Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fijukrierer

Nie potrafię być grzeczna dla ludzi

Polecane posty

Gość fijukrierer

Zazwyczaj mam ochotę trzepnąć w łeb i zwyzywać, powstrzymuję się resztkami sił. Jak kogoś znam i lubię to jestem miła, a jak mi się czyjaś głupia gęba nie spodoba to jestem agresywna.

Gość Marilen
Ja sobie tak poradzilam: powtarzam sobie slawne slowa: To co zrobicie najmniejszemu z braci waszych, to tak jakbyscie mnie zrobili. Jak widze taka osobe wkurzajaca to mysle sobie:" a co bym zrobila gdyby w tej sytuacji stal przede mna Jezus, jakbym sie odezwala?" To na mnie dziala, prawie zawsze sie zatrzymuje. Dotyczy sie to rowniez obgadywania, podla sklonnosc z ktora walcze. Czy powiedzialabym tak o Jezusie? I milkne.

Gość fijukrierer
to na mnie juz nie działa, bo nie wierzę już w Boga ani w Jezusa. Jezus był naiwniakiem i chciał zmieniać świat, skończył jak skończył, właśnie przez to że udawał miłego

Gość zryte czerepy
wychujałam was ja - sprzedałam wam kilka historii , sprawdziłam i chuja warci jesteście.

Gość najczęściej wkurwiają
nas w innych te cechy, które mamy sami i starannie je przed sobą ukrywamy !!!

Gość fijukrierer
mnie wkurwiają tępe stare baby i głupie młode cipy którym się wydaje że są najpiękniejsze, bachory drące mordy i dupki mające nieskoordynowane ruchy

Gość a ja fajnego już spotkałam
to bardzo, bardzo źle. Musisz dowiedzieć się skąd ta agresja wypływa, bo nikt normalny nie wpada w szał z byle powodu. Przeciętny człowiek nie ma ochoty walić w łeb, bo się komuś gęba nie podoba. Nie mówię już o dobrym wychowaniu. Zlokalizuj żródło agresji i wyeliminuj je, bo nie będziesz w stanie normalnie funkcjonować. Nie ma ludzi o stalowych nerwach i każdego czasami trafia szał, ale to jest sporadyczne, a nie codzienność.

Gość fijukrierer
ja mam tak cały czas i mi się nasila z wiekiem