Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bdavis

Potrzebuję pomocy ;)

Polecane posty

Cześć dziewczyny ;) potrzebuję waszej pomocy ;) widzę że kobiety to jednak zgrana ekipa :D wiec liczę na was ;) przeżyłam ostatnio swój 1 raz , 10 lipca , oczywiście z prezerwatywa ;) i z tego co wiem nie pękła ;) okres spóźnił mi sie pare dni i zamiast 13 dostałam 17 ;) postanowiliśmy znów spróbować 24 ;) również z prezerwatywa ;) od paru dni boli mnie podbrzusze, czuje sie taka napuchnięta kłują mnie jajniki, mam zawroty głowy, odbija mi się ... do tego jestem chora, przyjmuje jakieś leki . Czy mozliwe że są to pierwsze objawy ciąży ? A może to poprostu owulacja ? I albo mi sie wydaje albo mi brzuch urósł ;/ chociaż moze to juz moje urojenia ;/

No witaj :) Jak piszesz jesteś chora i przyjmujesz leki więc te zawroty głowy mogą być tym spowodowane to jest jeden z licznych skuków ubocznych przyjmowania leków. w ciąży na pewno nie jesteś zabezpieczałaś się . zresztą na objawy ciąży po kilku dniach jest za wcześnie.nic się nie martw i nie myśl o tym bo to zbędne. życzę szybkiego powrotu do zdrowia:)

Wiecie jak to jest ;) najgorsze jest to ciągłe zamartwianie sie ;) aż człowiek wpada w paranoje ;/