Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapraszam_kobietki

DIETA KEFIROWO-WARZYWNA :) - urozmaicona, super efekty!

Polecane posty

I jeszcze do dietomaczki... "Wczoraj zjadłam: 2 jogurty jogobella light 150g, gorący kubek 70kcal, 2 kukurydziane kółeczka z 1 łyżeczką płaską dzemu jagodowego niskosłodzonego (30 kcal) i kilka ogórków konserwowych" Bez urazy, ale powiem szczerze, ze to Twoje jedzenie jest takie jakieś śmieciowe. Widzę same węglowodany, a gdzie białko? Co z tego, ze coś ma mało kcal skoro te kcale nie są odzywcze dla Twojego organizmu i tylko go obciążają....sama chemia jak ten gorący kubek, nie wspominając, ze raczej się tym nie najadłaś. Radzę jeść warzywa, robić sobie surówki lub leczo. Nie mają dużo kcal. Organizm spala wiecej kcal na trawienie warzyw niz one tych kalorii mają same w sobie. No i jeszcze szpinak, jajka, tuńczyk, kefiry, chłodniki, pierś z kurczaka....

Gość maślaneczka
Dobry den Dzis boli mnie potwornie glowa ,wczoraj zjadlam bardzo malo poniewaz bylam w ciaglym biegu i po powrocie do domu postanowilam nie jak zwykle kolacjo obiad tylko kefirek ,serek salatke . Zaraz musze sie wybrac po aspiryne mam nadzieje ze pomoze ,zwykly srodek przeciwbolowy nie dal rady ,a z takim bolem glowy nie jestem w stanie sie nawet skupic moze jakis sposob ? miala tak ktoras?pewnie organizm doznal szoku :P

Wygląda na to, ze dzisiaj jestem tylko ja :P Dieta średnio mi dziś wyszła, bo o ile w dzień było ok, to po południu sobie pofolgowałam. Wszystko przez siostę :P Zjadłam krokiety i na tym miałam zakończyć dzisiaj, a ona bezczenie podsunęła mi własnoręcznie zrobiony deser....słodki budyń z cynamonem i ryżem ...uległam 😭 Chyba muszę włączyć jakieś cwiczenia, żeby szybciej efekt zobaczyć. Kiedyś często chodziłam na fitnes, a teraz tak mi się nie chce :( Myślę nad kupnem steppera, co o nim myślicie?

Gość Boziaaaa
Hm...no ja też nie mam się czym pochwalić :/// Cały dzień poszedł ok. Rano kromka chlebka razowego z białym serkiem i pomidorkiem, później banek, na obiadek zjadłam mój bigosik wegetariański (wyżej wspomniany) z kromeczką chlebka razowego, nooo a kolacja ehhhh miała być skromna aaa chyba nadrobiłam za cały dzień z kaloriami POPCORNU cała micha i piwko do tego :// nie wiem co z tym piwkiem bo zwykle nie popijam sobie a tutaj masz :/ Kurde dziewczyny nie wiem czy powinnam pisać w tym wątku bo kompletnie nie trzymam się tego co jest tematem dyskusji :// Będę już zawsze gruba i niezadowolona :( to namarudziłam na całego i idę :/ Kiedyś schudłam 16 kg ale nie mam zielonego pojęcia skąd miałam w sobie tyle motywacji bo teraz to jakaś porażka normalnie.

Gość Boziaaaa
JUTRO WIECZOREM..JAK BACIE KOCHAM..POCHWALĘ SIĘ JAK MI PIĘKNIE POSZŁO I POJUTRZE I PO POJUTRZE I TAK DALEJ BĘDĘ SIĘ CHWALIĆ CODZIENNIE :) PRZYDAŁ BY MI SIĘ PORZĄDNY KOPNIAK W TYŁEK :p

Ja też nie wiem czy pisanie tutaj czemu kolwiek służy. Na zadnym z takich topików nie ma super rad jak schudnąc, nie ma planów racjonalnej diety itp. Same opisy co kto zjadł i tyle. Motywacji to nie daje. Chyba zamiast pisać wezmę się do działania. Może wtedy chudnę.

Gość Boziaaaa
No bo raczej nie ma super rady jak schudnąć, odpowiedni sposób żywienia + ćwiczenia to jest złoty środek tylko żeby ta motywacja w każdej chwili była tak silna żeby móc się tego trzymać było by dobrze. No a takie forum ma chyba za zadanie motywowaniem się wzajemnie, a mnie też jakoś to nie rusza specjalnie :// sorki :/ Też się chyba sama zabiorę za siebie raz a porządnie bo innego wyjścia nie widzę :) Aaa jak już watek będzie miał 123754850 stron to wpadnę i się wtedy pochwalę że schudłam i może wtedy dopiero kogoś zmotywuję do odchudzania :) summer wine 86- Powodzenia w walce z kilogramami i oczywiście wytrwałości w jej utrzymaniu. Powaga od jutra się zapieram i zabieram za siebie.

Gość maślaneczka
Mnie niestety tez diabel dzis podkusil,ale leb mi pekal i stwierdzilam ze to chyba z braku cukru hehehe dziwny zbieg okolicznosci bo napatoczyl mi sie pudding -pozdrawiam kolezanke :P ledwie dotarlam do domu to ...deser przed obiadem zaliczylam upss Za to na kolacje zjadlam same surowe warzywa siedzialam i chrupalam z wyrzutu.jutro pieke sernik bo nie dam rady ,ale bez maki sam ser bialka tylko go sie slodzi slodzikiem a ja slodzikow nie moge ,wiec...gdzie jest mniej cukru w cukrze ? czego moge uzyc ? moze fruktoza ?

Gość jhggdtfdse
Dawaj przepis na ten sernik bez mąki :P

Gość i topik padł
a gdzie załozycielka :P

Gość Haloo:)
Moze znajdzie sie ktos kto chcialby ze mna zaczac te dietke kefirowo-warzywna? Mysle ze to ma sens, choc zalozycielka przepadla gdzies;) troche sie i oczyscic i stracic kilka kg;) troche mi sie przytylo po rzuceniu palenia przed 4-ma miesiacami. Nie bardzo chce zaczac palenie, ale tez nie moge pozwolic sobie na te nadprogramowe kg:( -Przytylo mi sie ;) 5- mam 170 cm i waga 61 Kto ze mna?? Razem raziej:)

Gość Haloo:)
OKI, moze ktos sie znajdzie- ja osobiscie mysle ze to nie jest glupia dietka, mozna sie i oczyscic i schudnac troche- mam nadzieje:) Zalozycielka chciala niby ja powtorzyc od polowy miesiaca, ale przepadla- trudno;) Tak czy siak- ja startuje od jutra- postanawiam sobie wytrwac, jedzac i pijac 3-4 razy dziennie kubek kefiru i warzywo/a do tego. moze czasem tez jakis owoc- to tyle na poczatek:) Zyczcie mi wytrwalosci;) czuje sie fatalnie ciezko-wielka, a cere mam okropna- wyczytalam gdzies wczesniej o oczyszcaniu organizmu po zaprzestaniu palenia- uff- pryszcze wszedzie/jak nastolatka, obrzeki-juz byly- wierze ze ta dieta da mi wiele, byle by wytrwac... Pozdrawiam wszystkie deitkujace :)

Gość 57 kg marzenia
oo kurde :o szok normalnie :o 8 kg przez 2 tygodnie bez ćwiczeń :O zaczynam od piątku ! < 33 8 kg do zrzucenia to moje marzenie *.* może się spełni :)