Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana siostra swojej

Moja siostra właśnie ma cesarkę w 28 tygodniu ciąży !!

Polecane posty

Gość prowo,prowo
Nie wierzę,że urodziła takie duze dzieci w 28 tc! Nie wierze! Ale chcecie to wierzcie,ja nie muszę i nie będę .

Gość safarba
gmaja sorki 🌻 Fakt, wkurzona bylam bo pies mi buty zezarl ;-) ale powinnam jezor powsciagnac.

lekarze to se moga uzywac swoim terminow ale wy chyba nimi nie jestescie a to kafeteria a nie gabinet lekarski wiec wypadalo by mowic po ludzku. jak tak dalej pojdzie to zaraz swiat bedzie poslugiwal sie tylko terminami naukowymi...

Gość załamana siostry swojej
Żadne prowo,uspokojcie sie. Jutro by zaczynala 29 tydzien. Z siostra jest coraz lepiej podobno , zagrożenie mija Siostra ma 28 lat jezeli chodzi o scislosc to ja mam 16 lat i zero pojecia o dzieciach wiec nie miejcie mi za zle jak cos nie bede wiedziala - poprostu sie na tym nie znam !! znam tylko wage,wzrost i tyle

''ziewczyny,wybaczcie tej tępej gówniarze,w ciazy nie była i pewnie nie bedzie bo jej macica po 10 skrobankach'' - ahahahah widac zes katoliczka i to jaka! bo nie wiesz co to antykoncepcaj bo to grzech! ale co to skrobanka to juz wiesz???? o rany bog ci tego nie wybaczy idz natychmiast na spowiedz przepros go za to!!!!

Gość Fifarafa XXX
Vivianka - dla niej tygodnie ciązy to terminy naukowe padlam, nie wstałam o kurwa leże hahahhahahahahaha

Gość sjsab
a po co ona miala jechac do szpitala siedziec przed sala i plakac opanujcie sie troche, tam leza tez inni ludzie i nie potrzebuja o 21 wizytn rozemocjonowanych rodzin.pewnie by jej nawet nie wpuscili.

Gość dfvrgvrvr
viv coś tam.. nie wierze ze jestes aż tak mało ogarnieta... zapraszamy do gimnazjum.. tam juz na biologii byla ciaza omawiana....

mnie tez to dziwi ze nie w szpitalu siedzi ale moze z innego miasta poprostu jest, te duze blizniaki tez mocno podejrzane niemniej wszystko jest mozliwe.

Gość dimdamdum di di
Super,ze dzieciaczki takie silne.Trzymam kciuki za siostre,trzeba wierzyc ze bedzie dobrze.Co tam macica i tak juz ma 3 dzieci zycie wazniejsze bo ma dla kogo zyc!!!Napewno bedzie ok,medycyna takie postepy robi.Moja siostra 16 lat temu urodzila w 6 miesiacu blizniaki dwu jajowe niestety zmarly po tygodniu.Gdyby to bylo dzis napewno by zyly.

ten oblesny stan na ktory mowicie ciaza byl omawiany w 4 klasie podstawowki. widac ze do szkoly nie chodzilas skoro nie pamietasz.

Gość zakręcona na maksa
To że w domu jest to nie dziwcie się. Myślę,ze w szpitalu są rodzice i Mąż siostry.

Gość Fifarafa XXX
no wlasnie a co autorka ma robić w szpitalu???? koczować w śpiworze???:P jej siostra jest na sali pooperacyjnej bo cc to operacja a nie poród fizjologiczny, dzieci i tak są w inkubatorach, zatem nie ma dostępu ani do siostry ani do siostrzenic! więc siedzi na kafe i dzieli się emocjami i tyle, a wy już że ma siedzieć w szpitalu tylko po co???

Gość jakie wy jestescie
jebniete mamuski pierdolone:O

Gość jakie wy jestescie
To ja Vivianaaa

wedlug mnie vivianna poprostu nie umie przeliczyc tygodnie na miesiace. I nie rozumie jak wiele moze sie mienic od 1 do 4 tygodnia, a to jednak 1 miesiac.

to sobie do lekarzy mozecie mowic tygodniami nawet miesiacami jak to takie wazne ale przy ludziach wypadalo by mowic normalnie bo kogo obchodzi ktory to dzien tydzien sekunda waszego bachora????

dobra za glupie jestescie zeby zrozumiec moje przeslanie. zapatrzone tylko w swoje robaki . zegnam glupie mamuski.

Gość llllllllljaaaaaaaaaa
Vivianna bez urazy takie pytanie? urodziłam syna w 42 tc to jak to będzie w miesiącach 10 czy 9 i pół? logiczniej jest napisać który tydzień, wtedy łatwiej jest uzmysłowić sobie w jakim stanie mogło urodzić się dziecko!

Gość sajhadsb
ona jest madrzejsza:D zryty bachor swojej zapierdzialej matki

Gość to marna PROWOKACJA
jak cesarka moze trwac 3 godziny???????????????????????????? bez jaj!

Gość nie no....
vivianie matka chyba dawała jesc kaszanke w psiej misce:O

Gość sajhadsb
sama cesarka moze nie ale jesli nie byla planowana to trzeba liczyc jeszcze czas przygotowania znieczulenie itd.

przy dwóch łożyskach chyba czyszczenie traw dłużej

Gość mama babelkow
gmaja napewno i mysle ze wydobywanie dzieci tez trwa dluzej no ale 3 h samego zabiegu to chyba nie ale fakt w takim przypadku pewnie nie byla to planowana cesarka i trzeba bylo dziewczyne przygotowac.

Gość a ta sie upiera (vivianna)
weź na logikę, kobieto - np urodzic w 9tym miesiacu ciazy mozna o czasie ale i 4 tyg przed czasem, to dla ciazy zdecydowana róznica, w kazdym TYGODNIU co innego sie kształtuje, a to istotne z ptu widzenia medycyny. tydzien to dla rozwoju płody bardzo duzo.

Gość załamana siostry swojej
Sorki ze nie wchodzilam ale bylam przy siostrze w byc moze ostatnich chwilach jej zycia .. Jest bardzo zle, miala narkoze i wcale sie nie wybudzila.. jest pod respiratorem. jest strasznie zle!!!!! wlasnie wrocilam ........ dostala po cesarce krwotoku wew netrznego i miala ponowna operacje ... JEST TRAGICZNIE! Lekarz mowi ze trzeba przygotowac sie na najgorsze ;((((( Siedze i rycze,nie moge nerwow opanowac A z dziecmi jest dobrze, ale co to bedzie - dzieci bez matki ..;modlcie sie aby ona nie umarla!!