Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak się zmienić?????

Czy dla facetów są to atrakcyjne kobiety ?

Polecane posty

Nie, nie wie.... pewnie jak sie dowie to oskarży mnie o bezprawne wykorzytanie jej wizerunku do celow prywatnych, a to jest karalne... Prace w banku dala mi bardzo inteligentna, madra i wyksztalcona osoba, która ma duzo powazniejszych spraw i o tyle atrakcyjne zycie, zeby nie zawracac soebi glowy idiotkami.... Kazdy pracuje sam na swoje zycie, swoje sukcesy, osiagi i porazki, a takze na reputacje i dobra opinie innych. Nie bede wdawala sie w bezsensowne dyskusje z osobami, ktore widocznie nie maja nic ciekawego do powiedzenia i skupiaja sie na obrazaniu innych, a jak juz wspominalam praca czyni mistrzem i ja sobie glowy zawracac nie bede komentarzami takich osob jak Ty.... Do autorki? Kochana/ Kochany, cos Cie chyba trapi ze zadajesz takie pyatanie. Czy jestes kobieta i sama chcesz pracowac w tym zawodzie? Jak chcesz cos wiecej se dowiedzic to pytaj. Chętnie Ci pomoge

Gość Jak się zmienić?????
Jestem kobietą, niedługo zacznę pracę w banku. Dlatego ciekawi mnie jak będę postrzegana przez inne osoby, czy poradzę sobie z klientami, itd. I jak oni będą się zachowywać. Najbardziej peszą mnie faceci przystojni, patrzący prosto w oczy, więc nie wiem jak się zachowywać obsługując ich.