Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawkowa malina

dlaczego faceci nie chcą takich kobiet?

Polecane posty

może kiedyś te emocje wybuchną i wystrzelam wszystkich wokół :) póki co zauważam coraz częściej ogromną dysharmonię między tym co sobie wyobrażam, a tym co faktycznie robię :D w gruncie rzeczy to jest nawet zabawne

Gość zastanawiajaca się.
Mi wszyscy doradzaja ze musze sie zmienic...ze jestem za dobra,za spokojna za ufna..za mila i ze wrednym jest lepiej,ale nie mam ochoty byc kims kim nie jestem ale tez nie chce byc krzywodzona ciezki dylemat.I zgadzam sie z tym ze faceci nie chca takich kobiet..i mysla ze nic ciekawego chyba przy takiej kobiecie ich nie spotka..a tu rozne rzeczy siedza w czlowieku:) ale trzeba dac czas...

Stwierdzenie, że faceci nie chcą takich kobiet jest na wyrost :) Na pewno niektorzy równieśnicy boją się takiego powaznego nastawienia do życia, bo sami mają fiu bździu w głowie, ale myslę, że spokojne usposobienei nie jest problemem 🌼

Gość zastanawiajaca się.
Mozliwe ze masz racje ze sie boj takiego nastawienia.ale tu nie chodzi o to przeciez zeby zaraz ciagnac przed oltarz i w ogole:).Tylko o to zeby siebie szanowac,byc sobie wiernym i oddanym.Jak na kazdy normalny zwizek przystalo:)

"wyrażania emocji trzeba uczyć " Wyrażania emocji człowiek się uczy dorastając. 🖐️ Dorosły człowiek nie zmieni swoich przyzwyczajeń, bo np. nie podoba mu się bycie cichym i przezywanie wszystkie w środku. 🖐️

ale tu chodzi o to by się cieszyć z przebywania z tą drugą osobą, a nie od razu związek i miłość po grób :)

"Dorosły człowiek nie zmieni swoich przyzwyczajeń" blablabla. dorośli ludzie rzucają nałogi, wpadają w nowe, uczą się języków, kończą studia, zmieniają zawód, styl życia. więc jakoś można. przyzwyczajenie jest drugą naturą 🖐️

"dorośli ludzie rzucają nałogi, wpadają w nowe, uczą się języków, kończą studia, zmieniają zawód, styl życia." A co ma nauka języków czy pójście na studia do spontaniczności reakcji? Na to nie masz czasu by się zastanowić co zrobić, po prostu się dzieje. 🖐️

Gość Zuzanna Ameliiiiia
W odpowiedzi na pytanie autorki: Moze faceci postrzegaja Cie zupelnie inaczej niz Ci sie wydaje.