Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyślony87

Poradzcie co mam robić !!!

Polecane posty

Gość zamyślony87

Witam Drogie Panie . Proszę was o pomoc , bo nie wiem co mam robić . Sprawa wygląda następująco , jestem z dziewczyną pięć lat i wszystko mogło wydawać by się w porządku lecz ostatnimi czasy mam wrażenie , że już jej nie kocham a jestem tylko przywiązany . Nie możemy się w ogóle dogadać . Nasze kłótnie rozchodzą się głównie o kwestie finansowe . Pracujemy oboje lecz moja dziewczyna oczekuje wszystkiego z mojej strony wesela , mieszkania a w związku wóz powinno się ciągnąć razem przynajmniej tak mi się wydaje . Próbowałem niejednokrotnie z nią o tym rozmawiać ale nici z tego mówi tylko , że rozumie i że będzie lecz tak nie jest . Mija już pół roku i nic . Mam pytanie czy to w związku z zaistniała sytuacją może mi się wydawać , że jej nie kocham ??? . Ja ze swojej strony naprawdę dokładam wszelkich starań , ale ona uważa że to ciągle mało a wiadomo w Polsce o nic nie jest łatwo , znowu jak mówię o wyjeżdzie za granice to jest rozmowa typu , że będę ją zdradzał . Pomóżcie nie wiem co robić

Gość
wybacz ale tak to wyglada zywkle po 6 latach... szara rzeczywistosc atakuje swoja droga lepiej odejsc niz zdradzac

Gość Torere
Niestety, skończyły się żarty zaczęły się schody

Gość azerfazer.
i to ruchome