Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tarocistkaod wczoraj:)

czy ktoś z was wywróżył se płeć dziecka w tarot?????????

Polecane posty

byłam u wróżi i wywróżyła mi że bede miała córkę ale do roku znomu zajde w ciąże i to tez bedzie córka, mam już jedno dziecko i nie planuje 3 ale nie chciało mi się w to wierzyć dlatego sprawdziłam to u innej wróżki też z tarot a tam ..to samo teraz córa a potem jeszcze jedna SZOK... pojechałam z mezem na wczasy a tam spotkałam cyganke a ona mi że mi powrózy ja że nie ma takiej potrzeby a ona ze nosze w sobie piekna kobiete ale to nie koniec:)spytałam co przez to rozumie a ona że widzi u mnie jeszcze jedno dziecko ale nie wie co to bedzie co o tym myślicie wierzyć czy nie tarot to bajk aczy tez nie????

Gość mamiiiiiitaaa
mojej siostrze cyganka wywrozyla syna i jest syn.

Gość ja tez kiedys nad tym
myślałam bo mi kiedyś cygank awywrózyła że nie bede miała dzieci a ja mam 32 lata i poroniłam 2 razy ...................

Gość a to jak tym
"se" ???? :O po jakiemu to???

Gość samaaa nie wiem
kuzynowi kiedyś wróżka wywróżyła dzieci, a on jest gejem i nie zanosi się wcale na żadne dziecko :D

Gość raaanyyyyyyy
to może zrób se ten test ciążowy i będzie święty spokój

Gość mamiiiiiitaaa
niektor cyganki to oszustki

Gość nie wiem autorko
jak mozna wierzyc wtakie brednie jak tarot czy wrozenie :P jak dla mnie to naciaganie glupich i naiwnych ludzi.

ja nie wierze we wróżby ale dziwi mnie top że 3 osoby nieznające się z róznych miejsc powiedziały to samo??a co ma byc to niekoniecznie aż tak mnie martwi:)

Gość Dagmara75
Mogę polecić wróżkę Grażyną. Byłam na rozdrożu, nie wiedząc co począć. Dzięki Pani Grazynie wyszłam na prostą. Kontakt do niej jest na stronie http://wrozkagauri.pl

Gość Diana72
Od czasu do czasu korzystam z porad wróżki Grażyny z http://wrozkagauri.pl i jestem naprawdę zadowolona. Jako jedyna dobrze rozumie moje problemy i trafnie przepowiada przyszłość.

Gość gość
Ja też mogę polecić Panią Grażynę z http://wrozkagauri.pl jest szczera, stara się pomóc i co wazne praktycznie wszystko się spełnia

Gość gość
W końcu ktoś polecił prawdziwą wróżkę a nie naciągaczkę. Za rozmowę z Pania Grażynką z wrozkagauri.pl zapąłciłam tylko 10zł a dowiedziałam się naprawdę wiele.