Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PomocPomoc

zareczyny teraz?

Polecane posty

Gość PomocPomoc

Moze spojrzycie ze swojego punktu widzenia. jestem z chlopakiem ponad 4 lata, ja 24, on 27 lat zaraz konczy. Ma prace, taka ze bywa tylko na weekendy w domu. Mieszkamy ze soba.Ostatnio zaczelam troche narzekac ze ciagle jestem sama, ze jestem mloda a moje zycie kreci sie tylko wokol pracy i rzadko wychodze bo ciezko sie z kim zgadac w tygodniu, a w weekendy jest on.. Ze jestem znudzona itp. Nigdy nie kazalam mu zmieniac pracy ale sklamalabym gdybym powiedziala ze ciezko mi juz samej, to tak dlugo trwa.. Wczoraj znow wspomnialam o tym "jaka to jestem smutna i znudzona", a dzis on mi mowi zebym poszla do jubilera zmierzyc sobie palec. Mysle ze on chyba troche sie przejal ze byc moze za niedlugo go zostawie i stad pomysl pierscionka. Ze zwieje albo zaczne sie z kims umawiac za jego plecami, koniec koncow ze go zostawie bo pracy narazie zmieniac nie zamierza. jakie wy macie zdanie? dzieki za ewentualne odpowiedzi.

Gość PomocPomoc
dzieki, mozna na ciebie liczyc :P pewnie jestes super szczesliwa :)

a co chesz uslyszec ? wez sie za siebie, zajmij sie soba, zapisz na fitness, wyjdz do kina, znajdz hobby, i przestan jeczec, ze Ci sie nudzi itp... Pierscionek raczej Twojego nastawienia do zycia nei zmieni... A takiem rozmemlanej kobity raczej zadne facet nie chce

Gość samuelitanka
po tym co napisalas tez mi sie wydaje ze sie wystraszyl a nie ze szczerej checi sie oswiadczyl...no bo sorry jak mozna powiedziec kobiecie zeby sobie poszla zmierzyc palec...to ma byc niespodzianka, moj maz np mi porwal jeden pierscionek na wzor

" a dzis on mi mowi zebym poszla do jubilera zmierzyc sobie palec. " I nie padłaś ze śmiechu, jak to usłyszałać? :D Z jednej strony rozumiem, że masz dość, ale z drugiej co poradzisz... Facet ma pracę taką, jaką ma i koniec. A w tygodniu naprawdę da się robić fajne rzeczy. Pewnie, że nie schlejesz się do nieprzytomności, jak następnego dnia trzeba wstać do pracy, ale są jeszcze inne formy rozrywki ;)