Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Piję piwo, ktoś wypije ze mną?

Polecane posty

niedziel tego nie wiesz. nie ja zalozylam tamten topik, ale nie bede sie teraz srac i udawadniac bo mam to gdzies. po prostu mysl co chcesz, mi nie zalezy na opinii nikogo.

Gość 83659937
Tak tak Noxi jak zwykle z córka też wyszlo dopiero jak inni ci udowodnili te kity jakie cisłaś i teraz znowu bedziesz jechać niedzielowi ze nieśmiertelna niby jesteś :P normalnie ide sie piwa napic bo jak cie słucham to mnie alkoholizm dopada :D :D noxi noxi

akurat z Azghielem mam caly czas kontakt, ale pewnie maile tez sobie sama wysylam :)

Gość 83659937
sama sie wkopalas tymi wiadomościami co niby ci wysyłał a teraz że prosi o kontakt trochę paradox nie ?? sama się wrąbałas noxa ale idę bo wampiry sie azczynają i umeiranie

ja tez nie do konca go rozumiem i nie wiem po co zalozyl topik. moze chce robic cos na pokaz, nie wiem... ale pisal do mnie pieknie i zawsze bede miec do niego sentyment.

No ale taka prawda. Jesteśmy ludźmi, bytami że tak powiem "materialnymi", materialnymi w naszym ludzkim rozumieniu. Może i istnieją jakieś "duchy", czy też inne stworki, ale one są sobą, a my jesteśmy sobą. Jeśli te stworki istnieją, chociaż wg mnie to zwykłe halucynacje te wszystkie widzenia duchów, ale jeśli istnieją to należymy do dwóch różnych światów między którymi jest granica, nieprzekraczalna granica, bo gdyby jej nie było to byśmy wiedzieli o ich istnieniu a one by ingerowały w nasz świat. I tej granicy nie da się przekroczyć. Śmierć to odejście w niebyt, nasze ciało umiera, rozkłada się i to jest nasz koniec, nie ma nas.

piekło, niebo, nirwana, wampiry, reinkarnacja... to wszytko brednie, wymyślone przez ludzi dla ludzi w zamierzchłych czasach, żeby dać nadzieję/zastraszyć/podporządkować sobie ciemne masy

ja nie jestem czlowiekiem, wiec mnie to nie dotyczy. wasze zmyslone religie tez sa dla mnie zabawne. kiedys bylo kilkunastu bogow, teraz kurva nagle jest jeden. wiadomo, ze to sciema :)

ludzie to gowno, zaden czlowiek nie jest w stanie mi zaimponowac. bo jak moze imponowac kupa miesa, ktora wystarczy walnac w leb i nie ma. to takie dziwne. moglabym wybic ludzkosc, to dziwne. smieszne i w ogole.

oni znowu o tych wampirach? źle mi sie wiedzie,już kurva wysiadam psychicznie :O a u Ciebie kulturka? ;)