Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KATECHETKA Z KAFE

wątek o tym gdzie powinny wyrastać włosy łonowe i nie tylko o tym.

Polecane posty

UWAGA! UWAGA! W tym wątku chciałam napisać, że dla normalnego człowieka liczy się człowiek i to kim jest, a dla Niemca jeśli chodzi o kobietę liczą się WŁOSY ŁONOWE i przyznałabym 100% racji Niemcom gdyby włosy łonowe rosły na głowie. Bo w sumie przez włosy łonowe i to jak ważne są dla Niemców nie mam matki, siedzę w Polsce 11 rok bez pracy na jakiejś WIOSCE w lesie jakiejś dziwacznej bo nikt nie wytłumaczył mojej matce w Wielkiej Brytani , że w zasadzie do Niemiec bez zdjęcia włosów łonowych nie powinna się pokazywać gdyż na tej podstawie zostanie tam stwierdzone czy rokuje czy nie na ZAKONNICĘ moi drodzy, a co dopiero dalej. I dlatego w tym wątku chcę to napisać i poruszyć taki problem, ze jadąc do Niemiec nie należy myśleć o pieniądzach czy podobnych problemach tylko należy myśleć czy mam w porteflu aktualne zdjęcie swoich włosów łonowych czy łona nazwijmy tak tę część ciała by wszystko było widać jak należy - zwłaszcza w pracy jak rozumiem czy przy przyjęciu na studia czy no nie wiem - towarzysko tak w Niemczech obecnie ludzie się zapoznają wiecie. A jeśli chodzi o inne problemy to powiem że też się srodze na PRACY FIZYCZNEJ NA ZACHODZIE zawiodłam bo wiecie powinni jednak mówić, że jedzie się do lesb. No pal licho szkoła choć wykazałam w moich wykładach tutaj, że lesby dzieci nie mają, oj nie mają bo w szkole mojej matki powiesiła się ona, dyrektorka, lesby za dyrką , a dalej dzieci - ale tylko z klasy mojej matki, a powinny wszystkie i mówi się, że cała szkoła się powiesiła raz w Londynie, a to nie jest prawda i tyle. I wiecie - no piszę to, żeby wszyscy Niemcy się odpierdolili ode mnie bo więcej tam nie zamierzam się pojawiać, a wręcz to co mogę to napisać na nich pismo do Trybunału Praw Człowieka czy to tak można. No można zarządać jakichś oględzin okolic łonowych człowieka, żeby pożaru nie było, ale ja nie życzę sobie żadnych poufałości W PRACY FIZYCZNEJ powtarzam. Bo to naprawdę jest uwłaczające i tyle. I wszystko co mi się rpzydarzyło w Niemczech to procesy - ten amazon. de też se myśli za dużo - oby ten człowiek MARNIE skończył. Co on się ze mnie śmieje ten morderca rodziców? Wiecie - jeden człowiek się zabił - a ten kretyn co sobie nie myśli. Ja w ogóle obrzydzona jestem tym co mi się przydarzyło w ostatnim roku. Jak to tak można takiego cymbała i dekla w takiej firmie tolerować. Nie da się - człowiek który CAŁE ŻYCIE JEST W LICEUM. Miał sobie to liceum ograć, ożenić się i zachowywać normalnie. Ja wiecie teraz pracuje fizycznie, ale normalnie po studiach nie wyszedłwszy za mąż wyjechałam na misje do Zinbabwe, coś robiłam - co ta kanalia sobie nie wyobraża. Ja w ogóle nie rozumiem co tam żyją za zerska w tym amazon de wiecie - wszystko włosami łonowymi się zajmuje - ja tego nie rozumiem. Niemcy na wycieczkę i tyle wam napiszę. JAK BĘDZIE ZA CO of course. A powiem wam gdzie indziej nie lepiej ale aż takimi świniami nie są jak w Niemczech, a jednak wiecie z misji w Afryce wracam i NAWET TAM JEST LEPIEJ. No trochę się już zasiedziałam w tej Polsce, ale trochę zarobię na tzw. Zachodzie - oby i znowu jadę do Afryki, do moich podopiecznych w Zinbabwe z nowymi pomysłami, z nową wiedzą w Polsce nabytą. Bo ktoś może zapytać - jakim prawem katechizuję? PRAWEM DOŚWIADCZENIA wiecie i tyle mnie cokolwiek więcej obchodzi. Mogę opowiedziec wam troszeczkę o Zinbabwe - jeśli ktos będzie zainteresowany. Piękne miejsce - rośliny, zwierzęta, ludzie. Polecam - przepiękne krajobrazy, niezapomniane wrażenia. I to tyle na razie. Cdn. [cześć] :(

Gość no to siup..
hehehe owieczka ;-) moze mi to ktos przetlumaczyc?:-D autorko teraz kobieta gola loniaki wiec ..

Powiem wam jeszcze, że mam mało złudzeń co do tego jaki jest ten świat ale naprawdę uważam, że powinny być zakonnice, zakonnicy, zakony - że to powinno być, no ale przychodzi młoda osoba, która NIKOGO NIE ZABIŁA i co ona ma tam myśleć? O czym? I tak dalej... jest to straszne, ale tak to wygląda i tyle. A jeszcze mam takie pytanie KULTUROWE bo to w Afryce się stosuje - OBRZEZANIE KOBIET. Czy niebawem Niemki będą przechodzić OBRZEZANIE? Czy znacie się na tym bo chciałabym się dowiedzieć - może tutaj się dowiem. Wydaje mi się, że w USA to juz niedługo będzie praktykowane może nawet przez lekarzy bo to różnie bywa - widzę że się tym w USA interesują - w gazetach to opisują OBRZEZANIE KOBIET i czy to jest realne jak uważacie na Zachodzie, a w Polsce? Bo długo mnie tutaj juz nie było - czy jest realne, że ludzie będą obrzezywani w Polsce? Jak to wygląda? bardzo mnie to interesuje ponieważ zajmuję się OBYCZAJAMI ludzkimi i jest pewien obyczaj nie da się ukryć i tyle. ?

Gość no to siup..
niemki raczej obzezaja swoich chlopow niz siebie!!!!

Witaj no to siup - rozwaliłam Ci cały watek - sorry ale już spadam do siebie. No teraz troszkę jeszcze o obrzezaniu KOBIET zwłaszcza bo mężczyżni od starożytności są obrzezywane, a kobiety? I takie pytanie czy lesbijka , która nie jest obrzezana JEST COŚ WARTA? Bo kiedy lesbijka jest coś warta? Czy lesbijka może mieć rodowód - takie pytanie. Jak sie obrzeza -skoro zakonnica ma rodowód za wygolone włosy łonowe to lesbijka i gej za obrzezanie, nie? I wtedy są coś warci, a tak to nie wiadomo i tyle. No bo co? Jak podejść do problemu? Za co w sumie ten rodowód komuś dać. Normalnemu a co dopiero homo czy bi czy no nie wiem komu i tyle :( Piszę to otwarcie bo to problem jest. Świat zresztą teraz żyje Arabami i tyle. I koniec. Pisze się o religiii muzułmańskiej i prawdopodbnie zachęca ludzi by przechodzili na islam, więc problem obrzezania kobiet jest jak najbardziej na miejscu. Po co palić czy pić - można sie obrzezać - tez pewien sens SYMBOLICZNY to ma i tyle. Być może warte rozważenia a na pewno przemyślenia - o obrzezaniu napiszę tutaj coś za chwilę. Warto przemyśleć temat - moje zdanie 🌼

Gość no to siup..
odpoweim Ci tak

Gość no to siup..
kobieta obzezana nie ma lechtaczki..wiec nie ma orgazmu. To tragedia jedynm slowem

W zasadzie wiecie co ta INICJACJA to powinno byc OBRZEZANIE KOBIETY, zeby przestała stać wiecie o satysfakcję ze współżycia i żeby współżycie sprowadziło się wyłącznie do przekazania materiału genetycznego i tyle. Bo taka jest prawda. Zeby nie stała o to taka kobieta, że współżycie mężczyzny i kobiety jest to coś dobrego na przykład czy nie chciała tego i tyle. No i też unika się BYĆ MOŻE lesbijstwa, naduzyć dzieci i za to można dać rodowód biblijny - bo wiecie co to jest wygolenie włosów łonowych. Jak gdzieś napotkam taki temat to na pewno go poruszę i tyle. Takie rzeczy wam napiszę. No bo co tu pisać. Nie wiem co. Brygidki powinny się obrzezywać - wtedy by można je zrozumieć, a tak nie za bardzo. I nie stałyby o współżycie , o nie. A tak? Walą sie jak psy i koty, albo jak psy z kotami z tymi księżmi choć też nie mam racji, ale jednak dziewictwo byłoby docenione, a tak nie i te rodowody takie niezbyt przekonywujące jak dla mnie? Ale takie życie

Gość no to siup..
W sumie masz troszke racji: moim zdaniem i ksieza i zakonnice powinny zakladac rodziny.zarabiac normalnie i pokazac katolikom jak zyc w zgodzie z wiara..

Ale widzisz no to siup - może właśnie tak powinno być. Po co ci jakaś łechtaczka? Jeszcze zakonnicy , która chce dziecko mieć. Jak ty to sobie wyobrażasz? Takie jest życie. Małe dzieci są obrzezywane. Przypuszczam, że ząb bardziej boli jak wyrywasz se zęba, ale to jest RYTUAŁ i tyle. Chcesz mieć dziecko w zakonie - proszę bardzo, ale trzeba sie obrzezać. A facet na pewno też. I tyle. Zeby uniknąć rozpusty i tyle. No bo czemu? To by znaczyło, że se robi dzieci i tyle. Nic poza tym. I koniec. No co o tym sądzicie? W zasadzie jak uniknąc rozpusty, nadużyć, a dzieci żeby były tylko tak, TYLKO TAK. Tak uważam :(

tak rodziny - takie jak Indianie mieli. To tak. Ale patrz - obrzezujesz roczne dziecko i co dalej? Z tego wynika kształcenie dziecka dla mnie i ... albo nie - uczysz dziecko do 18 roku życia, nie odchodzi - obrzezujesz i dalej to samo, albo odchodzi i nie ma obrzezania. I tyle. Uczyć się czy coś tam - świecki, nie obrzezany, w klasztorze obrzezany i tyle i kobieta też. ? I wtedy mogą se żyć jak Indiany w lesie a tak to mąż, żona i dzieci. MOjE ZDANIE.