Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominiś

Krecone włosy

Polecane posty

Gość Dominiś

Hej,mam kręcone i sianowate włosy,sa mniej wiecej do łopatek i za nic w świecie nie wiem jak je ułożyć,do rozpuszczonych włosów nie jestem przyzwyczajona ponieważ mam wrażenie ze wszyscy sie na mnie patrzą i sie śmieją jak to było za czasow gimnazjum,ciagle nosze je opięte w kitke lub kok,prosze poradźcie mi co mam zrobić z grzywka? ni ja wyprostować bo jest prosta le sterczy wsuwką nie podpne bo śmiesznie to wygląda,mam ciagl tzw przez znajomych grzybka na czubku głowy,możne znacie jakieś wskazówki co moge z nimi zrobic?

Gość rozpuśc
zainwestuj w dobra odzywke i maskę, bo krecone włosy zwykle sa suche , podetnij , po co Ci grzwka??

Gość Dominiś
musze miec grzywkę bo ja je podepnę do tyłu to wtedy ma sie wrażenie ze mam płaska głowę i szeroka do gory,bardzo brzydko to wygląda;/

Gość rozpuśc
ale Ty nie masz jej podpinac tylko pozwolic aby swobodnie rosła :O

Gość Dominiś
mam je za krótkie,nie chce ich miec rozpuszczonych bo nie lubie i jak lew wyglądam nawet z opaska ;/

Gość rozpuśc
ja pierdole :O jak masz długie własy to masz TYLKO trzy opcje : rozpuscic- spiąc ściac

Gość Dominiś
No tak... Tylko ja sie pytam o porady jak ułożyć grzywkę itp

Gość rozpuśc
"ni ja wyprostować bo jest prosta le sterczy wsuwką nie podpne bo śmiesznie to wygląda,mam ciagl tzw przez znajomych grzybka na czubku głowy" Skoro podpiecie odpada, wyprostowanie odpada, jak sadze nic nie robienie odpada... odpowiedziałam : zapusc. albo obetnij przy samej głowie :PCzego jeszcze nie rozumiesz?

Gość KasienkaMM
spróbuj udać sie do jakiegoś dobrego fryzjera o jakieś porady a do,,rozpuśc,, juz po twoim pisaniu widać,ze nigdy nie miałas styczności z kręconymi włosami,bo piszesz jakieś denne porady które sa oczywiste