Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Piję piwo, ktoś wypije ze mną?

Polecane posty

Martva, nie każdy może robić to na co ma ochotę, nie mam zamożnych rodziców ani renty która pozwoliłaby mi się utrzymać gdy skończę archeologię... A na prawo też mam plan, ale zobaczę czy się uda:) Może jeszcze o mnie usłyszycie:P Wiem właśnie Blow:O ale raz w życiu w końcu mogę się postarać skoro do tej pory wszystko olewałałm Ech, wypaliłabym tę fajeczkę samotną jedną

ja tam podziwiam studentów prawa, medycyny i wszystkich kierunków wymagających niesamowitej pamięci, sama mam problem nawet z imionami osób mi znanych, a nad tym co wczoraj robiłam także musiałabym chwilę pomyśleć xF a dostałam się w tym roku na arch wnętrz, więc też mnie trochę czeka historii sztuki... Dobrze że są wakacje.

Powiedziałam sobie właściwie, że nie KUPIĘ do września paczki nowej. A znalazłam jedną cienką i jeszcze mam chyba 2 czy 3 wiśniowe hmmm.. Niedziel, zrobię to co Ty zrobiłeś z listą, ale za chwilę

Dobra, pójdę zapalić, ale o 23:P Muszę tylko moje mpcośtam znaleźć Nie dam Noxi, bo wypalę sama:D Ja tak naprawdę na prawo się nie nadaje, ale co tam, spróbować trza:)

ja kiedys "pracowalam" w biurze rachunkowym :D mojej babci :D jaja jak berety byly, dobrze ze mam rente bo ja sie do ludzkich zadan nie nadaje :D

haha swoją drogą owca jest genialna na swój sposób :classic_cool: ja bym na to nie wpadła.

ee tam niedziel,bardziej mnie rozpić to juz sie chyba nie da :O a gdzie vodka i staszek?

Różnie .zalezy od nastroju . uwielbiam "STARE" .ale nowe "dylające"Też. dupa mnie nosi do tańca:P :D:( a nie mam z kim . i potem słuchawki i dylam po pokoju sama. ale jeszcze tylko tydzień .

Gość zDesperowana ;p
pije sonie Deposeradosa:):D

Niedziel a już się łudziłam,że o mnie 😭 :D:D ale dzisiaj zryty dzień..:O