Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polecam pycha sałatkę

ale zrobiłam pyszną sałatkę! mniam

Polecane posty

Gość muszynka9
Ja robilam salatke z przepisu autorki na swieta, wyszla pyszna i goscie zajadali i prosili o przepis :) Bardzo lubie takie salatki a ten ser patros idealnie pasowal. Lepszej salatki powiem szczerze, ze nie jadlam. Tak wiec duzy plus dla autorki :)

Gość Mniam mniam mniam
Dziś robię tę sałatkę, postanowiłam się podzielić;) PROŚCIUTKA I SZYBCIUTKA :D dosłownie wszystko się WRZUCA a jest pycha;)! Seler ze słoiczka (jest wszędzie, np. w lidlu) ok 30 dag szynki gotowanej 6 jaj na twardo puszka ananasa (pokrojony w kostkę) - NIE WYLEWAĆ SOKU puszka kukurydzy ok 2 łyżki majonezu Układać warstwami w przezroczystej misce: seler -> szynka -> jajka w kostkę -> ananas -> kukurydza. Wszystko polać sosem sok ananasowy+majonez :)

Gość Mniam mniam mniam
Dziś robię tę sałatkę, postanowiłam się podzielić;) PROŚCIUTKA I SZYBCIUTKA :D dosłownie wszystko się WRZUCA a jest pycha;)! Seler ze słoiczka (jest wszędzie, np. w lidlu) ok 30 dag szynki gotowanej 6 jaj na twardo puszka ananasa (pokrojony w kostkę) - NIE WYLEWAĆ SOKU puszka kukurydzy ok 2 łyżki majonezu Układać warstwami w przezroczystej misce: seler -> szynka -> jajka w kostkę -> ananas -> kukurydza. Wszystko polać sosem sok ananasowy+majonez :) Ja mieszam ten sos w słoiczku po selerze, bo trzeba go "wytrzepać". Proporcje - na smak, zależy ile jest wody w ananasach. Powinien być nie za słodki i nie zbyt majonezowy -łatwo da się wyczuć:)

Gość gość
Fajny przepis, chociaż ja wolę lżejsze sałatki :) Ostatnio robiłam taką: ugotujmycos.pl/salatka-niespodzianka/ jest bardzo prosta i szybka w wykonaniu. Podałam ją na imprezie rodzinnej i wszystkim bardzo smakowała :)