Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Peeeeewna osoba

po co Polacy adoptują dzieci z Zachodu?

Polecane posty

Gość Peeeeewna osoba

Moim zdaniem po to, żeby się na nich wzbogacić a one żeby popełniły samobójstwo bo wiecie mój przypadek - ojciec i matka DOMNIEMANA mojej matki - nie miała tego robić bo nie wyszło z badań genetycznych, których nigdy nie przeprowadzono czy jest ona córką osoby , która jej odebrała życie de fakto - no niby sie zabiła no ale... czemu to jest wielki znak zapytania i tyle no ale tak zostałam oddana na samobójstwo przez MĘŻA mojej matki i tak dalej... i miałam być świetym Franciszkiem wyobrażcie sobie - po pierwsze nie jestem facetem, ale przyrodniczką byłam tylko czemu facetem miałam być to nie wiem. I wiecie - ja w kościele katolickim PO MATCE nie widzę niczego - ja w ogóle lecę inaczej - od małego tak leciałam po MATCE, tez żle ale nigdy nie powiedziałam o co mi chodziło i gdyby nie to, że tak jestem WYCHOWANA dobrze to mogę popełnić samobójstwo bo mi udowodnią wieśniaki pojebane w łeb - w sumie LEŚNIKI - że co? Że nawet świety Józef dziecko, a ja nie mam. ADOPTOWANE. Nie jego. No tak jak ja i tyle. Bo polecą sobie parafiami i tak mnie załatwią. Ja nie udowodnię nikomu, że mnie oddali na samobójstwo - to mi mieli to powiedzieć i dawno mnie nie ma, ale widocznie miało byc inaczej że żyje. Masę osób teraz do mnie pretensje będzie miało, to niech idą do ojca mego biologicznego, który dał jeden plemnik i z tego powodu nie umiał się odpierdolić przez 35 lat życia, a pomóc mi też nie umiał bo coś co nie potrzeba w tym pieniędzy to NICZEGO nie umiał wymyślić i tyle. I ci rodzice mojej matki to tez tylko kasa - tylko na kase wzieli dziecko. I w momencie gdy DOMNIEMANA matka mojej matki postanowiła no cóż... wziąć ją im ? Nie wiadomo czego chciała to nagle DZIECKO zaczęli mieć, ale to już było za póżno. A to była osoba, której facet w niczym by nie pomógł bo to nie kurwa była, że by postękała i by jej dobrze było, ale praca to miała być. I czemu ona poszła? A PRACA? Z czego ona miała żyć? Co ona kurwą była? I to samo co ja tu. I wiecie ta matka jej - bezdzietna z tym męzem i na sznur z nim poszła. Przeciez to nie była normalna osoba dla niej. I tyle. Ten mąż też był jaki był, ale oni do siebie nawzajem nie pasowali i tyle. Ta matka była taka, że praca i koniec. I tyle. I niczego więcej nie widziała. NAJWYŻEJ zostałaby sama, ale pracę by miała. I na pewno by się nie nudziła. Ale 20 lat brak pracy, no to mogło być, ale studia i tak dalej. A pracy nie było bo nie trzymała z rodzicami przybranymi się dowiem. Nie - bo paliła papierosy. A jakby ich nie paliła? No to ani matury ani pracy -TAK BYŁO. I wiecie - ona też sobie mną już jedzie - no to skoro żle uczyła - choć czemu tyle wycieczek robiła - bo oceny bez sensu - tu poprawić tam poprawić, a reszta - Faustyna jak ty sobie tak pozwalasz oceny wpisywać? No i to jest taka lekcja dla młodych nauczycieli, że NIE WOLNO tak wpisywac i tyle. Bo koniec może być zwolnienie dyscyplinarne. Tak jak moja matka - dziecko się powiesi czy w szkole średniej uczeń, a tu papiery na łopacie, że przez wychowacę. A że ja ucząc się nie chciałam wychowawstwa? To co - racji nie miałam - tyle dojeżdżając? A jakby mi sie cała klasa powiesiła - bo na przykład tam gdzie przepadłam to było realne - bo czemu nie chciałam w sumie tego wychowawstwa, no cała klasa , ale pół klasy? Przecież to bylo 12 Apostolów - 1 się powiesił PO MATURZE, a 12 jakby się powiesiło? I to tyle dojeżdżając. Bo czemu mi niczego nie umieją zrobić w sumie wielu ludzi będzie płakać? BO CAŁA SZKOŁA JEST NIEMORALNA. I teraz durna , bym wyjechała do pracy za granicą I ZAŚ TO SAMO, pogwałcona zbiorowo dyrektorka na mnie - cały rok mi życie zatruwała, trzyma z facetem w Niemczech który W LICEUM - a dziś ma 50 lat - robił koleżankom z klasy KIEROWNICĘ na twarzy bo żadna z nim nie zachodziła - wiecie mnie to po prostu PRZERAŻA co ta pierdolnięta w łeb baba ze mną robi. I zobaczcie jaki ma wzór w tych Niemczech i ona - dyrektorka w św. Józefie - wymaga, ze wiecie uczciwi ludzie byli, a zadaje sie w Niemczech z KRYMINALISTĄ, który okradł normalną rodzinę, oszukiwał latami kumpla, ten się go pozbyć nie umiał, właściwie sluchacjcie zaszczul go on, a gdyby się ożenił to miałby rację, ale on nie jest żonaty. Miał obrączkę. Miał obrączkę i miałam się odpieprzyć się dowiem - tak, ale właściciel firmy PRAWDZIWY popełnił PRZEZ NIEGO samobójstwo, a jak nie stanę po JEGO stronie, tego właściciela tej wielkiej firmy, to już zabiją i tyle. Za ogrodnictwo też. Ale wiecie - mój brat to jest jedna sprawa. A teraz niech sobie pomyślą on bez ojca. A czemu on z nim trzyma się dowiem? A CO MNIE TO OBCHODZI? On mi powie, że ma te kwiatki dzięki ojcu i O CO MI CHODZI. MNIE? Moja noga juz w Niemczech nie postanie. No na wycieczce PRZEZ NIEGO. BO O CO CHODZI JEMU? Jak ma tyle kasy wiecie to miał mnie pozwać do sądu i na drugi raz tak zrobi się dowiem - dobrze, ale to niech zacznie of gówien które zatrudnia na stałe bo ja tam byłam na 5 minut i jego ODCHODY 4 tygodni nie pozwoliły mi tam przepracować wiecie bo bym miała stała pracę w Anglii. I nie chcę widzieć ani jego ani jego chuja w dupie niewartego ojca _ BO BY SWOJE DZIECI Z ŻONĄ MIAŁ - i niech się ode mnie to zero - te dwa dla mnie zera odpierdolą i reszta też wiecie bo mam o wiele cięższe życie niż oni i za takie zachowanie jak mój starszy bym do pierdla poszła a nie kwiatki dostała. NIEMIECKIE oczywiście. I mam nadzieję, ze kobieta dla etgo brata to też włosy łonowe i do widzenia i tyle. Nie panuje on w ogóle nad swoim personelem, niczym sie nie intersuje - wzorowy Niemiec po prostu. No czemu taki układ ma mi odpowiadac to pojęcia nie mam. Facet jako włosy łonowe? NO chcieliby. To żyję sama i tyle i koniec :( I tyle. I nie życzę sobie żadnych CIOT jako towarzystwa - cokolwiek to znaczy. Bo ten starszy to taka CIOTA i tyle. Ten młodszy wiecie też ale tego to się jeszcze przeżyje, ale ten w tych Niemczech - ja pierdolę - tyle wam z rana napiszę. Może się nażre trutki na szczury i tak skończy. Jedyna rada jak się go pozbyć. No co mu zostało? A mnie niech da swiety spokoj na zawsze wiecie. On ma wszystko w prezencie za to, że Niemcy rodowodu nie umieją nadać jak należy. Miał isć do mojego starego i se poprawić. I to są Niemcy - teraz mój stary kwiatka ma od niego i mnie pierdoli. Wiecie - dawno mógł se kwiatka od kogo innego wziąć i co ta moja matka tak na niego? BO JEST WYNARODOWIONA PRZEZ NIEGO i tak to tym bardziej kwiatka mógł wziąć z Anglii bo i tak ją rozjebał tam całkowicie to ode mnie. ŻEBYM NIE MIAŁA PRACY STAŁEJ. Bo wiecie - jeszcze były pomidory, ale to juz pierdolę. Tam była taka siostra Ania, ale wiecie taki pojeb na dodatek niejedną kropnęła - taka jej robię opinię, zeby życie mogła oddać za pomidory. Mnie to w ogóle nie obchodzi co ona tam wyprawia. Rodowód można kupić i ona wiecie na mnie rodowodem wiecie, ale to można kupić - ona ma tyle kasy, że można go SPOKOJNIE kupić i tyle mnie ona obchodzi i nie tylko. Bo co ona ma robić się dowiem? Kupić se rodowód w Niemczech u takiego samego zera jak ona i tyle :( I tyle jej styknie, żeby się ZASPOKOIC SEKSUALNIE i tyle. Bo po co temu mojemu ojcu te pozycje? Tak się zaspakaja chyba paląc peta za petem. Bo czemu nie chcę z nim trzymać. Jeszcze się rozpalę wiecie. Taka prawda. I dowiem sie , że matka miała mnie nie rodzić. No tak- a co dalej? A ci nie brać. No to już zabita przez brygidki - ja bym stała o to - idżcie i żyjcie z takimi potworami. Wiecie - trochę edukacji i misjonarze W AFRYCE tam są. To wszystko. Dzieci wiecie. Albo do zakonu, ale to też przez szkoły i tyle. I zobaczcie brygidki w Afryce i jest troche lepiej. I do Stanów poprzez klasztor nazat i tyle. Na przykład w Niemczech. To wiecie dzieci nie ma jak widzicie, tam dupę już pchają do USA, dzieci w dupie - szkoły tam będą miały. No jedynie, że prędzej bez szkoły coś dostaną, ale wiecie - rodzice mojej matki się w pracy bez szkoły powiesili. Dzieci mogą brać na szkołę. Matka też wisiała przez rodziców po szkole. Po prostu bez Afryki nie ma niczego i tyle. Dzieci brygidek musza przejść przez Afrykę, żeby cokolwiek było normalnie, muszą rozumieć skąd się wzięly i tyle. Nie chodzi o to, żeby w Afryce skończyły tylko musi być historia - że wzięły sie W SUMIE z Afryki, z tego, że jakieś baby dzieci chciały mieć na misjach w Afryce. Bo te dzieci też są - co one tam robią, czemu nie mają rodziny. I JAK ONE SOBIE TO WYOBRAŻAJĄ DALEJ bez Pana Jezusa ze św. Piotrem. Co on tam był wart. I papież i tyle. No i właściwie bez tego Pana Jezusa KOMPLETNE SATANISTKI i tyle :( Przerażające - od czasu do czasu stos i niech wypalają się bo to są ofiary z ludzi co one robią. I nie unikną tego bo taki jest diabeł. A Biblia Szatana to dzieło byłego dziecka brygidek i tyle. I w Niemczech na pewno bo juz gorszych nie ma. I po co poszły z tego Londynu? Miały być skromniejsze. Teraz nie mają Londynu, a w tym USA co - policji nie ma. Od tego bym zaczęła - stały dozór policyjny tam bo tyle sie zamierzają poprawić za SWÓJ KRZYŻ. No wiecie - same se go robią bo jak sie Boga nie słucha to się robi krzyż w życiu. Ono jest jednym krzyżem ale wiecie... a ten ojciec mój policjantem nie mógł być? Tam z Anglii kwiatka niech se wezmnie, i tak matkę zajechał. To za włosy łonowe mu się odwzięcza bo tak to by jej wsadził na kanapie, a tak po 4 latach musiał ją gwałcić na dziecko. To ma kwiatka z Anglii na to i tyle :( Albo od św. Franciszka se może wziąć bo mnie ani matki juz nie ma. I to sie nigdy nie zmieni. 10 lat jakby siedział to może byc bo to jest życie spieprzone - tyle ile ale 10 lat kawał czasu. A tak? I tyle bo co w sumie, nie? cdn.

Gość Peeeeewna osoba
dokończenie powyższego listu : I tyle bo co w sumie, nie? cdn.

Gość Peeeeewna osoba
Wiecie ja już w Polsce 20 lat jestem zajeżdżana. Od 15 roku życia JEDEN BEZSENS. No ale... co oni tu wyprawiali ze mna?Ja nie miałam paszportu ja bylam NIEMKA. Po kiego diabła? Bez sensu zupełnie. I to nie jest moja wina. Ja miałam być Polka i tyle. I miałam miec WŁOSY po matce, byc Indianką i ekologiem OD RAZU. Też jestem ale żle. Choć ekologia za wysoko - ale z włosów matki WSZYSTKICH miałam mieć Indian, z ojca OBRZEZANEGO nawet tego. Może miał sie po prostu wygolić przed swoim pierwszym razem z lesie i tyle? Pierwszym gwałtem w sumie. Po co sie obrzezał? Na rodzinę? Widocznie coś miał na sumieniu. Na szczęście już jestem odcięta od tego zerska bo dyrektorka w św. Józefie i on to bym rady nie dała. Ale św. Jozefa zostawiam dyrektorce - taki był cudowny.. a diabła też. Bo poszłam ze szkoły wiecie bo MNIE DIABEŁ PORWAŁ i dostawałam do głowy. Dlatego wiem co widziała moja matka i tak dalej i tak dalej. A musiałam to ogrywać bo to było straszne i niech sobie to ogra teraz ta pani dyrektor. Ja jej nie powiem jak i co widziałam bo to nikogo nie obchodziło. A widziałam to w roku 2008 więc rok po tym jak zakończyłam pracę u niej i powinna mieć swięty spokój, a ona na mnie i teraz niech se to ZEŻRE wiecie. Sorry - 2 lata po niej to widziałam. W sumie rok KLAENDRZAOWY po niej i tyle. A rok szkolny nie następny tylko jeszcze jeden i tyle. No i tak niech sobie robi co chce. TAKA MA U MNIE OPINIE. A ja i tak nie miałam szans bo jakie ja miałam szanse na pracę w bibliotece bez wiedzy, że mam peta na zachodzie wpisanego. I czemu wyjechałam? Ze tego nie wiedziałam. Bo się walę z nimi wszystkimi do dziś, a tak nie wiedziałam o papierosie z roku 2002 i wyjechałam. BEZ SENSU oczywiście, ale tak się stało i tyle :(

Gość Peeeeewna osoba
choć powiem wam w tej podstawówce też sie zajechałam wiecie - tyle biegać bez sensu. Póżniej 15 lat i zamiast iść twardo na swoje to się też poddałam. bez sensu i tyle. Jeden bezsens to życie. A wczoraj szła laska z równoległej klasy i ja jej nawet nie poznałam choć powinnam. Ale tak sie zamyśliłam, że nawet nie zauważyłam że ktos idzie i tyle :(

Gość Peeeeewna osoba
Niedługo wiecie napisze wam minie 30 lat odkąd państwo polskie mnie zajeżdża BEZ SENSU i tyle. Dlatego adopcja miała byc z papierami, jakiś kontakt z zakonem i tyle. I wiecie te brygidki wszystko na tę moją matkę - powiedzcie - kto je wyrzucił z tego Londynu? Akurat to mieszkanie musiała ona mieć? Trochę pokory i z powrotem mogą przecież być. Dzieci jak każde inne, ale PO CO - najlepiej wszystko na Faustynę zwalić i tyle. No ale... i tyle :( A do całości pasuje OBRZEZANIE KOBIET - to co pisałam wczoraj i TEMU SIĘ NIE DAM. Bo teraz będą miec przepis, że majtki na inicjacji wiecie i ksiądz w czasie stosunku wybada czy włosy łonowe są czy nie ma. I tak zostają bez Pana Jezusa bo przecież on się pod takimi kretynizmami nie podpisze i tyle. A zostaje im obrzezanie kobiet a mężczyzn też. Wiecie - on cię zabiją na życzenie. To są normalne płatne morderczynie. Ja dziękuję za JAKIKOLWIEK kontakt z nimi a wy sobie róbcie co chcecie. Ja piszę jeszcze raz ostatnio miałam sen ze diabeł leży za mną w łózku - ja spałam na boku i wbija mi w plecy z tyłu od serca nóż, czuję jak ten nóż mi przechodzi przez mięso no i co - poduszka żeby nie krzyczeń, dziecko zwłaszcza nie próbuje się wyrywać bo nie ma siły. To są precyzyjne ciosy i tyle. RYB w serce przebite włócznią. No i teraz co - trzebaby dzieci liczyć i groby muszą być. Tyle. No to przychodzi policja, ekshumacja i tak się pozbywają dzieci - widać cios w łopatke i przebite wnętrzności, albo każde dziecko sekcja zwłok obowiązkowa i wtedy dla Boga mogą być nawet z majtkami i wszystkim, a tak nie bo żadnego dziecka nie zabił i tyle :(

Gość Peeeeewna osoba
Bo wiecie popierać taki zakon to by było popierac poronienia. Że poronienie to jest coś dobrego. A skoro ciąża taka ważna to dzieci żyją i po co jej zabijają, niech w takim razie ronią je w ciąży. No wiecie co - takie coś. A ja bym się dałą im zabić jak bym tam była bo to bez sensu i tyle. Bo dużo dzieci co prawda to prawda też sie da zabić, ale... i tyle. Ale co sie dowiem? Ale sekcja zwłok i tyle. To się należy że zabite. Ile tych zabójstw - bo z dziećmi trzeba coś robić, wychowywać je, a nie tylko wiecie same sie wychowają albo coś tam. I wiecie 12 letni Pan Jezus w świątyni. I tyle :(

Gość Peeeeewna osoba
Wiecie i teraz patrzcie LOGICZNIE - skoro mają ofiary z ludzi to są to satanistki, ale satanizm polega na tym, że są ofiary z ludzi? OFIARY ale to msza o 3.00 w nocy nie mają. No to pełny satanizm to jeszcze orgia i tyle. Kto widział coś innego? Orgia czyli KAŻDY Z KAŻDYm i wszystko gra. Jakaś tam sie wypnie i każdy po kolei jej wsadza i jest to satanizm popierany przez KK , oparty na ST. Bo to jest katolicki satanizm bez Ewangelii i tyle. A może nie? I tyle. No to jeszcze nazwac to wsadzanie ORGIĄ i wszystko gra. A inny satanizm to msza o 3.00 w nocy - specjalny ODRĘBNY od katolików rzymskich ytuał mszy - choć może to samo - Biblia szatana cytowana I , II czytanie, ofiara z kota czy psa i o 4.oo do domu. Orgia tez i tyle. Tylko jakaś taka wyuzdana. I czym to się rózni? Bo z tego można człowieka zabić sie dowiem? No a brygidki zabijają od razu i tyle :(

Gość Peeeeewna osoba
I wiecie - napisze wam jeszcze takie coś ALE CI NIEMCY SĄ. Gdyby nie to, że ten właściciel amazon.de się ZABIŁ to polska grupa byłaby na niego. on tylko po śmierci umie się bronić ze nie jest Polakiem. A w sumie wiecie - jedno nieszczeście - całe jego życie bo nie wiedział że ŚWIĘTY PATRYK robił sobie kierownicę w liceum. kto by to pomyslał? Bo czemu on z nim przegrywał. Bo tego nie wiedział. Nikt mu całe zycie nie powiedział. Tacy są Niemcy. I wiecie - to po co temu ojcu tyle tego dali. A w tej rodzinie mojego ojca chyba TO SAMO. W każdym razie maturę miał on też - nie tylko Patryk, a kto się tą maturą ośmieszył to sobie to samo osądżcie. I tyle. Moim zdaniem Patryk bo moralność na magazynie to znaczy zawodówka i żona. On go po to tylko wziął żeby był żonaty i ON DOBRZE O TYM WIEDZIAŁ i tyle :( I takie coś... i wiecie - ja tam jestem tak na tym amazon. de że polska grupa ich nie ogra, a gdyby nie to? I tyle :( Wszystko na mnie i do kicia przez Patryka. Bo jak się wychodzi przez Patryka NORMALNIE? Do więzienia się idzie. A pali. Po cichu oczywiście ale pali. I wiecie - ja do Niemiec nie wrócę NIGDY. Po prostu NIGDY. Ile ja mam pieniędzy, żeby się porównywać tak wysoko. A co ja tam robiłam to Iwonka do wyrzucenia. Mnie tam w ogóle nie powinno być, albo oficjalnie z urzędu, że na stale a tak? I tyle :(

Gość Peeeeewna osoba
Jak chcecie mieć wiecie niemieckie ksiązki w Polsce to musicie na niego pisać. On w ogóle nie powinien być magazynierem bo Bóg pouznaje takich, że maja rodowody wiecie - no robią jedno, ale to jest skomplikowane. A ten Patryk to cokolwiek robi i tak go z rodowodu Bóg na magazynie nie uzna. Ze nie wiedział o kierownicy to sie zrobiło dalej i dalej i dalej. I nie umiał się go pozbyć przez 30 lat. I zawsze będzie niżej tego właściciela ten Patryk. Rodowód se miała kupić jego stara - też powie matce, ze wiedzała co robiła to do końca miała wiedzieć i ... po niej i 100% racji by miał, ale że rodowodu jego matka Diana nie kupiła to się uratowała i tyle. I po co mi widzicie trzeymac z Niemcami? 1,5 nieszczęścia i tyle i koniec :( I teraz tylko wyżej niech sobie piszą, że Patryk pali i na pewno przez to stałej pracy nie ma dla nikogo, książek nie ma, kto wie czy gdzieś pożaru nie zaprószył bo w domkach była straż pożarna i że chcą ksiażki tu w Polsce i nie chcą mieć z nim nic wspólnego. I TYLE STARCZYŁOBY żeby te książki były. I taka czarna tam NIEWYDANA musiałaby SŁUSZNIE zaiwaniać z tymi ksiażkami - dopóki się nie wyda, to następny niewydany dalej, zaś się wyda zaś ktoś inny. Patrzcie jak łatwo ich umoralnić i tyle. Ale po co? Znowu następną w świństwo wkopać? A ja tam nie wrócę bo zrobiłam tam bydło I SŁUSZNIE. Ja tam na dół mogę wrócić pchac wózek i tyle. I żeby nic mnie więcej nie obchodziło. No auto i 4 osoby w aucie - tak mogę wrócić przez POLSKIE BIURO WTEDY. No bo zobaczcie sobie co te biura robią? I dlatego nie wrócę wcale do Niemiec bo jeszcze mam tam ojca pojebanego, ale zobaczcie jaki po mnie zostaje mu biznes piękny - wszystkim biurom w Polsce może sprzedać rodowody. Ciekawe ile kosztuje taki rodowod - myślę , że ok. 500 euro. Zależy chyba jakie - 500- 1000 euro bo biura na mnie, że po mnie ani rodowodu - to niech idą do mojego starego. Biznes jak sie patrzy, a w USA dopiero by miał - Indianie by kredyt wzieli żeby mieć rodowod i tyle. NA JIMA JOnESA niech tam sprzedaje. Bo co zrobią jak kiedyś będzie nimi rządził ON? Tylko rodowód może im pomóc. No i dziś spakowany, jutro wyjazd. Palant chory umysłowo :(

Gość Peeeeewna osoba
Bo teraz sobie odpowiedzcie jak Patryk ma maturę, a w biurach pośrednictwa pracy za granicą wszystkie po studiach. Ten właściciel im nie nie zrobi - tylko na niego, że on sie zachowuje jakby matury nie miał. Bo czemu on nie jest żonaty? Bo ma maturę. I tyle KIEDYŚ to było ŁO MATKO. A jak jest to niech się do nich PO TEJ MATURZE pofatyguje do Wrocławia, niech nocleg sobie wykupi w jakimś schronisku i tyle. Dla bezdomnych. Po prostu inteligentnie na niego, osoby po wyższych studiach, germanistyką go wykończyć i tyle. I wystarczy żeby jakas KSIEGARNIA tu w Polsce na nich - obcojęzyczna NIEMIECKOJEZYCZNA na nich, że powinno być więcej, że dużo zamówień ksiązek nie ma i przez księgarnię moze lecieć. Nawet są takie w Polsce. Że nie ma książek, nie wiadomo czemu. To wiecie co te szmaty w biurach napiszą? ŻE PRZEZE MNIE nie ma ksiażek. I jest sierpień ja nie mam pracy BO PRZEZE MNIE NIE MA KSIĄŻEK NIEMIECKICH W POLSCE. No wiecie - ja do sądu pójdę na te babska z Wrocławia bo naprawdę oprócz tego, ze są z miasta nie prezentują sobą niczego. I teraz jak nie chca za lenistwo i wredotę do piekła iść to niech se kupią rodowody tyle im zostaje - bo wszystkie powylatują bo przeciez ludzie widzą jacy są. Czemu ja mam te ksiażki nosić Polsce? Ale ja niczego nie blokuję. Jak będzie OK ja sie tam wymażę i mnie tam w ogóle nie było. Ja jestem czysta, nie świnię. Już mnie tam nie ma - tylko papier. I tyle. A reszta - widzicie jacy jesteście - dupy z kanapy nie ruszycie a całym światem rządzicie. A wasze pomysły jak dla mnie też se do zadka wsadzcie - wszyscy po kolei. I tyle. Bo ja nie mam doktoratu i nie mogę rządzić - nie mówcie im takich rzeczy bo to są bzdury. Po prostu bez doktoratu MOJEGO WŁASNEGO nie dostanę z Polski żadnej pracy dobrej w przyrodzie za granicą i to wszystko. A ten doktorat dziś cały bym inaczej napisała, inny temat, przez to zrobiłam sie misjanarką z Zinbabwe bo nałaziłam się JAK OSIOŁ i naszukałam i wszystko, a oni NAWET TYTUŁU a tej Polsce. No to byłam na misjach 5 lat - lepiej za wiare zginąć SŁUSZNIE niż za dzieci w Auschwitz jak Janusz Korczak. Bo moim zdaniem ten Korczak miał życ i pisać dalej po wojnie i po co on tam polazł? Bo czemu nie chce do szkoły wrócić? Bo wykończyli mnie Januszem Korczakiem, że DOBRZE ZROBIŁ że w Auschwitz umarł. Właśnie nie - dzieci miały umrzeć same, a on miał pisać. I kto wie - może byłby Nobel lub inne nagrody - każdy wie jak polacy PISZĄ? jak to im dobrze idzie, nie? :(

Gość Peeeeewna osoba
Ale wiecie - Iwonka tez coś powinna w sprawie książek zrobić. W koncu jakby nie było siostra w Niemczech - nawet do Polski jak przyjedzie to poczytać książkę niemiecką aż się prosi. taka zaradna kobieta, a dziecko? Co ma czytać? Co ma z tych Niemiec dziecko jej wiedzieć? Przecież ma 14 letną corkę. Już 15 letnią. Co to dziecko będzie kiedyś robiło? Przeciez taka matka - jak najbardziej księgarnia swoja i tyle. Co to nie daliby? A wszystko im już jedno. Jakąś budę postawić - magazyn może być i tyle. tak jak w Niemczech. Żeby już przestały mnie te kanalie pomawiać, ze magazyn. Bo najtaniej i tyle. Niech sobie postawią taką bude jak Niemcy i dyć też mogą być. Bo wiecie - jak się wpierdolę to pójdę na nie do sądu , tym razem SIĘ POMODLĘ i wszystko przegrają głupie pizdy z Wrocławia. Bo czemu tam jest magazyn a powinna być księgarnia? NIE POWINNA - magazyny są 4 , ogromne. A to jest kwestia budynku - taki czy siaki, a tam i tak chodziło o papiery, a nie o to JAK MA KSIEGARNIA WYGLĄDAĆ i tyle. A byle jak - kogo to obchodzi. Tam chodziło o NOCKI W KSIĘGARNI ogromnej. Od kiedy to są nocki w księgarni czy w WYDAWNICTWIE albo BIBLIOTECE. Po prostu TO BYŁO SZALEŃSTWO i jest do dziś moim zdaniem przez to MOJE NIE i koniec - na rozpiskach, które posiadam DO DZIŚ są wpisane 2 zmiany - ranna i popołudniowa, żadnych nocek nie ma. Więc ja się pytam - jakim cudem z nocek na pracę stałą sie starają? Od razu byli ograni jak dla mnie i tyle. A ja się nie odzywałam bo nie zamierzałam oddać tam życia np. nóz w plecy i tyle i chwila po mnie. A tam pełno zabójstw jest. Ktoś dostanie wypłatę, ktoś nie i tylko trupa wyciągają, grób zbiorowy i tyle. Albo na sekcję się przyda i tyle. Bo co ta moja matka tak brygidek unika. No bo trup jej miał iść na sekcję co pisało na kartce. Bo przecież dobrze mi się żyje w Polsce. Ale napisała, że zwłoki na sekcję , żeby nie było, że ciężko mi jest w Polsce. A przecież tak mi dobrze ZDANIEM BRYGIDEK. No ale tego pogrzebu nie chciała. Napisała to na kartce, a ja miałam być w Anglii - tez napisała. Żeby nie było,że się zabiła i nie było listu. Bo teraz każdy ze w zasadzie sekcja powinna być. No ale po nagu. Bo był list i tyle. I dlatego żałuje że po nagu bo dalej mogłaby na brygidki , że nóż w plecy, a tak otrucie zostaje. I powieszenie trupa, nie? Nie może tak być? Jak najabrdziej i tyle :( No co poza tym? Nie wiem :( To jest takie jak domniemana matka matki sie nie przejmowała. Przeciez ktoś mogł ja otruć i powiesić. A przecież zanim ją znaleźli martwa to miesiąc chyba. Tydzień się dowiem - tydzień za długo. Na drugi dzień miała być policja co ona sobie nie myśli - poniedziałek rano ona nie w pracy bo wyobrażcie sobie do pracy mogła z tym zwolnieniem dyscyplinarnym BEZ DZIECKA wrócić. I tyle. na pewno tak było bo by sie nie zabiła. A jak nie było to niech mi to udowodnią. Bo kiedy się zabiła? Moim zdaniem tydzien po porodzie. Tylko to pasuje. Bo po co ja wiozły do Niemiec - żeby zobaczyć jak wygląda po porodzie. I tydzien po porodzie już nie żyła. Bo przecież wiecie ktoś by przyszedł z tego szpitala czy z pracy, że dziecko odzyska. Nie mogła przyjść do pracy bez dziecka bo dziecko było .... OTTA. Bo ja zgwałcił i zaszła. I to wszyscy wiedzieli i byli po jego stronie bo ... sie z nim nie hajtnęla. No to w takim razie bez dziecka do szkoły - hajtnięcie i dziecko bo TO SAMO CO JEJ MATKA. TO SAMO - wzięła i dziecko oddała. Ona tego dziecka nie oddała. Bo właściwiie trzebaby mieszkanie otworzyć list i data kiedy został napisany. I tyle. No to zaraz przed śmiercią - nawet 2 tygodnie mogły być różnicy i tyle :( I koniec całej opowieści. To była druga ofiara śmiertelna mojego ojca, a dalej były następne... :(

Gość Tadek Rydzyk from RM Station T
Powinnaś udać się do psychiatry, psychologa albo skonsultować z farmaceutą obecnie zażywane środki.

Gość leonnn
prawdziwa owieczka boza znów nadaje :O

Gość Peeeeewna osoba
Bo ona NAJBARDZIEJ powiesiła sie przez te koleżanki w pracy, bo stanęly po stronie tego OTTO, a nie jest. LESBY - i patrzcie co są warte lesby. NIC. I teraz w tym ogrodnictwie było to samo. Niektóre lesby latały z facetami. A kiedyś chyba lesby do orgii brano wiecie. Bo po co one zyją? Do orgii satanistycznej. I czemu ten mój ojciec zgwałcił te moją matkę bo tak się zaczęły gwałty. Z LESB. Bo sie nie chciały poddawać. I tyle. I tak się gwałty zaczęly - przez nie. i tyle :( I koniec - i tak chyba ta matka została zgwałona w końcu po 4 latach siedzenia z lesbami. I ona tego nie rozumiała, że to lesby i się powiesiła. PRZEZ TO. Jedynie przez to bo przecież do szpitala po kartkę z dzieckiem, do lekarza, że jest po porodzie i tyle. I koniec. Bo tego nikt nie rozumiał co ona zrobiła, wszyscy sie tam bali wejśc i tyle :( Dziwicie się? Przez to miesiąc gniła. Śmierdziało i w ogóle to weszli LUDZIE ZEBY JA ROZKRAŚĆ , a policji nie było wcale. A dzien i noc paliło się światło więc im się nigdy nie da i tyle. DZIEŃ I NOC. I za miesiąc przyszli ... a pózniej przyjechał ksiądz czy ktoś tam... nie wiem :( Takie rzeczy :( I pożniej miesiac po fakcie sie powiesiły. jak ostatnie kretynki wiecie. Miały się pochwalić ze lesby - zeby nie było, że z nimi trzyma. A Otto miał jej odradzić niemoralną szkołę. Żeby nie było, że się nią przejmował i tyle. W ogóle. Też trzymał z brygidkami, lesbami, księdzem w Londynie - z wszystkimi. Po co zabił ojca? Jedynie, że sam go nie powiesił na tym sznurze, a matki obok bo widać. Bo też nie goliła włosów łonowych jak Bridget a tak nalezy. I co to warta taka baba? A ojciec miał się na matkę obrzezać i dałby jej rady, a tak nie bo miała włosy łonowe a tak nie powinno byc. I taki dostał maturę, a ja normalnie nie. Dzieki matce mam maturę żebym mogła iść na studia wiecie. Bo przeciez ojciec po studiach jest. Matka również. Najważniejsze na swiecie to jest no nie? :(

Gość Peeeeewna osoba
Wiecie i jak wyglądał ten mój dziadek biologiczny przy tym ojcu - najlepszy uczeń W KLASIE już pierdolić szkołe. W KLASIE. A on bez matury - tylko zawodówka. Co on miał temu dziecku powiedzieć, nie? Jedynie ratował go magazyn z zywnością. NIC POZA TYm. NIC. No i co się stało? Dostał SZNUREK. Taki syn genialny, a ojciec dno i tyle. A on mu powie kiedys - ty deklu, ani se synka nie umiałeś zrobić. tak mu powie. Że na magazynie najwazniejsze to mieć NASTĘPCĘ TRONU. I tyle. I on miał syna OTTA. A on co ma? Wielką bolesność w pewnym miejscu :( Po ojcu wiecie. Bez matury. On ma studia i 2 dzieci, które się dobrze mają. To jest kanalia :(

Gość Peeeeewna osoba
Niezły jest, nie? Kupice se rodowód od niego. Od św. Patryka z Brighton. Bo tak pasuje. Żeby ograć BRIDGET. I tyle :( Tak tej mojej matce pomógł jak i mnie - sznur na szyję i tyle :( Ojcu też pomógł. Ale by się nim przejęla jakby wiedziała, że ojciec na sznurku. A Patryk w wypadku stracił rodziców. LOTNICZYM. Katastrofa lotnicza. No to bardzo zle - to należy trzymac się z daleka od takich...

Gość Peeeeewna osoba
wiecie napisze wam tyle na zakonczenie TEGO watku - dzieci moga robic byle co. Dzieci zachodnie w Polsce tez. Na przyklad sie POWIESIC NA SZNURKU. Tak bylo w Londynie. To trzeba powiedziec takiemu dziecku -powies sie jak ci sie nie podoba i tyle :( No co jeszcze ci zostaje i dac sznurek i tyle. bo czemu ten ojciec tego mojego ojca sie powiesil. BO TAK MU POWIEDZIELI. jak ci sie nie podoba TO SIE POWIES NA TYM SZNURKU. Bo mial byc magazyn z zywnoscia i tyle. A dalej mialo byc cos jak syn sie ozeni. I tyle. I wzial i sie powiesil bo od dziecka nie bedzie zalezal wiecie. A stara miala rzeczywiscie cos z wlosami lonowymi. I to jest PRAWDA - dlatego patrzcie jaka medycyna w Niemczech. Najgorsze schorzenie - wlosy lonowe. A wszy na przyklad? i tyle :(

Gość Peeeeewna osoba
I wiecie W TAKIM RAZIE ta DOMNIEMANA rodzina matki TO SAMO - też magazyn ze sznurkiem wiecie i ktoś popełnił samobójstwo bo to jak nic nie dociera to sie daje magazyn ze sznurkiem, zeby coś dotarło i do niektorych raz dwa i tyle. Bo np. Ania Shirley się powiesiła na sznurku skąd ta matka to miała? A na krowim łancuchu. TO JEST BARDZO WAŻNE WIECIE. Skąd wiedziała że na sznurku? To nie było powiedziane i tyle. I wiecie teraz wam coś powiem o magazynie że tam NIE MA IMION. Tam jest anonimowo. I moja matka powinna na magazyn z PETEM isć. I pasowała po maturze. Ogrodniczka na magazyn - jak najbardziej - doniczki, byle co i byłaby 10 razy lepsza i MĄDRZEJSZA od swoich starych i tyle. No ale cóz... takie życie. MATURE MIAŁA i do widzenia. To było coś 40 lat temu. To było coś. Bo to nie dziś - dziś studia na magazyn, ale kiedyś matura starczyła i tyle. I by poszła - po prostu nie miała żadnej pracy a ciekawe czemu. I tego nie rozumiała, że to było OK magazyn ze sznurkiem i babcia sprzątaczka szkolna DOMNIEMANA. I to rozumiał jej dziedek a jak jej domniemana matka robiła karierę to jest to DO WYŚMIANIA bo mieli magazyn ze sznurkiem, najgorszy jaki istniał i tak wysoko ludzie tego nie rozumieli, że to było OK i ona nie miała żadnych studiów z tego ta domniemana matka mieć, a jedyne co mogła zacząć to po studiach na magazyn i tyle. A reszta to w ogóle bez sensu. I wtedy by córkę DOMNIEMANĄ wzięła i by były doniczki PO MATURZE i starczyło jak ona po studiach, a matka na magazynach też sie nie znała, o sznurku nie wiedziała i też ojciec DOMNIEMANEJ matki - ją wciągnął. Czyli jej DOMNIEMANY dziadek bo się chyba powiesił, zabił i temu nie mogła ona na magazynie być i tak poszła na studia wiecie. No to za wysoko , bez sensu wszystko i tyle. A ci w tej szkole matki też dostaną po ryju wiecie bo sie też nie znali na tym a się mądrowali bez sensu i tyle. I przez to ten diabeł ją dusił. Bo widocznie ktos się za sznurek powiesił i tyle :(

Gość Peeeeewna osoba
A nawet wiecie jak nie było tak to coś ALA. I tyle. Coś w tym sensie. Może ktoś się w pożarze udusił bo zjawa nie powinna jej dusić. Mnie na przykład diabeł kopał i bił, przewracał na ziemie , podnosił i fruwałam. A ją wzieła ta zjawa i zaczeła DUSIĆ czyli coś z rodziny. Czy rodzice wtedy żyli? Chyba jeszcze tego, ale rozważali już samobójstwo w takim razie? Może ale wierzycie w to? Pasuje tylko rodzin a i magazyn ze sznurkiem. Nic więcej :(

Gość Peeeeewna osoba
I tak MUSI BYĆ widzicie bo UCZCIWIE temu Patrykowi z amazon. de pasuje... magazyn ze sznurkiem i tyle. Bo taka jest o nim prawda. A temu właścicicielowi pasuje to? I tyle :( I jak chce magazyn kiedys to tylko z tym właścicielem i jak wszystkich przeprosi że całe życie oszustwa bo wiecie - jak się nazywał ojciec i matka tego własciciela to każdy wiedział, mój ojciec to miał być OTTO 3 na magazynie - bo czemu to jest tak razem - bo to widzicie wszystko pasuje i tyle. I wiecie - za co ten amazon. de dla nich - LOGICZNIE? Sami widzicie , że bez sensu. Wykańcza sie sznurkiem, a nie taką firma. Żeby wiecie nikt tam o mnie nie stał bo widzicie ja się wykręcę a wy se róbcie co chcecie i tyle. Bo ja uznałam że takie procedury w takiej firmie to ktoś ma NASRANE W GŁOWIE. przykro mi :( Magazyn ze sznurkiem i rozumiem WSZYSTKO. A amazon. de? Bo co oni teraz powinni robić - WIECEJ SZNURKA i tyle mam do napisania :( A może nie? Takie rzeczy w takiej firmie :(

Gość Peeeeewna osoba
Wiecie PO MATURZE ten mój ojciec mógł sobie na magazyn iść. Tylko musiałby sie ożenić. No cóz... na razie był z trupem żonaty. I to wszystko przez włosy łonowe. Naprawdę - tego normalny W OGÓLE. Dlatego nie zamierzam w ogóle sie z nimi NIGDY WIĘCEJ zadawać. NIGDY. Dla mnie to jest OBŁED co ci ludzie wyprawiają. Troszeczkę niemieckiego mi starczy - wie geht es dir? I koniec :( No przykro mi bardzo - na więcej nie mam sił :(

Gość Peeeeewna osoba
tego normalny w ogóle NIE POJMNIE i tyle.

Gość Peeeeewna osoba
Bo wiecie ten mój ojciec bedzie MAJACZYŁ, że po samobójstwie ojca NIE MÓGŁ iśc na magazyn. Bo miał maturę i ojca martwego to mógł iść tylko żonaty, nie? Albo no nie wiem - a za co ta matura w takim razie? No jest to takie pół na pół. Musiałabym znać oceny czy on to miał sam od siebie te maturę czy za samobójstwo ojca ŻEBY SE POSZEDŁ NA MAGAZYN po nim tylko sie miał ożenić - może i tak było. Na to on poszedł na księdza. A tam co on osiągnął? Bo handluje rodowodami. To co o nim myśleć? Za bardzo sie tam nie wysilal i tyle :(

Gość Peeeeewna osoba
No wiecie zeby nic na mnie nie było i tyle. Chyba miał isc na ten magazyn z maturą i ożenikiem. Jak tego nie rozumiał to go ze studiów księdzowatych mieli wywalić. Takie tam rzeczy i tyle. Dawno nieprawda, ale zobaczcie czy on się matce przedstawił? A przecież WIELKI OTTO u siebie. A ona? BRIDGET. Tylko imieniem przegrała, że tak se dała mówić. Miała powiedzieć FAUSTYNA i co ? Po nim. Do pieca za to. Ale Bridget to nie i tyle. ZA to. A ciąg dalszy nastąpi bo jak napisałam on chyba sobie kpi, że ja sie do niego przyznam. Taka szmata. Ciekawe czemu poszedł z tego ksiedzowania, a skąd miał na studia? W swoim czasie wszystkiego się dowiemy. Ojca nie było jak najbardziej zaraz miał być zonaty PO MATURZE i matce pomóc czy coś bo on pomagał MATCE Bridget - to miał pomóc WCZESNIEj tej co należy. Bo on chyba się tam kręcił, to kleryk, oni chyba chcieli ich swatać nawet, ale ta matka tej Faustyny tak wysoko. KTORA? Bo jej rodzice jeszcze wtedy żyli. Bo wiecie - na magazynie to se razem mogli być, a wyżej? A po co? Może i wiecie 9 lat wcześniej było realne ich zeswatać. Ta po dziecko do zakonu a on? I zaraz te włosy łonowe - przez kogo? Co ona im zrobiła? Ten ojca nie ma, samobojca, ta adoptowana - pasowali idealnie. To zobaczcie jacy sa. Po co jej studia były 40 lat temu? BEZ SENSU kompletnie. I tyle :(

Gość Peeeeewna osoba
Aaa widzicie to juz wiem o co poszło, że matkę skreślił za włosy łonowe ale KASE TO BRAŁ NA STUDIA wiecie. To miał juz wtedy przedawac rodowody po maturze. A jak studia PRZEZ NIEGO zrobiła w sumie i tylko z powodu niego tam siedziała widocznie - a tam znajomy taki i tyle - tez sie uczy na ksiedza wiecie - i chyba tak to było, że myslała że ona skończy studia, on, i że zrobi jej dziecko po studiach i tyle. No i tak zrozumiała. Ale wszystko było możliwe. I PRZEZ niego ją w sumie pogwałcili. Ta swieta inkwizycja to tam pół na pół, ale tych 12 stu Apostolów i tyle. I wiecie - Niemcy to są jedne wielkie WLOSY LONOWE i tyle :(

Gość Do gazu z psycholami!
Dobra zamknij juz sie, bo tego i tak nie da sie czytac! Po leki zapierdalaj, a nie na kafe spamujesz!

Gość Pewnaaaa osoba
czy się to komuś podoba czy nie to wszystko jest PRAWDA i ja osobiście mam swoje zdanie na temat mojej rodziny tu w Polsce, których to ludzi nie uważam już za rodzinę w ogóle i się po prostu NIE DAM. Bo nie - bo zniszczyli mi całe życie bo tak są OBŁUDNI. Pewnego BŁOGOSŁAWIONEGO dnia więcej ich ZADNYCH ryjów nie zobaczę i tyle mnie obchodzą oni i ich POJEBAŃSTWO UMYSŁOWE. i to jest jedna sprawa. A druga to mój tatuś - normalny niemiecki RECYDYWISTA, który Bóg tylko raczy wiedzieć czemu wyszedł po pół roku zamiast po 10 latach i być może jest idealnym Niemcem bo jest obrzezany, ale FACETEM to jest BEZ CHUJA wiecie naprawdę. Bo było dziecko - ja - i no to miał się odciąć i dziecko matce zostawić. Najwyżej bym po nagu łaziła - co go obchodziłam i obchodzę do dziś wiecie. Ale nie - porwać ze szpitala - wiecie gdyby nie ta zjawa to jest proces za UPROWADZENIE DZIECKA i miała iść sobie po prawnika i na pierdolniętą DOMNIEMANĄ MATKĘ BIOLOGICZNĄ, że niech ta kurwa zacznie od badań PSYCHIATRYCZNYCH bo co ona jeszcze miała zrobić ta moja matka, żeby od tego babsztyla uciec? Wyjechała do Niemiec, następnie w Londynie zmieniła IMIĘ I NAZWISKO. No przestańcie. i to ma być matka, która na pogrzebie swojego dziecka pozwoliła na TAKI CYRK, że jakiś cymbał KRYMINALISTA niósł ją w białej sukni do ŚLUBU? Czy wy jesteście normalni? Tak się matka zachowuje. Nie tak sie zachowuje po prostu ZERO ostatnie i tyle. Jakaś baba, która coś sobie uraja. Ślub tak? Nie wiem. No i taka prawda. Zwłaszcza, że rodzice przybrani matki nie żyli. No to jeśli ich nie szanowała to miała do córki zadzwonić - o ile to jej córka była w ogóle. A może po prostu zaszczuła przypadkową osobę, która MOGŁA BYĆ jej córką? No jakieś tam dziecko oddała w istocie, ale czy jej? I tyle :( Tego nigdy się nie dowiemy. I dzięki swojej mamusi - tak na nią wszyscy mówili - ze to matka była Faustyny ona jest WYNARODOWIONA - rozumiecie to? WYNARODOWIONA. I tak się matka zachowuje? No ale wyrodna i tyle. Matka dziecku dziecko odbierze? Do szpitala wyśle jakiegoś szpicla i dziecko do Afryki? Przestańcie. I tyle wam napiszę :( I koniec :(

Gość Pewnaaaa osoba
I wiecie adopcja NORMALNA to są papiery adopcyjne , a zawsze, zawsze rodziców, którzy oddają dziecko I CHCĄ mieć jakikolwiek kontakt z dzieckiem poprzez rodziców adopcyjnych czy cokolwiek - to po pierwsze - ZAWÓD. Wykształcenie też, ale czy jest praca stała, dochody. Właściciwe w przypadku adopcji zagraniczych wiecie to musi być jakaś osoba kontaktowa - gdzie to tam jakiś pajac ksiądz sobie przyjdzie z dzieckiem pod pachą i już dziecko ma imię, nazwisko, adres. No świetni jesteście. Nie ma co. A co ja miałam wam zyski przynosić? Nie bądźcie bezczelni. Jak miałam 10 lat to szkołę wam pomówiłam, ale się uczyłam żeby praca była. Jakbym wiedziała jak skończę to się powieszę a POLSKIEJ KSIĄŻKI nie otworzę i tyle.Bo dzięki mnie coś jeszcze macie swojego tak kochacie zachód. A ja jeszcze za to oberwałam. A teraz wam napiszę jak cudowne macie dyrektorki. Ta która mnie wykończyła w świętym JÓZEFIE - no to ona jedzie tak - wykańcza mnie w Niemczech POŻAREM wiecie - niezła pizda - 4 lata odkąd odeszłam z jej budy. Ona jest MATKOBÓJCZYNIĄ bo jest ze Świętego Miasta Maryjnego ale Maryji to nie wiecie. Jest święty Józef z adoptowanym dzieckiem, a ona słuchajcie to już w ogóle nie rozumiem - porodu nie ma, jest adopcja św. Józefa i tak mnie chce wykończyć i by mnie wykończyła, ale matka mnie dała bo juz dosyc tego szmacenia bez mieszkania bo wychodzi też na szmatę, że niczego nie chciała od matki tylko mieszkania i kasy na studia i tyle. No taka aż nie była. Mieszkanie mogło być na raty, ale praca po szkole się należała, nie? Ew. mogła się coś złożyć. I tak by wyszła za mąż, a tak nie. Bo co ona robiła w tym klasztorze. Po prostu się wkurzyła i postanowiła mieć dziecko. I tam znowu na mnie, że co ona by zrobiła bez tej ...zjawy i tyle. No ...siedziałaby w tym klasztorze, a tak poszła i ... został po niej rachunek. Ale nie telefoniczny na pewno. Za studia. No i dlatego wiecie oni tego Otto wysłali bo nie było pieniędzy za studia. No to mieli wysłać do sądu rachunek w Londynie czy gdzieś u siebie. A wysłali taką żenadę, że drugiej takiej nie ma bo matkę swoją jak moją skreślił dekiel za włosy łonowe wiecie, ale kasę na studia to sobie brał wiecie i odszedłby z kościoła, rachunek uiścił, ale obiad u brygidek i po co odchodzic - musiałby oddawać. A te brygidki to już dawno powinna być sekta bo w rodzinie Pana Jezusa nikt sie tak nie zachowywał zeby takie rzeczy robić - dzieci zabijać. One może miały być rzeżniki - hodować jakieś zwierzęta duże i se je zabijać to jeszcze by się je dało pojąć. Moim zdaniem Bóg je zostawi ale z kościoła je wykluczy bo ani pierwszych męczenników przez nie Kościół nie ma. I wiecie tak z pół wieku temu jeszcze były ważne - bo co Faustyna widziała, póżniej się zrobiły maryjne przez Czestochowe. To one wymyśliły mi datę chrztu i ryły ze smiechu - teraz to już nigdy nie wyjedzie. I wiecie - w ogóle nie miały racji. Nie o to mi w ogóle chodziło i tyle. Po prostu tu jest taka okolica, że tu nie miałam szans - no to jak to wiedziały to wiedziały co robiły i to jest jedna sprawa, a druga to jest to, że dla siebie też miały wiedzieć co robią i tak dalej i się z recydywistą Otto nie zadawać. I tyle. No i to wszystko. Co będzie kiedyś moja matka robiła to ja wiem. Do dziś na Otto. Miały jej powiedzieć, że nie wiadomo kto jest ojcem dziecka bo się je robi od tyłu na pewno, oczy zawiązane i tyle. Jak nie wyjdzie to poprawka i tyle. Na pewno tak jest bo co? I tyle :( No i że nie ma się łudzić, że Otto będzie ojcem dziecka bo nikt nim nie będzie bo nie ma rodowodu biblijnego bo nie wygoliła włosów łonowych. No wiecie... to jest skomplikowane i do tego doszło, ale co są warte rodowody biblijne bez rodowodu ewangelicznego. To jest SATANIZM jak dla mnie. Dlatego powstała Biblia Szatana - moje zdanie. Bo brygidki nie mają NT i tyle. MOJE ZDANIE. A reszta niech robi co chce - czemu nie? :(

Gość Pewnaaaa osoba
To co oni mi zrobili wiecie to jest UPROWADZENIE i datą chrztu ograli mi to uprowadzenie, ze to na całym świecie dzieci porywają, takie rzeczy się dzieją. No ale jak się złapie takie zera to sie idzie siedzieć. No i ja jestem takim porwanym dzieckiem i tyle. I za matkę tu wszyscy na mnie i tyle jesteście warci i koniec. I wiecej nic nie napiszę bo nie warto. Co niby mam jeszcze napisać I KOMU, nie? :(