Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Piję piwo, ktoś wypije ze mną?

Polecane posty

No rzesz kurwa... i jak ja mam się nie dołować? Nie dość że mało piwa już miałem, to mi się odrobina uroniła na podłogę :O No... aż sobie pójdę zapalić z tej rozpaczy :O

kurva gdzie wy lazicie palic? nie mozecie normalnie, na dupach przy lapku ? :o

Gość kura z kurnika
tez jestem po l&m mentolowych:) pic nie pije bo jutro do roboty ale fajeczka jak najbardziej:) milego wieczoru:)

predzej bym zdechla niz wstala do jakiejkolwiek pracy hahahhahaha

Gość Martva a jak lapek???
Martvaa i jak twojej mamy lapek zyje? pisalas jakis czas temu ze klawisza wcisnelas, dało sie naprawic?????uszlas z zyciem czy juz martva jestes??:p

wszyscy już nayebani, nawet lewy. z reszta jaki sens spotykac sie z nim skoro mam okres :O no nic.. wypije to piwo i wrócę do Was, bo nocy bez Was sobie nie wyobrazam na dzien dzisiejszy :O :D

Martva ty to widać po mordzie że nierób jesteś :O. Ciekawe skąd emeryture będziesz miała na starosc :D, całe życie na garnuszku u męża o ile się znajdzie ktoś kto Ci żryć będzie dawał :D

ja jeszcze przy kompie , ale sie skończy za tydzień . potem kuchnia i laptop.

no na szczescie naprawilam i sie nie skapnela :) a byloby nie wesolo, bo wczesniej w szale rozyebalam szafke w lazience cale lustro poszlo i spiertolilasm do lasu, wychlalam wodke a potem pisalam jej eski ze sie zabije i tez mnie awantura ominela :D a szafke wymienili .

bywa, kiedys w szale rozwalilam sobie reke wiec sobie wyobraz :D ale z reguly jestem raczej spokojna juz, to takie tylko wpadki.

Gość Martva a jak lapek???
pfffffff pierdolnee!!!jaka Hicioorówaaa :D :D :D ja do lasu od roku nie wchodze od kiedy mysliwy patrząc sie na mnie onanizowaj się , trzepiąc sobie rozporek :oSiedzialam od 21 do 24 w nocy na ambonie przez to

ja w szale zaatakowalam chlopaka, lecialam po noz do kuchni tlyko jeszcze nie wiedzialam kogo chce nim zadźgać i zdąrzył mnie zatrzymać, noge pożnęłam dość mocno tępymi nożyczkami, albo bieglam na oslep i chcialam wleciec pod samochod, niestety tez mnie zatrzymal :O

Ja raz tylko wpadłem w szał. Grałem w Super Mario Bros, miałem 15 żyć i wszystkie pod rząd straciłem... Game Over... jak się wkurzyłem to klawiaturę rozwaliłem.

Moim wykroczeniem było rzyceniem całym garem ze spagetti w męża :D Zdołał uniknąć ale cała zawartość garnka wylądowała na niedawno malowanej ścianie :D:D Mąż żyje...

A nie... raz jeszcze wpadłem w szał, całkiem niedawno... obyło się bez rękoczynów, bo płot dzielił, ale kurwa za kurwą leciała i zwyzywałem sąsiadów od chujów.

kurna, ja tez w lesie widzialam kolesia ktory sobie trzepal za przeproszeniem :o zsiadl z roweru i sciagnac normalnie gacie a ja zaczelam wiac :D kiedys eksowi numer wywinelam, jak sie poklocilismy, a ja u niego w koblu sie z nozem zamknelam, musial drzwi wywazac :o

ja raz rozwaliłam komórke , męża . ale na tyle lat to nic . chyba jestem swieta w porównaniu.

niedziel,uwielbiam mario brosa :D Proszek, wymiatasz :D a za co mężowi tak, by się oberwało ? Jankesa, przez internet raczej Cię nie dopadne, a moja zlosc skierowana jest tlyko na niektore osoby

sasiedzi, ja mam jedna moherzyce, narzekala ze moje psy czasem szczekna. postraszylam kurve pieklem. a najlepsze jak przechodzila a ja w drzwiach z kumplem stala, a on do niej ave szatan tak dla zwaly a ona oczy przerazone :D normalnie teraz juz ani slowka nie powie, grzeczna sie sucza zrobila :) i jakos dziwnie anonimow w skrzynce juz nie znajduje :)

No i raz w depresyjnym szale gnałem rowerem z takiej góry ile wlezie nucąc sobie "nad przepaścią... na złamanie karku gnam... takie mam konie narowiste, jakie sam wybrałem". :D Droga wiodła na ruchliwe skrzyżowanie, ale niestety nie pękła mi linka od hamulca podczas hamowania przed skrzyżowaniem.