Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge życ i oddychać...

siedze i wyję ...moja mama tego chciała... nie mam siły by dalej żyć

Polecane posty

wstyd mi że chlipię oni mogą to usłyszeć, nie mogę dalej żyć...codziennie płaczę...rozstałam sie z kimś ponad pół roku temu było już dobrze , mam nowego chłopaka ale nagle wszystko wraca, momenty w głowie i mama dzisiaj "to był dobry chłopak, drugiego takiego nie spotkach" kochałam go kurwa......... :( ale nie mogę cofnąć czasu...On nie wróci a ja bede do końca życia płakać? wiedzieć że popełniłam błąd!?!?

Gość ten z normalnych
mialas pewnie ich z 5 to bedziesz jeszcze i tak miec kilkunastu:P

Gość ikeowskaja
Teraz nie masz sily,ale ona predzej czy pozniej przyjdzie. Sama po rozstaniu przeszlam pieklo wiec wiem jak sie czujesz, a Twoja mama bzdury gada. Znajdziesz innego, ktory bedzie jeszcze lepszy!

miałam wielu ale żadnego nie kochałam, tylko jego... :( rodzice mnie dobijają...jeszcze wchodzą do pokoju i pytają"płaczesz?!" zero prywatnosci..

xD też z moją się dzis posprzeczałam o "takiego dobrego chłopaka" . Tyle, że jak ja słysze jaki on jest wspaniały to mi się go jeszcze bardziej odechciewa;] Może będe kiedyś żałowac ale to k*rwa ja powinnam żałowac ! ja, ja będe pokutowac... i ch*j mnie obchodzi to co inni myslą o moich facetach ja mam byc szczesliwa w danym związku a nie oni ;p Spaprałaś bo spaprałaś ale to Twoja decyzja z jakiś powodów ją podjełaś! Teraz zamiast dac się poniesc emocjom spokojnie przypomnij sobie co było złe... wypisz sobie te rzeczy...

Gość ona670
moja jest zupelnie przeciwna mojemu obecnemu chlopakowi , bycie wtedy w zwiazku jest tak cholernie trudne :( nawet boje sie go czasem do domu zaprosic , bo sie boje reakcji mamy...to chore :(

Gość ten z normalnych
czemu z tamtym zerwalas?

poprzeżywa "dobrego chłopaka" i jej minie... polubi go z czasem jak tamtego i bedzie ok... matki takie są że chcą dla nas dobrze... upatrzą sobie "idealnego" faceta dla córki bo dobry, miły, kochany i nie ma przebacz... trzeba im dac czas na przebolenie ... chciały dobrze... boją sie o nas... ich ambicje szczesliwego życia dziecka legły w gruzach i boja się o to co nas moze w zyciu spotkac;p