Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wy mumie jedne

Po co nakladac roz na pysk i wyglądać jak idiotka?

Polecane posty

"Moim zdaniem jak młode dziewczyny nakładają masę fluidów, pudrów, różów i innych gówien na twarz to wyglądają serio kiczowato i beznadziejnie." Jeśli się potrafi robic makijaż i naklada się wszystkiego z umiarem to nic nie wygląda beznadziejnie

Co innego np. pomalować ładnie oczy, jakaś pomadka, błyszczyk czy coś delikatnego co podkreśli urodę itd. bo nie mówię o wychodzeniu z domu tak jak się wstało prosto z wyrka :P ale niektóre laski, serio młode dziewczyny nakładają kilo tapety z każdej kategorii masę i myślą, że wyglądają jak gwiazdy z tv ale niestety często się mylą...

Gość wy mumie jedne
sobie mozecie 🖐️ bede chciala to bede siedziec i bluzgac ile mi sie podoba :D rozmowa miala byc kulturalna :classic_cool: ale ze cos sie lafiryndom nie widzi to nie moj problem :D idzcie na pysk nakladac 5 warstw pudru + róż i juz mozecie wyjsc cykac słit fotki a potem obrobić w ps i pokazać 50 fot z tej samej serii pt. jaka ja piękna jestem oh,ah i eh!! widac jakie zakompleksione jestescie ze dajecie sie prowokowac i udzielacie coraz glupszych odpowiedzi 🖐️

Gość olivia dunham
"ale co Ty mozesz o swiecie i ludziach wiedziec" odezwala sie swiatowa damesa, co nosa ze swojej wsi nie wyscuibia:D

Gość bo sama jestes raszplą
za to twoja mądrość aż kipi :classic_cool:

Gość wy mumie jedne
lepsza od twojej **Mycha popieram Cie w 100% ;) chociaz jedna normalna co nie wyglada jak swiniak

Gość wy mumie jedne
nie mam zamiaru was ponizac idiotki :D byscie jeszcze sie poryczały:(

Szopenowa, no oczywiście... z umiarem. Nie oszukujmy się ale umiar dla każdego znaczy co innego i takie laleczki plastikowe których całe grono też uważają, że robią ''z umiarem'' i że to ładnie wygląda inaczej by się tak nie malowały. Poza tym młode dziewczyny nie mają co retuszować, zakrywać ewentualnie jakaś blizna czy coś. Bo tak naprawdę mogę włożyć więcej wysiłku i sprawić, że ich cera będzie zadbana i ładna na tyle aby nie było konieczności nakładania na nią czegokolwiek a w rzeczywistości większośc jest zbyt leniwa by to zrobić i idzie na łatwiznę zakrywając pudrem. Co do różu to odpowiednio nałożony fajnie wygląda, jak ktoś nie przesadzi i nałoży w odpowiednim miejscu. No ale ta granica dla każdego leży gdzie indziej więc trudno tu tak naprawdę dyskutować..

Gość wy mumie jedne
damy, które chodzą do kosmetyczek pffff. ja tam żółtą twardą skóre na stopach i uważam, że jestem oryginalna a nie tak jak wy dumne paniska

Gość bo sama jestes raszplą
nie mam zamiaru was ponizac idiotki byscie jeszcze sie poryczały ale urwał, ale to było dobre :classic_cool:

Gość wy mumie jedne
ja tam uwazam ze powinno sie nie malowac ale za to w inny sposob podkreslac urode tak jak ja np. myje wlosy raz na dwa tygodnie, obgryzam paznokcie, nie gole sie i mam busz wszedzie, wali mi z ryja i jedzie mi z cipki

Gość wy mumie jedne
ale dzisiaj ide na spacer po naszej koziel wólce więc musze sie troche ogarnąć, tato podstrzyże mi dzis wąsika

Gość rote malve
kurwa, właśnie nałożyłam róż i pomalowałam pazury na czerwono :( serio chyba muszę iść się zmyć.

Gość wy mumie jedne
przepraszam was ze tak mam ale dziecinstwo spedzila przy szybie i bylam gwalcona co niedziela przez proboszcza i ministrantow i to sie odbilo na mojej psychice dlatego teraz jestem taka zakompleksiona i pojeb****

Gość wy mumie jedne
do tego jeszcze mój brat zgwałcił konia, grozi mu do dwóch lat a oczywiscie mnie sie oberwie za to :(

Gość wy mumie jedne
Mycha dobrze mowisz:) obrzydliwie to wygląda jak na krosty i zniszczona cere sie nakłada tony pudru ale zeby pomyslec o czyms co wyleczy cere to ciezko z mysleniem :o wierza w cuda ze ryj sie wyleczy pod tynkiem;)

Gość wy mumie jedne
hahaha, odnosnie podszywow mysle identycznie:D normalna kobieta by takich bzdur nie pisała:)

Gość wy mumie jedne
świąd dupy, na który cierpie od lat zainfekował mi twarz :(

Gość wy mumie jedne
ah jaka mądra :D po zawodówie pewnie albo i w trakcie :D na dodatek dostała się przez nabór uzupełniający :p

Gość wy mumie jedne
w twoim przypadku bym się nad tym musiała dluuuugo zastanawiać :(

Przeczytałam cały topik i nieźle sie usmialam :D a w szczególności z body wyszło z mody, you open the door ... inteligencją sie nie wykazałyście :) gdybyście były takie mądre za jakie się macie to wiedziałybyście że ona z was beke ciśnie :D widac po kazdym jej słowie ograniczone istoty;p

Gość wy mumie jedne
juz sie wyzyły tepe strzały :D:D

Gość wy mumie jedne
a ty layla widze, ze sama jestes taką dziunia

Gość wy mumie jedne
moze napisz pod swoim stałym nickiem idiotko :) ona akurat jest ładna a Ty sie do niej pewnie nie umywasz, mozesz stopki jej pucowac

Gość rote malve
layla to wy mumie jedne - robi se kilka kont zeby wygladalo ze niby ja ktos popiera - idiotka jedna no olejcie ja to ja najbardziej wqrwi

Gość samuelitanka
a juz najlepsza jest ta mycha, idiotka zalozyla topic zeby poprzeklinac i poobrazac inych a ta sie wdaje w dyskusje i sie rozpisuje jakby ten temat byl na powaznie utworzony...

Gość wy mumie jedne
Jasne :D i mycha to też ja :D mnie nic nie wkurwia a juz na pewno nie prymitywy z forum :D