Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiula23

Złamałam noge.Odszkodowanie.

Polecane posty

Gość Asiula23

Miesiąc temu złamałam nogę (dokładniej mówiąc stopę) na klatce schodowej. Jestem ubezpieczona tylko w zakładzie pracy przy pracy a ta sytuacja nie miała miejsca nawet w drodze do pracy. W PZU nie mam wykupionego ubezpieczenia ani u żadnego innego ubezpieczyciela. Czy jest szansa na jakiekolwiek odszkodowanie? Może ktoś miał podobny przypadek i wie co i jak? Mi wszyscy mówią że nie mam szans na jakieś pieniążku jedynie gdyby szef (prywaciarz) poświadczył że zlecił mi jakieś zakupy może wtedy bym dostałą jakieś pieniądze. Na pogotowiu powiedziałam że ta sytuacja miała miejsce na klatce schodowej w domu czy ma to jakieś znaczenie? Bardzo proszę o rade.

Gość Niekonieczny
Nic nie dostaniesz, a szef nie weźmie tego na swoje barki, chyba że jest dusza człowiek i w ogóle wspaniałomyślny :P

Gość pytanie faceta
A ładne masz stopy ?

Nic nie dostaniesz! Ja co chwilę coś sobie skręcam i łamię, a nigdy w życiu nie dano mi odszkodowania, chociaż ubezpieczona byłam w szkole i nawet, jeżeli w szkole miałam wypadek :o Teraz nawet się nie ubiegam

Gość Asiula23
Aż taki wspaniały to on nie jest niestety. Dziekuje za odpowiedz.

Gość ja powiem tak .......
trzeba było powiedzieć że wypadek miał miejsce w drodze do lub z pracy wtedy byś pewnie coś ugrała a tak nie dostaniesz nic

Gość Asiula23
Troszkę nie dobrze bo pieniądze by się przydały. No ale najważniejsze żeby nóżka się zrosła ładnie , za tydzień zdjęcie gipsu już niemego się doczekać.

Gość kiedyś złamałam rękę prawą
Chodziłam do szkoły i dostałam odszkodowanie, ale musiałam nagadać, że to było na terenie szkoły. Świadków nie miałam. :P A ty, żeby dostać pieniądze musiałabyś mieć wykupione NW.

Gość dzisiaj na pomarańczowo...
Ja miałam wykupione NW w liceum i jak trafiłam pod nóż, to wypłacili mi pieniądze.

Gość Asiula23
Właśnie nigdzie nie mam nic wykupionego ale po tej sytuacji na pewno to zrobię.