Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rezyser filmu z Hllywod

Witam piekne dziewczeta! Spełniamy marzenia! Rezyserujemy nowy film w Hollywod!

Polecane posty

Jeżeli czujesie się piekne i jestescie na silach, zapraszam na casting do mega produkcji Hollywod! Szukamy pieknych dziewczat! Oto co oczekujemy: - wklejajcie wasze zdjecia, najlepiej akty aby mozna cala sylwetke zobaczyc co jest bardzo impotant w movie w Hollywod - mozliwosc poruszania sie po calym swiecie i o krajach takicj jak Tajlandia, Japonia, Boliwia- CALY SWIAT PRZED WAMI OTWOREM! - oferujemy nawet do 500$ dziennie za dzien na planie i prace z najleprzymi profesjonaistami - oczekujemy tez pracy w nocy na planie. Zapraszam na wklejanie zdjec!

layla ;) widzimy twoje beautiful photo i musimy twierdzic iz musisz nam pokazac sie cala naked bo musimy wiedziec czy masz to cos w sobie, cos very important!

Oferujemy stałą pracę w NImczech i w Holandi. W zarządzie zasiadają tureccy obywatele. Zapewniamy wam dużo znajomości i kontakty z klientami biznesowymi :)

Na casting proszę przynieść aktualne badania na choroby weneryczne. Najchętniej poszukujemy nieletnich lub młodych woman o wyglądzie Lolitas.

Gość LOS BURDELOS >
;)

Gość moni_czkawka
a gdzie link do profesjonalnej strony, na której robicie nabór? :P Myślisz, że ktoś się nabierze na coś takiego? :D Jak chcesz zobaczyć nagie ciało, to musisz się bardziej wysilić :P

Gość anka wendzikowsa nude
juz biegnę! a cv z kim sie ruhałam tez?:) mam sporo na koncie! oprócz pattisona bo smierdziiii:O!!!! wiem bo byłam z nim!!!!

Wy sobie tu joke robicie a my mamy duzo kesz i szukamy aktorek. Nie chceci to inn lady beda graly w Transformers 4 czy next Harry Potter

Nasz najnowsza productions w next year will be miała tytuł "Harry Potter next dor".

Szanowne Lady ta baba wyzej to nie od nas. My tylko classic i beautiful i preety lady. To po firts. Po second to na innym portalu gdzie my email podalem dostalem thousend ofphotos pieknych kobiet i wy tez szance have!

Gość pattisonn robertttt
a ja po cipce poznaje! to anka wendzikowska! potem mnie obgadała juz po wywiadzie, ze smierdzę!! a to jej niedomyta cipka smierdziała!!

Gość anka wendzikowska nude
poza pracą i w pracy ciągne druta depowi:classic_cool: i za jego złoty łańcuch! nadaje sie ja!! im number one!