Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Piję piwo, ktoś wypije ze mną?

Polecane posty

Zdrowie . ;p ;D Każdy cos zalewa . i tak dalej.byle lać co było :D weekend wolny -HURRAAAAAA

Gość aniatezania
ja juz pije 2 zaraz bedzie 3 i winko i ziolko:D

Gość NieMamNicDoPowiedzenia
za slabe..sorki..wyciagne swoje goldeny:D

cala paczke dziennie spalisz?

nie widzialam tych nowych... ja pale powiedzmy okazyjnie, a wy? kurva, ale moje psy maja schize, siedza oba na korytarzu od paru godzin. starzy wyjechali na pare dni, ciekawe czy caly czas beda siedziec pod tymi drzwiami :o

pytalam Martva..ale tez slyszales czy slyszalas/bo nie orientuje sie co do plci:D/..w koncu siedzisz tez przy popielniczce:D

teraz mówisz po studiach, po studiach powiesz że jak znajdziesz pracę, jak znajdziesz pracę powiesz że jak skończysz 30 lat, a jak skończysz pomyślisz- po co wydawać kasę, jeszcze się czymś zaraze. a gdy później zmienisz zdanie i będziesz chciał dziwkę to będziesz impotentem

Ja już nie mam tych zaje­bistych z kuleczką, forwardy czy jakoś tak I nie kupię już żadnych do września:P To moje postanowienie, ale skoro i tak nie dotrzymuje postanowień....hmm

..ja tez okazyjnie..raczej rzadko..ale za to wtedy w duzych ilosciach:D nowych tez nie palilam..

nie prawda, staszku, plan jest jasny i klarowny, kończę studia, znajduję pracę i zostaję alkoholikiem chodzącym na dziwki... a w 44 strzelam sobie w łeb z rewolweru czarnoprochowego, mam nadzieję że nie zdelegalizują tych rewolwerów do tego roku ani też nie umrę wcześniej na raka płuc

każdy złapał by sobie po kocie, kupił po tanim winie... a wybrany spośród nas w demokratyczny głosowaniu kapłan zbudowałby sobie ołtarz trzy na metr na którym złożył by w ofierze dziewicę? nawet był kiedyś topik o dziewicach to nie było by problemu ze znalezieniem takowej na kafe