Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka 8latka

8letni syn doprowadza mnie do szału!!!!

Polecane posty

Gość matka 8latka

Jak byłam w ciąży to zostałam porzucona przez faceta i sama zostałam z dzieckiem. Teraz mój syn ma 8 lat i często ucieka do domu mojego brata i jego żony aż oni kiedyś zaproponowali mi że wzięliby mojego syna do siebie i zaadoptowali bo ja sobie nie umiem poradzic z dzieckiem. Najgorsze jest to że mój syn jest również synem brata mojej bratowej.

Gość sssaa
:D :D :D syn brata twojej bratowej :D :) gownazeria gimnazeria sie sra na kafee :)

Gość a ty jesteś babcią
swojej ciotki pewnie

Gość matka 8latka
8letni syn doprowadza mnie do szału. Ja już nie daje sobie z nim rady, za każdym razem jestem wściekła na niego, z każdym dniem jest coraz gorzej bo on ogólnie niszczy mi wszystkie plany. Najgorsze jest to że brat i bratowa zaczęli traktowac mojego syna jakby był ich własnym dzieckiem.

Gość agusia 27
jestes corka ojca bratowej ????????to wszystko gra:D:D:D

Gość sg
a dziwisz sie ze go tak traktuja???????????? pieprzona rodzinka

Gość sg
skoro juz nie dajesz sobie z nim rady co zrobisz jak bedzie mial jakies 16-18 lat????? dobrze ci radza lepiej go oddaj

Gość wykynyky
to może oni go namawiają żeby był taki nie grzeczny dla ciebie, bo go chcą adoptować.

Gość Ejjj no
Współczujemy Ci z całego serca,aczkolwiek rozumiemy Twój ból notabene chodzi o to co najważniejsze w tej kwestii wnioskuje to tyle że życie nie układa się po Twej myśli lecz postaraj się chociaż nie psuć psychiki nieświadomego jeszcze dziecka!o to jedynie proszę kochana,spójrz na siebie nie na innych,bo to ważniejsze,chyba,że akurat chodzi o szczęście własne

Gość matka 8latka
Może wyjaśnie to inaczej. Mój syn jest synem moim i brata mojej bratowej z którym miałam romans przed laty i on mnie zostawił. Oczywiście wszyscy mi pomogli, rodzice, brat, bratowa ale teraz brat i jego żona pomimo tego że mają dwoje własne dzieci zaczęli moje dziecko traktowac jak swoje i wyskoczyli z propozycją adopcji i tego bym zrzekła się praw do niego twierdząc że u nich dziecko będzie miało lepiej.