Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Peeeeewna osoba

po co Polacy adoptują dzieci z Zachodu?

Polecane posty

Gość Pewnaaaa osoba
Wiecie - moja matka po prostu nie umiała się domyślić, że ojciec Otto powiesił się na magazynie ze sznurkiem, a jej dziadek pewnie też choć tego nie wiem. Ale to będę wiedzieć. I wiecie to co ona będzie robić to jest NAJGORSZE CO MOŻE BYĆ i takie pół na pół, że w razie co od razu w sektę i wyleci z KK. Bo ona może być katoliczką rzymską bo ona nie wiedziała, że Otto trzyma z kościołem, żeby nie oddawać. Ona po prostu nie była JASNOWIDZEM i tyle. I wiecie... tylko tyle. A Analiza to już wiecie - to było tak - diabeł do niej podszedł i ją udusił a z szafy zniknęły tabletki nasenne silne czy gdzieś tam. Dlatego ta profesor napisała ksiażkę ze się zatruła bo to było niejasne, a nie było sekcji zwłok , która by to stwierdziła. Albo tych swoich psychotropów się najadła. Choć coś tam zniknęło bo tak pasuje. Wiem, że wolała opętanie od swojej szkoły, zabić się w ogóle nie zamierzała i tak dalej i tyle. A wiecie diabeł może robić byle co z człowiek - najczęśćiej się fruwa. I mnie zazwyczaj bije albo fruwam. I tyle. No a słuchajcie to czemu ja dusił. Bo przyleciały zakonnice i księża i był dym, lampka sie tliła i tyle. I tylko dym był że pożar i tyle. No to nikt nic nie widział. A z czasem wiecie one tak jak ja zaczęłam widzieć to kiedy o tym pisałam zaczęły też widzieć tego stwora, ale zrobiły z niego królową Elzbietę I bo co one są takie maryjne - Z TEGo - że wyglądał jak Elzbieta I coś tak pieprzyły czy ta moja matka może i tak powiedziała i tyle. I koniec. A ta inicjacja to ona myślała, że do badań, żeby być godną badań. Nie do dziecka. To po co jej studia? I wiecie - uczcie się W OBCYM JEZYKU - coś tam umiała tego niemieckiego ze szkoły i te lekcje bo co to tam angielski no ale... a ja se książkę na polskim ograłam, ale... i tak by była germanistką pewnie a nie anglistką i tyle. No to biolog i koniec. Na początku było jej trochę trudno, a póżniej już nawet tak. Ale za gwałty nie zamierzała kasy oddawać. I to mieli być mądrzejsi i do sądu na nią i zaraz by oddała. Ale jak wiecie? Faustyna Kowalska ona była. Kto to skończył te studia? Jaki dyplom? Jak ona to tak sobie nazwisko mogła zmieniać? 25 lat trzeba było opamiętać. No ale szkoła lesb i wsyzstko przeszła. A studia choć i Cambrige, ale dalej szkoła z wiszącymi dziećmi bo po co komu niemieckie studia. A do szpitala to by pewnie chciała odejść ale cóz... Otto leśnik i ją pogięło i tyle. Z tego leśnika, z całego myślenia. Jeszcze z nim łaziła, ale wyłazili dziecko bez ślubu rzeczywiście, a ślub był po smierci i żona została bez obywtaelstwa jakiegokolwiek i tyle :( Dlatego miałam być mądrzejsza mi każdy powiedzą, ale ... też nie mają racji bo nie i już. Ale to moje sprawy już i tyle :(

Gość Pewnaaaa osoba
Wiecie ten Otto jest żenujący dla mnie do dziś bo jak skreślił swoją matkę to po co stał o cudzą. I dlatego ja nie wyszłam za mąż i nie zamierzam. Bo zawsze stali wszyscy o rodziców NA KASĘ a nie o mnie. No i ich sprawa, nie? A co ja mam z rodziców ani meiszkania. I mieliby trochę oleju w głowie i dawno na swoje mieszkanie mam - dzieci też bym miała. Nie wiem a tak? Po co mi liceum i studia? No ale fakt - w tej okolicy. Ale to się mieli przenieść i tyle mnie to obchodzi co moja bieda i skasowanie mnie w szkole za NIE WARZENIE. No to jeszcze rok takiej zabawy, a co dalej? A to nie moja sprawa. Dalej to juz nie moja sprawa. I tyle :( Taka prawda - dalej JAK ZWYKLE sama sobie poradzę a wy sobie róbcie co chcecie. Bo wiecie - tym geologiem to mogłam z tej Europy być. Troszeczkę mi zabrakło. A tak? Biolog. No ale matma... nie umiałam się uczyć u... Ani Shirley bo inny matematyk i jestem goelogiem i żadnego doktoratu, ale taka matematyczka, że biolog i do widzenia. A w podstawówce też kiepsko. Na początku dobrze, póżniej wszystko żle i tyle. ?

Gość Pewnaaaa osoba
Wiecie -może jesteście zdziwieni tym listem moim i tym wątkiem, ale powiem wam na to wychodzi że DOMNIEMANA matka mojej matki w liceum miała opinię k... i tak dalej. Dziecko w zakonie postanowiła zrobić sobie moja matka i TAM SIEDZIEĆ. Ale jak ona tam chciała wytrzymać? I teraz słuchajcie - JAK DAĆ RADE BRYGIDKĄ. ktoś powie - silny rodowód ewangeliczny TAK + APOKALIPSA bo mogę stać o Jima Jonesa a o nie nie. Tyle samobójstw tam przez nie, zła wszelkiego. Dawno miały być rozwiązaane - zmiana nazwy i sekta SATANISTYCZNA. A tak naprawdę - bo są cwane że naprawdę OBRZYDLIWOŚĆ - całe zycie mi zniszczyły wiecie - nawet DATE CHRZTU MI OGRAŁY, porwanie - przez to po mnie zostaje data cokolwiek bym zrobiła lub nie - i wiecie mnie się robią przedziały wiekowe i tak dalej. Obrzydliwe kobiety i prawdopodobnie ta trutka na szczury, żeby dawały środki a nie waliły w plecy nożem bo wiecie z tego nic, a z środków nasennych byli Indianie i zrobiło im się zal i tyle, a tam jest pełno Brytyjek, to siedzą w Niemczech - ale takich debilek ostatnich i tyle bo by miały USA a widzę , że nie mają i tyle. I dobrze im tak - wszystkie miały siedzieć i koniec. I tyle. A poza tym to nie wiem co napisać - silny rodowód maryjny i od Pana Jezusa i jeszcze policją w nie i to tyle. No bo wiecie - co ta moja matka widziała. O błogosławieństwie nie powiedziała, a jak odzyskasz przytomność to jest to coś takiego wiecie, że to trochę pamietasz, trochę nie, tam róznie bywa. I na katafalk mnie diabeł niósł we śnie, i nóż mi wbijał w plecy. To wszystko już dzięki brygidkom mam i mojemu ojcu. A wiecie 20 lat to się miał brac za siebie. I to przez niego moja matka tak skonczyła bo nie wiedziała, że ojciec na sznurku powieszony, a ten jej ojciec? To samo - zobaczcie jak wciągało zero i tyle. I wiecie 4 lata temu już myślałam, że umrę , ale teraz znowu mam siły jak się nawróciłam na ...ZINBABWE wiecie. i tyle wam napiszę. I nic mnie nie obchodzą dalsze losy tej rodziny. To nie moja rodzina. Ja mam tylko matkę, wiem co będzie robić dalej , jak jej się znudzi to pójdzie na wschód i do Indian i poleci zawsze nowym rzymskim rodowodem, z czasem będzie mieszkała ze mną na Wschodzie. Kiedyś się zejdziemy jak odpokutuje za zbrodnie MĘŻA bo pewnie miała się z nim hajtnąć, ale widocznie nie chciała, nie podobał jej się. I słusznie ją prawdopodobnie krytykowały LESBY wiecie, że służącego se znalazła no ale ... taki był, dał się tak traktować, to tak go traktowała. Ojciec umiał nią potrząsnąć, jak sie wydarł to chodziła jak zegarek, a ten nic i tyle. Do czasu no ale. A on jaki miał wpływ na nią? I wiecie - moje poglądy? Kiedyś facet to był plemnik - 40 lat temu, a obecnie ANI. Jeszcze tylko nie ma sztucznego plemnika a jeśli chodzi o medycynę to kobieta powinna mieć wszczepione jądro i tak jak u wielu niższych zwierząt - samozapłodnienie z zestawem narządów rozrodczych męskich. Albo coś tam, że ma to nasienie i tyle. Sztuczne nasienie najlepiej i to może być, a reszta? Bo wiecie z gwałtu nie powinno z POWODU MĘŻCZYZNY nie powinno dość do zapłodnienia - trzeba się wycofać z pochwy kobiety bez wytrysku - bo chodzi żeby dowalić. No a tyle razy mógł i nic to skąd ta moja matka miała sie domyślić, że akurat w lesie mu się zachce. No dajcie sposkoj. Ja ja usprawiedliwiam i rozgrzeszam , a wy se róbcie co chcecie. ROBTA CO CHCETA. Taka prawda :( ps. jeszcze chciałam napisać, że w szkole jej pewnie nikt studiów nie ma, ale poszli do pracy, a ona? Co ona miała zrobić? JUZ WTEDY POWIESIĆ SIĘ NA KROWIM ŁANCUCHU. Poszła sobie zrobić dziecko w klasztorze. Taka była mądra i już. :classic_cool: :(

Gość dorotka4842
matko jedyna......................................

Gość dorotka4842
jakaś ty samotna/y...

Gość Pewnaaaa osoba
Na brygidki jeszcze POSTY działają - ale nie takie jak na tym forum, ale ogólnie posty plus te te dwa rodowody i tyle. I wiecie w tym roku w Wielkim Poście dostałam rodowody dwa, nie rozumiałam czemu - no już rozumiem i tyle. I w WIELKIM POSCIE, żeby im dac radę - brygidki - kung fu i po nich wiecie. I tyle :( Nie wiem co jeszcze wam tu napisać. Zabieram się za sekty już w następnym wejsciu. Jim Jones a one i tyle. I trzeba żyć dalej. I jeszcze wiecie z tej historii o mojej matce - co robia lesby jak przychodzą kłopoty? WSZYSTKIE się wieszają - WSZYSTKIE. I wiecie - piszę o sektach NIEBAWEM bo od czasu Jima Jonesa jest straszne pomówienie sekt, straszne. No ... co zostaje? Brygidki na codzień. No ale... może niepotrzebnie. Tylko trzeba trzymać z policją. Taka Kamelia - ale to opiszę trochę sekt. A jeszcze mam dla was konkurs W JĘZYKU ANGIELSKIM - zawsze 3 pytania _ SPORTOWY konkurs i możecie udzielać mi tu odpowiedzi. Idzie olimpiada za rok - angielski też można powtórzyć. Uważam, że świetny pomysł to jest - 3 pytania ze sportu codziennie. Jest net mozna poszukać odpowiedzi. Jakie nagrody. Pomyślę - może jakieś będą - kto wie? W ogóle uważam,że w szkołach na języku angielskim o sporcie się powinno dużo mówić, pisać teraz, o olimpiadach o takich rzeczach i tyle. Dlaczego nie? Pozdrawiam - cdn.