Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wy mumie jedne

Po co nakladac roz na pysk i wyglądać jak idiotka?

Polecane posty

Gość wy mumie jedne

Jak patrze na takie typki to aż rzygać sie chce:o.

Gość to sie nie patrz
ty pewnie masz taki pysk, że nawet rozu na niego nie da sie nalozyć :D

Gość wy mumie jedne
o proszę, jedna z nich juz sie odezwała :D nie potrafisz strawić tego że inni wyglądają bez mazideł lepiej od Ciebie?

Gość to sie nie patrz
nie, to ty nie potrafisz strawić. ja nie zakladam takich tematow widac, ze ciebie cos gryzie. powiedzialam jasno, nie gap sie to ci sie rzygac nie bedzie chcialo :)

Gość wy mumie jedne
z tego co widzę to wniosek jest jeden - 1 na 10 tysięcy potrafi go dobrze nałożyć. U reszty wygląda to mega kiczowato:)

Gość wy mumie jedne
a co ma mnie gryźć? może zaraz jeszcze napisz, że zazdroszcze mumiom :D Sama mam idealną cerę i nie musze się maltretować takim gównem:)

Gość wy mumie jedne
i niby jak mam sie nie patrzeć?chyba bym musiała nie mieć oczu :]

Gość to sie nie patrz
ale kogo to obchodzi :o

Gość wy mumie jedne
Ciebie nie musi;)

Gość emenemsy
A co ci do tego? Rownie dobrze mogą ci sie nie podobac blond wlosy, czy czerwone paznokcie. Zyj swoim zyciem i daj zyc innym.

"sama mam idealną cerę i nie musze się maltretować takim gównem" - widac ze masz zero pojecia o malowaniu skoro uwazasz ze rozu sie uzywa zeby przykryc niedoskonala cere, wiec moze nawet lepiej ze nic nie uzywasz bo bys dopiero jak potwor wygladala :)

Gość wy mumie jedne
dobrze, że mi przypomniałaś :D czerwone paznokcie to szczyt wieśniactwa! :D

Gość wy mumie jedne
jeżeli lubicie taki kiczowaty "styl" to spoko... tylko próbuje uswiadomić ze wyglądacie jak klowny:) zero stylu,kazda identyczna

Gość wy mumie jedne
jestem ze wsi i jedyne co znam z kosmetyków to bibuła do robienia pasemek, mam różowe :)

Gość wy mumie jedne
body-widac ze Ty nie masz pojecia o niczym a z mysleniem u Ciebie ciezko... podszywku zebys wiedział , ze czerwone pazury to szczyt wiesniactwa a szczególnie zolte pazury po zmyciu :)

Gość wy mumie jedne
a kto powiedział że temat ma byc hitem ? :D pojebane dziunie myślą ze są takie cool :D coś wam nie wyszło, wasze odp juz bardziej zalosne byc nie mogą:)

Gość ewidentnie widac, że
z tobą coś nie tak. leczysz kompleksy raszplo

Gość olivia dunham
jak to po co? Zeby potem taka idiotka jak ty leciala na kafe i zakladala taki temat niemal szczajac z podniecenia:D

Gość bo sama jestes raszplą
której nawet najlepsze kosmetyki by nie pomogły. masz cellulit a jedynym twoim oknem na swiat jest internet. w rzeczywiscosci jestes szarą myszką bojącą sie odezwać. raszpla

dlaczego masz miec kompleky hmmm pomyslmy poniewaz jestes strasznie glupia zakompleksiona mala dziewczynka ktora nikt sie nie interesuje i ktora za wszelka cene chce zwrocic na siebie uwage i ma mozg wielkosci orzeszka laskowego albo jeszcze lepiej piniowego hmm ale pewnie nawet nie wiesz co to jest no tak...

Gość wy mumie jedne
kłócic sie z idiotką nie bede :classic_cool: ani niczego udowadniac 🖐️ raszplą jesteś sama bo jest zupełnie odwrotnie ale co Ty mozesz o swiecie i ludziach wiedziec :D siedz na kafe jeszcze dluzej:D pozdro!:D

Moim zdaniem jak młode dziewczyny nakładają masę fluidów, pudrów, różów i innych gówien na twarz to wyglądają serio kiczowato i beznadziejnie. Młoda dziewczyna powinna dbać o swoją cerę, jak ma z nią problemy to stosować maseczki i zabiegi upiększające itd a nie iść na łatwiznę i tapetować. Większość z nich jest zbyt leniwa by coś ze sobą zrobić, zadbać więc malują się bo myślą, że będzie lepiej. Mam koleżankę która ma zniszczoną cerę od solarki ale woli nałożyć na krosty make up i zakryć niż uzdrowić skórę :o Natomiast rozumiem kobiety u których widać już np. pierwsze zmarszczki czy coś i używają makijażu żeby retuszować niedoskonałości.

Gość bo sama jestes raszplą
haha jaka riposta :classic_cool: tak sie sklada, ze to ty wylewasz zale jakie to sa brzydkie panie z rozem na pysku :classic_cool: