylko ja mam takiego pecha... trochę mi ulżyło musiałam sie gdzieś wygadać.

Gość fjkkdBdS
zastanawiam się gdzie wy kobitki takich drani znajdujecie i gdzie macie rozumki kiedy przychodzi do ślubu???????????? przykro mi kochana...

Gość marcia po rozwodzie
powiem tak, od ciebie zależy ile będziesz trwać w takim toksycznym gó...i kiedy z tego wyjdziesz...im dłużej tym gorzej dla ciebie, nie okłamujmy się...skoro takie niespodzianki Pan Ci serwuje już zaraz po ślubie...hm..lepiej nie będzie ( to moje zdanie oczywiście) , szkoda życia bo jest krótkie ...po co trwać w czymś co cię wyciska psychicznie i nie daje tego co powinno dać?? pomyśl....

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kobieto zapisz tego mailla jako dowód i wnos o rozwód i to pedem

nie mogę zrozumieć po co brał ten ślub. twierdzi, że mnie kocha, ale czy tak wygląda miłość!? moim zdaniem nie:(

teraz to jestem nawet zła na sibei, że jestem taka głupia!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość za 20 lat będe miał 50
wiedział że znasz hasło do jego poczty i jeszcze z tego konta pisał do innej laski?! :o:o:o

z tego co mi się wydaje to kasował wszystkie wiadomości. pech dlaniego, że dzisiaj jedną przeczytałam

Gość zygagaaaa
miałam coś podobnego :( Tyle że nie jestesmy po slubie, a jego rozmowczyni to jego znajoma :/ kasowal wiadomosci, ale kilka odczytalam i nie byly za ciekawe :/

zygagaaaa i jak się to wszystko skończyło?:(