Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

empatyczny do kwadratu

10 najglupszych pytan

Polecane posty

1. co mam o tym myslec 2. co on o mnie mysli 3. czy on o mnie mysli 4. dlaczego do mnie nie dzwoni 5. co mi daje do zrozumienia swoim milczeniem 6. czy mamy szanse byc jeszcze razem 7. czy mam szanse poznac faceta 8. czy mam prawo byc obrazona 9. czy on mnie zdradzi 10. czy ktos tak mial pytanie poza konkursem - ile lat ma zawsze szczery

Gość BIM BAM BOM...
UPC UPC

Widzisz, dla Ciebie głupie, ale dla tego który pyta już nie. Jak Ty zobaczysz takie pytanie to napiszesz "Do garów". Jak ktoś inny to może zapyta "Takie pytanie nie ma odpowiedzi, spróbuj coś innego". A słyszałeś że nie ma głupich pytań tylko głupie odpowiedzi ?

Emaptyczny, ale jak pełne zespolenie to z jajami. Jak bez jaj to niepełne zespolenie ... :D

cos w tym jest nie nazwalabym tych pytan najglupszymi a naiwnymi dodam 11. czy mam prawo :) czuc zlosc, nienawisc, milosc z naciskiem czy mam prawo

akurat jacuś okazał się osobą z jajami:) w odróżnieniu od innych, którzy nie wiedząc jak odpowiedzieć na pytanie zaczynają udawać że problemu nie ma, bądź... używać epitetów lub też zaczynają szukać stada, które mu przyklaszcze. :) A tak swoją drogą, to może latwiej odnalazłbyś się EdK w roli poskramiacza Tarocistki, bo nie można sobie z nią dać rady.:D sępi na kafe, zamiast wyłożyć kasę na płatną reklamę.

Gość aha i achhhhh
cieszę się, że każdy wpis potwierdza moją diagnozę :D

Odkąd tu jestem, to mój namber łan to: "Jak zrobić szybko kupę? potrzebne do książeczki sanepid-u" miooodzio :-)

Nadziejo nie moge sie z toba zgodzic to grupa pytan, na ktore moze odpowiedziec osoba k tora je zadaje lub osoba do ktorej te pytania winny byc skierowane nie mozna nikomu mowic co on ma myslec..... bo on ma myslec sam nie mozna wrozyc co ktos o kims mysli ...nalezy spytac u zrodla itd.

siedzi jacus na kamieniu bim bom chlodzi sobie glowe w cieniu bim bom glowa pali od zlych mysli bim bom jeszcze nie wie co sie przysni bim bom tak kobiety zauroczyl bim bom tak by z nimi w ogien wskoczyl bim bom niespodziewa sie nieboze bim bom ze sie spalic szybko moze bim bom wciaz swym cieplem ogrzac pragnie bim bom chocby szukac w samym bagnie bim bom

Yez ... ja wiem, że jesteś zapatrzona może w guru, ale mi chodzi o wypowiedź Jacka. Więc Ci dokleję: 16:44 [zgłoś do usunięcia] JacekJ Widzisz, dla Ciebie głupie, ale dla tego który pyta już nie. Jak Ty zobaczysz takie pytanie to napiszesz "Do garów". Jak ktoś inny to może zapyta "Takie pytanie nie ma odpowiedzi, spróbuj coś innego". A słyszałeś że nie ma głupich pytań tylko głupie odpowiedzi ? :) Doczytaj Yee,,,, doczytaj :)

Nadziejo wiesz wiecej niz ja :) a zmojego wpisu zrozumials mniej ? ciekawa kombinacja

aaaaa, z takich pytan, to akurat wpadło mi w oko takie: czy dac mu drugą szansę? lub czy mam mu wybaczyć? ale chłopaki tez są dobre: - dlaczego wszystkie kobiety to ......? bo albo uważają, że kobieta to jeden twór charakterologiczno-światopogladowy, albo poznali wszystkie kobiety. ;-)

Gość kobro to następna
przemądrzała debilka z tego grona :O nawet nie czai, że to wszystko zlewa z takich zapatrzonych w siebie debili jak oni :O

nie wszystkie to zlewa. pytanie o zrobienie szybkiej kupy, było na poważnie.