Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Frey - Bóg rozkoszy

lubelak gdzie twój temat ?

Polecane posty

eee, mnie tam żadne pomarańczowe nicki nie ruszają. Jedyny z którym zamieniam czasem zdanie to PS, na resztę nie warto reagować zupełnie. Niech sobie wyzywają ile chcą, skoro im to pomoże ukoić nerwy... :-)

Już. Irytuje mnie bezmyślne usuwanie tematów. Te normalniejsze znikają. A fotki gołej pałki zostają za forum, nikogo nie obchodzi że jakieś dziecko to ogląda. :O a dupa już się nie wywnetrzniam, w głowie pajęczynki tylko 😴

Lucky Strike light Ale to tylko dlatego, ze ograniczyłam palenie i mogę sobie jarać ST. :classic_cool: Na ogół L&My albo Chesterfieldy (które są jeszcze w miarę tanie i prawie tak zajeebiste kilka lat temu, chociaz jakość się spieprzyła mocno)

Rowerka, gdzie mi uciekasz na pół dnia? ;-) Dobrze, że chociaż menu zdążyłaś zobaczyć.

Mnie nie ma, bo Rowerka weekenduje i jestem załamany faktem, że przestała pisać do poniedziałku :-)

heheheheheh pracują albo po pracy...to już chyba czas by ba kafe wbijać. miejmy nadzieję, że tego topicu nie skasują ;/ A jeżeli tak , to trzeba będzie założyć własne forum :D

Lubelak to Ty nie wiesz,że większość z tu obecnych na Kafe ,wpada tu tylko w czasie pracy? potem już w domu,czasu na relaks brak;)

No to wspaniali pracownicy ;/ Ja, jak takich miałem to moment z roboty lecieli....

Raczej wątpię w to. Nawet jakby zarabiali po 5-6 tyś na miesiąc to tak pewnie siedzieli by na necie. Ja nigdy na to nie pozwalałem, by ktos w godzinach pracy siedział sobie na necie i interesował się rzeczami niezwiązanymi z pracą ;/

Oj nudy, nudy i raz jeszcze nudy. No nic trzeba będzie zajrzeć wieczorkiem, może się coś zmieni ;)

niestety nie każdy jest takim pracodawcą dobrym jak Ty a z drugiej strony,kto by pisał na kafe,jakby wszyscy przykładali się do pracy?;) 🖐️