Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnula1794

chciał miec mnie tylko dla siebie

Polecane posty

mam problem .. jestem z chlopakiem juz przeszlo rok . kiedy go poznałam byl taki roztrzepany ..spotykal sie ciagle z kolegami , oszukiwal mnie , imprezowal za moimi plecami. wiele razy sie na nim przejechalam. chcialam z nim zerwac , ale chcial sie zabic . od dluzszego czasu bylo dobrze...widzimy sie prawie codziennie , ale czuje , ze to nie dobrze jak sie widzimy czesto. jest tak , ze on juz sie nie spotyka z kolegami ... nie chodzi do nich pic...jestemy w kontakcie 24/24 .nocuje u mnie czesto i w ogole...ale czasem sa takie dni ze zmysla mi ze cos go boli .. mysle ,ze to zle ze czesto sie spotykamy . ja nie mam prawie w ogole znajomych ani on nie ma . jezeli sie nie widzimy to spedzamy dnie w swoich domach. nie wiem co mam zrobic. :(((( proponowalam zmiane...aby kazde z nas spotykalo sie z kim chce.. ja wychodze ze swoimi on ze swoimi .. .ale on tego nie chce. Ale ja wiem , ze nie jest dobrze...

Cześć. A czego pragniesz ? Co chcesz zmienić ? Przecież jak nie jesteś z nim a chcesz wyjść na piwo/kawę z koleżankami to w czym problem. Acha - napisałaś że zostałaś z nim bo chciał się zabić. To szantaż. On jest (był) szantażystą, a Ty uległaś. Związek na szantażu to równia pochyła do kłopotów. Proszę, nie daj się szantażować, dla swojego i jego dobra. Pozdrawiam

Gość ogranicza cie
? jak tak to uciekaj od niego

Gość adixxxxx
przemyślał to co robił źle i dotarło to do niego