Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucky Lukeee

Pyt. do kobiet - co sadzic o takiej dziewczynie?

Polecane posty

Gość Lucky Lukeee

Znalazlem ja przez przypadek na NK. Atrakcyjna brunetka w wieku 25 lat, ktora na swoim profilu prezentuje swoje opowiadania, wiersze i rysunki. Taka dusza artystyczna. Podala do wgladu wszystkim swoj nr gg oraz tel. Na jednym ze zdjec jest z jakims chlopakiem - wnioskuje, ze to dla niej ktos bliski, bo sie przytulaja na tym zdjeciu i jest podpis w stylu: I'll be your love. Co ciekawe, dziewczyna od pierwszej rozmowy na gg ze mna zali sie jaka to ona nieszczesliwa. Chlopak juz jej nie rozumie, wszyscy dookola mowia, ze jest dziwna, a ona chce sprobowac czegos nowego. Po kilku dniach pisania na gg, sms oraz po rozmowie telefonicznej zaczela mi pisac jakies opowiadania ze mna w roli glownej, poza tym ustawila sobie opis na gg odnoszacy sie do mojej osoby. Twierdzi, ze dzieki mnie swiat nabral barw i chce mnie blizej poznac. Sek w tym, ze to tylko slowa, bo jak jej zaproponowalem spotkanie - takie na neutralnym gruncie - to stwierdzila, ze sie wstydzi i mnie zbyla. Kobietki, pomozcie mi rozwiklac zagadke - o co jej chodzi? Czyzby szukala frajera do wyplakiwania online? Przyznam szcerze, ze nie jestem zainteresowany etatem przyjaciela, powiernika, nawet dalem jej to do zrozumienia. Gdy milcze, ona sama sie do mnie odzywa, zyczy mi milego dnia i czestuje wierszami, ktore rzekomo specjalnie dla mnie napisala.

Gość jakas bladzaca w marzeniach
romantyczki to chyba nie jest dobry target. ona chyba szuka jakiegos frajera, ktory bedzie ja bolcowal, gdy pokloci sie z chlopakiem.

Gość Lucky Lukeee
Fiku miku, a na jakiej podstawie tak twierdzisz, hm? Fakt, zdziwilo mnie zachowanie tej dziewczyny. To, ze tak szybk osie pzrede mna otworzyla i stalem sie obiektem jej fascynacji. Ale czy to glupia gierka, czy jakas choroba, czy... to nie wiem. Pytam Was o zdanie. Moze ktos mial podobne doswiadczenia.

Gość hehe :D
myślę że trzeba mieć coś nie tak z głową żeby tak szybko zmieniać obiekt uczuć i tak szybko ulegać fascynacji osobą którą zna się od niedawna i to tylko wirtualnie!

Gość ...little black...
Może chce tylko poflirtować online, ale nic więcej?

Gość jajca sobie z ciebie robi
i ma ubaw, ze lykasz to jak pelikan dropsy. daj jej z liscia i poszukaj normalnej dziewczyny, a nie idiotki.

Gość Różowa_Pantera
Chyba szuka właśnie frajera do wypłakiwania online. :P Lubi pewnie dziewczyna romantyzm. Inaczej chciałaby spotkania w realu, bo czemu nie skoro to neutralny grunt miałby być.

Gość ale sie ubawilam
a moj mi mowi ze to a jestem nie normalna hihi a tu takie wariatki chodza po ziemi Chlopcze uciekaj poki czas, szybko i na palcach

Gość Mona Lisssa
Jakaś niedowartościowana, o niskiej samoocenie dziewczyna, ze wskazaniem na desperatkę, tudzież lekką wariatkę. Pomyśl, co się będzie działo później, skoro już na początku Waszej znajomości robi takie jazdy. O tym, że zdradza swojego chłopaka nie wspomnę.

Gość jakas nawiedzona baba...
ci sie trafila. poczekaj jeszcze troche, a bedzie odprawiac czarne msze i skladac sama siebie w ofierze.

Gość koihhhgfvvvv
chłopie nie przejmuj się nie jesteś jedyną osobą która coś takiego spotyka pewien gościu wypisuje do mnie sms dobre pół roku pisze miłego popołudnia życze albo miłej nocki tak samo wiersze pisze jak to bardzo mnie kocha a innym razem wyzywa i co najlepsze podpisuje się Tadeusz ,Robert,ty wiesz kto i co o takim mam myśleć ?????????????????????????????????

Gość hbhjbg
jest wrazliwa bardzo, niestabilna emocjonalnie

Znalem swego czasy kilka podobnych przypadkow - uciekaj gdzie pieprz rosnie i zapomnij o niej, uklady z takimi pseudo artystkami potrafia niezle zaorac psyche.

Gość hbhjbg
moze ona nie jest pseudoartystka? ;) arysci sa walnieci, wiadomo szukaja niezwyklosci, cudow niewidow, nudza sie codziennoscia

Gość tomeleeeee
Znalem podobna a moze nawet ta sama. Tyle tylko ze tamata miala 24 lata i byla mezatka.

Gość Slow kilka ode mnie
W tym temacie: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4722617 autor opisal podobny przypadek laski. Napisze tylko, ze szkoda czasu i nerwow na takie osoby. Potrafia uzaleznic, zmanipulowac, a pozniej bez wyraznego powodu porzucic i zainteresowac sie kolejnym obiektem swych urojonych marzen. I tak w kolko. Sa niestabilni emocjonalnie, szybko sie zakochuja, rownie szybko wpadaja w stany depresyjne, maja liczne kontakty seksualne i bardzo nie halo z glowa. To zaburzenie nazywa sie chyba borderline. Jesli sie myle, niech mnie ktos poprawi.

Gość haha, ajron majdan
rozbawiles mnie do lez :D

Gość tygrysica w paski
Kolego, uciekaj jak najszybciej od tej dziewczyny! Ona sie Toba po prostu w perfidny sposob bawi i dowartosciowuje Twoim kosztem. I nie ludz, ze sie to zmieni. Po prostu 'podziekuj' jej za znajomosc, poki jest na to czas. Pozniej moze byc ciezko sie z tego bagna wydostac.

Gość ;kkkkkk;k;;kk;k;
up yp :P