Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agabuszka

E bay UK. Pomocy!

Polecane posty

Gość agabuszka

Mam pytanie do osob oblatanych troche na ebay. Do tej pory kupowalam jedynie, nie sprzedawalam. Wczoraj wystawilam przedmiot o wartosci 400 funtow (w sklepie), za cene oczywiscie mniejsza. Nowka. Kupno na "buy now", bez aukcji. Zaznaczone bylo, ze wysylka jedynie do UK. Po kilku godzinach przedmiot zostal kupiony przez osobe z zerowym feedbackiem i z kontem zalozonym tez wczoraj. No, ok...kazdy kiedys zaczyna. Ale teraz zaczynaja sie schody. Chce aby wysylke skierowac do Nigerii :O niby do jej syna (kupiony przedmiot jest jakoby prezentem urodzinowym, syn pracuje z UNICEF :O) Jej niby w miescie nie ma i nie moze odebrac i odeslac. Na paypalu kasy nie ma ale jest jakas dziwna informacja (na mailu) ze pieniadze sa na escrow account i zostana przekazane na mpoj paypal po podaniu im shipping reference :O Czy to jakas sciema? Po pierwsze mialam zaznaczone, ze wysylka tylko do UK (wysylka miala byc free). Niby sa dodatkowo wplacone pieniadze za przesylke do tej Afryki ale cos mi sie nie podoba. Ja mam wyslac przedmiot nie majac kasy???????? Zawsze musze sie w cos wrabac :D

Gość sciema!
pieniadze na paypal powinny pojawic sie od razu,wysylka nie ma tu nic do rzeczy, napisz tej osobie,ze wyslesz jak sie kasa pojawi.

Gość agabuszka
Wlasnie poczytalam w necie o takich przekretach. Teraz mi tylko zostaje zalatwic sprawe z ebayem bo nie zamierzam placic im prowizji za sprzedaz, ktorej nie bylo :D

Gość i jeszcze jedno pytanie mammm
Oj tak ! Ktoś chce Cię wrobić !! Nic nie wysyłaj

Gość załamana siostra swojej
dobrze ze sie zorientowalas tak szybko

Napisz , ze sorry wysylka TYLKO DO UK tak jak w aukcji i koniec kropka. Ustaliłaś jasne zasady na aukcji i wszystko. Szkoda sie wkopac, masa przekretow w UK sie tego typu uskutecznia :o