Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

masturbacja przy partnerze

Polecane posty

Gość vyibuoni
bardzo. debilne te topiki. Sracie przy swoim partnerze? Myślicie przy swoim partnerze? Jecie przy swoim partnerze? Ludzie, do roboty!!!!

Gość Eeerrr...
Oczywiscie, ze robimy, faceci to uwielbiaja! To forum jest pelne cnotek-mezatek, ktore potrafia tylko rozlozyc nogi i jeszcze potem narzekac, ze facet mysli tylko o sobie, a one nie zachodza w ciaze "starajac sie" juz kilka miesiecy. Zadnego seksu oralnego, analnego, bron Boze zrobic sobie seksowne zdjecie i wyslac do partnera kiedy jest w pracy, nie mowiac juz o sprobowaniu czegos zupelnie innego. Nuda nuda nuda!

25-latek po to jest w końcu temat, żeby pisać, a nie szydzić. halo jak temat jest az tak glupi to sory ale ja bede sobie szydzila i nie zabronisz mi tego jak i ja nie zabronie ci tworzyc kolejny glupi temat ... niestety

Gość Eeerrr...
zono swojego meza, nie ma na forum obowiazku komentowania kazdego tematu, wiec jesli nie masz na temat masturbowania sie przy swoim partnerze nic do powiedzenia, to nie ma potrzeby zamieszczania jakichkolwiek komentarzy. Uwierz mi, ze Twoje zycie intymne w ogole mnie nie interesuje, bo po kilku zdaniach ktore napisalas juz moge stwierdzic, ze jestes jedna z "tych zon", ktore opisalam wyzej...

Eeerrr... 1. bede pisala na jakim temacie bede chciala... skoro inni moga tworzyc takie beznadziejne tematy to ja bede sobie czepiac sie ich ... tez mam prawo... 2. hahah na podstawie tego co napisalam mozesz sobie stwierdzac co chcesz... a ja ci nic nie bede udawadniac... hahah za to ja moge stwierdzic że jestes głupią niedojebana baba zeby opisywac tu swoje intymne sprawy :P

Eeerrr... Oczywiscie, ze robimy, faceci to uwielbiaja! To forum jest pelne cnotek-mezatek, ktore potrafia tylko rozlozyc nogi i jeszcze potem narzekac, ze facet mysli tylko o sobie, a one nie zachodza w ciaze "starajac sie" juz kilka miesiecy. Zadnego seksu oralnego, analnego, bron Boze zrobic sobie seksowne zdjecie i wyslac do partnera kiedy jest w pracy, nie mowiac juz o sprobowaniu czegos zupelnie innego. Nuda nuda nuda! racja !!!! cnotek- mezatek - zayebiste okreslenie.

Gość Eeerrr...
25-latku, nie bede opisywac szczegolow poniewac w roznych sytuacjach roznie to wyglada. Wszystko zalezy od atmosfery i tego z kim uprawiasz seks. To czesc calego "wystepu", a moje za kazdym razem sa inne:) Wazne, zeby w sprawach seksu nie popasc w rutyne, o co bardzo latwo. Seksem trzeba sie bawic i polecam sprobowanie wszystkiego chociaz raz zanim zdecyduje sie, ze czegos sie nie lubi. W seksie nie ma granic, chyba, ze sam je sobie ustalisz. azne tylko, zeby znalezc partnerke, ktora jest otwarta, nowoczesna, pewna siebie i kocha seks:) Powodzenia! Do zony swojego meza - pewno czekalas sliniac sie na opis (czyt. porady) jak masturbowac sie przed partnerem, wiec przykro mi, ze sie rozczarowalas. Zapytaj meza co i jak by go krecilo, chyba, ze nie rozmawiacie o seksie, bo to temat "tabu"...

eer: a robiłaś to kiedyś w czasie jazdy samochodem, gdy Twój partner prowadził?

Gość żona-swojego-meza
ło jejku 🖐️

Gość Eeerrr...
Tak 25-latku, robilam. Skrecilismy na cichy parking kilka minut pozniej haha Ostatni post do zony swojego meza... Nie chce mi sie juz tracic czasu na dyskusje z Toba. Cytat, ktory zamiescilas pod Twoimi postami jest bardzo wymowny i mniemam, ze skoro jestescie z mezem swietnie dobrani wadami, to zakladam, ze podobnie jak Ty jest z jakiegos powodu chronicznie sfrutrowany i wyzywa sie na klawiaturze. O ile IP mozna namierzyc, nie widze ani sladu IQ u Ciebie...Cokolwiek napiszesz, nie spotka sie juz z zadna odpowiedzia ode mnie...