Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niekompatybilna

Kalendarzyk menstruacyjny do pobrania ? jaki polecacie ?

Polecane posty

Gość Niekompatybilna

Mam pytanie do was ;) Czy znacie jakiś dobry i w miarę dobrze dopracowany program do ściągnięcia za darmo w internecie, który będzie liczył *dni płodne * by była możliwość jakiś notatek * przewidywał najbliższą miesiączkę * na celu ma mieć zapobieganie ciąży, a nie traki co wspomaga ją postanowiłam ściągnąć coś takiego, gdyż mam bardzo rozregulowany cykl i nie wiem kiedy mam dni płodne, a kiedy nie. Trudno jest mi nawet podać przybliżoną liczbę dni całego cyklu.

Jeżeli masz rozregulowany cykl to jakim cudem chcesz się opierać na samym kalendarzyku? :o

... jak masz tak nieregularnie miesiączki, że sama nawet nie wiesz ile trwają mniej wiecej Twoje cykle, to liczenie nic Ci nie da... kalendarzyki internetowe są do zaznaczania dla kobiet ktore obserwują swoje ciało, mierzą temperature, obserwują śluz itp., nie ma programu który Ci przewidzi miesiączke i dni płodne jak Ty sama nawet nie czaisz jak to jest z Twoim cyklem

Gość Niekompatybilna
Jest to mniej więcj jakieś 30-40 dni, chciała bym zaczacć zapisywanie temperatury, obserwacje śluzu i wiem,z e kiedyś taki program posiadałam, ale mam teraz laptopa i nie mam możliwości zdobycia jego nazwy. Szukałam na internecie i nic i mam nadzieje, ze podacie mi jakies propozycje.