Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ks Stefan

NARKOTYKI- ZALEGALIZOWAĆ !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Ks Stefan

Nie ma w nich nic gorszego niż w alkoholu czy papierosach. Są zdrowsze od dopalaczy. Są szkodliwe dla nielicznych. Niech se ćpa kto chce. Wolność - mówi mam to coś ? Te jęki, że to takie groźne, niebezpieczne, to piszą ignoranci co nic nie wiedzą o temacie, nigdy nie próbowali.

Gość kolokolokolo
zgadzam się trawka jest ok można palić jak kto chce... oczywiście twardym narkotykom jestem przeciwny....tylu alkoholików dookoła dać im jointa może by się ogarnęli:D

Alkohol i papierosy to zgodnie z definicją medyczną również narkotyki. Dodatkowo alkohol uzależnia fizycznie i mozna go porównywać z opiatami, a więc najgorszym rodzajem narkotyków. Narkotyki nigdy nie powinny być legalne i powinno się handlarzy nimi tępić bezwzględnie.

Ks Stefan Nie ma w nich nic gorszego niż w alkoholu czy papierosach. Są zdrowsze od dopalaczy. Są szkodliwe dla nielicznych. Niech se ćpa kto chce. Wolność - mówi mam to coś ? Te jęki, że to takie groźne, niebezpieczne, to piszą ignoranci co nic nie wiedzą o temacie, nigdy nie próbowali. Ja o narkotykach wiem wszystko. Znam technologię ich produkcji, handlowałem nimi na początku lat 90' zanim weszła ustawa. Kilku moich znajomych umarło przez narkotyki, albo bezpośrednio od nich, albo zastrzelonych. Widziałem jak mój najbliższy przyjaciel staczał się na dno. NIe mów mi, że wypowiadają się ignoranci.

Gość jeśli takie lubisz
Narkotyki, alkohol, papierochy - ZNEUTRALIZOWAĆ!!!

Gość Ks Stefan
Czyli handlarzy wódą i papierosami też. Przez jakie narkotyki umarli, przez trawę i grzyby ;) Chyba nie ;) "Złych narkotyków" jest tylko kilka. Meta-anfa i hera najniebezpieczniejsze. Ilu ludzi umarło przez alkoholizm. Albo zginęło w wypadkach samochodowych. Wszystko jest dla ludzi trzeba tylko umieć tego urzywać.