Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak go rozumiec

Gdy on tak mowi

Polecane posty

Gość jak go rozumiec
Odpisal mi ,,Widze'' a potem,ze szkoda,ze przez moja zlosc blokuje mu kontakt z dzieckiem. No to odpisalam mu,ze nic nie bede blokowac,bo to nie dziecka wina. Mialam nadzieje,ze nie zechce dzis przysc do dziecka,bo nie czuje sie najlepiej.:(Chyba normalne,ze czuje sie zraniona przez to ,,nie mozemy byc razem''. Wieczorem napisal,ze ma owoce i buciki dla dziecka.Odpisalam,ze juz spi,ze lepiej jutro.Naprawde juz spalo. W koncu do dziecka chce przyjechac.O mnie nic nie wspominal.

Gość jak go rozumiec
Do tej pracy na kilka dni to ma pojechac dopiero w nastepnym tygodniu.

Gość jak go rozumiec
Czuje sie paskudnie.Odszedl sobie z tego co mowil to przez codzienny stres. Nic nie powiedzial,ze jeszcze cos dla niego znacze. Czuje sie jak porzucona zabawka.

Cześć. Czy wcześniej dawał sygnały że chce odejść ? Czy macie ślub. Jakie powód odejścia podał ? Że czujesz się źle, odrzucona. To naturalne - każdy by się tak czuł.

Gość jak go rozumiec
Nie, slubu nie mamy. Rozawialam z paroma osobami dzis. Jedna mowi,ze moze tylko o picie tu chodzi i on chce miec luz.Moze narazie wieczorami podpija...a potem to juz plynie na calego.Znam to niestety dobrze. Druga osoba mowi,ze moze kogos ma.

Gość jak go rozumiec
Powiedzial poprostu,ze nie mozemy byc razem.

Gość jak go rozumiec
Denerwuje go np.ze nie zmieniam mieszkania.Mielismy kiedys sie stad wyprowadzic.Ja widzac jego powroty do picia nie mam ochoty gdzies z nim sie przeprowadzac do obcego miejsca. To mi zarzucal dwa dni temu tez.

Gość jak go rozumiec
Zarzucal kilka rzeczy mi.To wszystko wiaze sie jednak z tym,ze nie czuje sie dobrze w tym zwiazku. Nie czuje sie kochana.Taka niepewna.Teraz jeszcze mi dolozyl..

Gość jak go rozumiec
Staram sie cos zrozumiec. Jesli podpija to potem znowu wroci i tego nie chce.Nie chce przezywac tego wciaz na nowo. ,,nie zaslugujesz na takie traktowanie,nawet jak chce sie napic to nie musi tego robic w ten sposob,ze to niby z toba jest cos nie tak.moglby powiedziec jestem chory mam dola chce pobyc pare dni sam i juz by bylo co innego.''-to napisal mi ktos,kto zna mnie bardzo dobrze i nasza sytuacje.

Gość jak go rozumiec
Coraz bardziej jestem pewna,ze pije.:(