Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Piję piwo, ktoś wypije ze mną?

Polecane posty

chyba się troche za bardzo nayebał :O ja bedac jeszcze malutkim stworzeniem i jeźdżac sobie chodzikiem pierdolnęlam ze schodów :classic_cool: albo jak bylam jeszcze mniejsza postawili mnie na stole na krzesłku, na którym vodeczka zaczęła się tak bując, ze jebła ze stołu :D

w sumie czesto zostaje sama, moj starsi wyjezdzaja czesto na iles dni. ale niekiedy mnie lapie dziwna strachliwosc. kiedys ktos sie dobijal do drzwi o pierwszej w nocy, chcialam umrzec. a to pewnie jakis bezdomny czy cholera wie.

Gość Martva a jak lap.
ja sobie zawsze na uspokojenie puszcam uwtorow zespołu Gregorian, lub Ery, to mnie wyciwsza i uspakaja,lubie przy zniczach lub swieczkach zasypiac, ale nie jestem satanistką, poprostu swiece i chorały gregorianskie mnie uspakajają

No ale kurde, tak jak z tej góry. No... prędkość prawie jak samochód... przy niej wywaliłem się na drogę polną z kamieniami. No kurde... pierdolnie człowieka samochód z taką prędkością to tragedia, no wiadomo ze ziemia to nie blacha i amortyzuje upadek... no ale żeby poleżeć 15 minut w szoku i bólu po czym wstać, otrzepać się z ziemi, wsiąść na rower i wrócić do domu? No to przegięcie żeby sobie nic nie złamać nawet przy takim upadu, nie mówię juz o walnięciu głową w kamień jakiś i poniesieniu śmierci bo jakby ktos miał szczęście to i tak by mogło być, no ale żeby nawet zwykłego złamania?

wzielabym wiecej psychotropow to by mi przeszlo, ale jak przedawkuje to nikt mnie nie odratuje. a chce chociaz doczekac jutrzejszej nocki 😍

ja w dzieciństwie jeździłam takim chodzikiem po domu. I jak była jakaś wieś party w domu wiadomo pełny stół szklaneczke, kieliszków alkoholu. I ja tym chodzikiem specjalnie wpadłam w ten stół i 70% zawartości się stłukło :D:D

ja juz dawno temu jak zostalam w domu i gadalam przez tel z koleżanką to uslyszałam jak spada lusterko w lazience do wanny, a przy tym tak jakby glos mężczyzny i krzyk kobiety. pies przybiegł od razu, zaczął szczekać i gapił się w korytarz. myslalam, ze sie posram ze strachu, dobrze, ze mialam telefon i zadzwonilam do starych, zeby natychmiast do domu wracali :O albo na cmentarzu slyszałam głosy, szepty, cały chór szeptów, ktore byly ciche, cichce, glosniejsze i pozniej coraz cichsze, tak jakby się oddalały :O

vodka ale mi teraz stracha narobilas, a moi starzy juz daleko i na pewno nie wroca :o niedziel nie piertol, jakbys chcial to juz dawno byc sie pizgnal z jakiegos bloku :o

niedziel, widzisz od urodzenia miałeś coś z wampira :classic_cool:

Albo jak ledwo chodzić zacząłem... stała świeżo zaparzona herbata i wylałem ją jakoś na siebie... wrzątek prawie...nie pamiętam tego, ale podobno dosyć poparzony byłe, jeździli ze mną po lekarzach, co niemiara zachodu było, zmiany opatrunków, itp... i co? nawet blizn żadnych nie mam po tym oparzeniu :O

wy się zesracie w pory, a ja mam się wymknąć z domu ciemnym korytarzem i innymi pomieszczeniami na dole, gdzie mi drzwi trzaskały zawsze jak moi starzy wychodzili (moj facet tez to slyszał) :O ale wszystko wychodzi na to, ze nie bede musiala się wymykać..

No ale ja nie chcę... to jest takie chore jak w tym Wywiadzie z wampirem... że niby chciał, ale nie chciał... więc zamiast się pizgnąć z jakiegos bloku to szukał... :O

Moja mama opowiadała kiedyś że jak spała, nagle się obudziła i zobaczyła postać księdza w sutannie taką białą w ciemnościach. Po chwili tak jakby "wyszła z pokoju". A kilka lat temu obudziła się i nagle wprost przed twarzą zobaczyła twarz swojej zmarłej babci. Normalnie otwiera oczy a tu twarz :O

niedziel ,to jak moja teściowa . ona sie rosołem w pracy oblała.i po dwóch miechach nic nie było widać (na dekolcie) .!!!. ja dwa miesiace pózniej -wrzątek- sweter, małe dziecko obok . . blizny ja do dzisiaj , i do końca.

ej, ale właśnie duchy... babcia mi mówiła że po śmierci jej siostry widziała nocą jak się przebudziła dwie ciemne postacie (sistra i jej mąż) w drzwiach swojego pokoju

dokladnie, dobrze ze jutro chlopa bede miala przy sobie to sie naciesze chociaz ta wolnoscia. bo dzis mam dosc.

ejj weźcie! :( proszek Ty sie zawsze możesz przytulić do męża..a ja co do kanapy ? :(

moj dziadek umarl i mam nadzieje, ze nie bedzie zly na mnie za to co robie i nie pogoni mnie z korytarza spowrotem :O

Ej, albo to... miałem kilkanaście lat, siedzę sam w domu, oglądam telewizor, w roku pokoju stoi kwiatek... duży, ze 2 metry miał... i nagle tak jakby ktoś go złapał za te badyle i zaczął nimi szarpać :O Najlepsze że z rok wcześniej, siedziałem z ojcem w pokoju i coś podobnego wydarzyło się z innym kwiatkiem, stojącym w innym miejscu, dużo mniejszym. Ojciec też to wtedy widział.

blowwww, ja tam uwielbiam byc sama w domu, mimo wszystko. keidys tez jak siedzialam to psu sie koszyk wysunął jakos o meter, a sama tego nie mogla zrobic, bo on byl przy scianie i musialaby od ściany go przesunąć :D zaraz po tym spieprzyla do mnie do pokoju

najlepszy byl dziadek mojego kuzyna, 90 pare lat. stwierdzili zgon a w kostnicy sie okazalo, ze zyje :o spowrotem do szpitala i po paru dniach zmarl, tym razem na prawde. mam nadzieje... dlatego moja powloke niech spala, bo musze sie z niej wydostac a nie meczyc w trumnie.