Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HelkaMelka

8 MIESIĘCZNIAKI

Polecane posty

Gość HelkaMelka

Witam mamy 8 miesięczniaków. Wiadomo w jakim celu zakłada się taki wątek :) Moja córa ma 7, 5 miesiąca posadzona sztywno sama siedzi, nie raczkuje, nie pełza, unosi się na ramionach, przewracała się z brzuszka na plecy ale teraz jakoś o tym zapomniała. Nie stoi w łóżeczku, zjada 250 ml mleka x 3 plus zupki i deserki. Soczków i herbatek nie pije wcale. mówi mama, dziadzia, da da, podaje rękę na cześć i robi pa pa. postawiona na nogi sprężynuje. a jak jej rówieśnicy??? mamy 8 miesięczniaków odezwijcie się :)

Gość aniateżsmutna
moja podobnie

Gość morena bacarin
moj synek sam siedzi i sam potrafi do siadu trzymajac sie za szczebelki lozeczka sam stoi mowi tylko ta ta ta ta lub glosno piszczy robi kupe na nocnik je jak najety ale pic to tylko mleko mod.

kiedy dzieci wasze usiadły same posadzone? mój do przodu leci jakby i opiera sie na dłoniach, sam prosto nie siedzi ale za to pełza, okręca się wokół własnej osi i ciagle przewraca się przez ramię (turla się)-tylko czasem jeszcze głową walnie o podłogę, nie trzyma jej jakby do góry by nie uderzyć

Gość Gosiaczkowo
mój prawie 8 mies. raczkuje, siada sam, siedzi prosto, wstaje i chodzi przy meblach. Z tym wszystkim jest znacznie do przodu, a z innymi do tyłu: nie mówi sylab ma, ta, tylko piszczy, nie robi papa, nie lubi warzyw i owoców, je albo mleko, kaszki albo mięso