Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Piję piwo, ktoś wypije ze mną?

Polecane posty

Jankesa, mnie tez tykanie wyjątkowo wkurwia, ale ostatnio przywyklam, bo nie mialam wyjscia. musze miec trzy budziki i jeden z nich jest wlasnie taki tykający.

Jankesa i slusznie, wiesz ile trumien jest obdrapanych od wewnatrz. na nie jednej ekschumacji sie wydalo...

🖐️ jankesa nie tragizuj, codziennie miliony ludzikow zdychaja, po prostu na mnie to juz nie robi wrazenia.

pa niedziel - do kiedyś może 🖐️😘 z pozostałymi też się oficjalnie żegnam 😘 🖐️

bylo nawet w gazecie, ze jakas babcia zmarlej wnuczki slyszala odglosy z grobu i za zgoda rodzi zrobili ekschumacje, juz nie zyla, ale trumna obdrapana, paznokcie polamane, wiec wiadomo co sie dzialo. jarajcie sie lepiej.

piertole, mają mnie spalić i nie ma innej opcji.

bylam w łazience i zauwazylam, ze szczypawica plywa sobie w klopie no to ją spłukałam. mam nadzieję, że jej duch nie powróci w zemście i nie uszczypie mnie w dupie, a w najgorszym wypadku nie wlezie mi nigdzie :O

Jankesa, Ty pewnie też już zniknęłaś. A ja, kobieta niezaspokojona seksualnie wyję właśnie w tą ciemną noc z rozpaczy, bo tak mi się chciało, a ni ma jak i co najgorsze z kim :O :classic_cool: w dodatku skłamał, a mogl przeciez powiedzieć prawdę. jesteśmy niezależni i mowilam, aby byl szczery ze mną, choćby do bólu. no to się najebał i chyba bał przyznać :D

ja tez dzis sama, ale jutro sobie odbije :) i Twoj kiedys wroci i wytrzezwieje ;)

ale beznadziejny piątek :O gdyby nie kafeteria to bym się wykończyła chyba, a jak mi sie spac chce 💤 Jankeso, ja chyba pójdę http://www.youtube.com/watch?v=A7uaw8W5dnE&feature=related uwielbiam tą piosenke i tekst po polsku fajny, autor z mojej głowy chyba wyjął mi te słowa Jestem z tych co zarywają noce w swym pokoju Chore serce oraz oczy przepełnione smutkiem Nie wiem, coś ty ze mną zrobiła, Ale wiem to wszystko jest prawdą: Chcę robić z tobą złe rzeczy

mój jest trzeżwy , i wraca za tydzien . jak widzisz ,niektórzy żyja i pija , w dośc realistyczny sposób , i daj sobie spokój ,bo nie zamierzam sie wku......wiać

Martva, on niestety nie mój 😭 albo moze to i lepiej, bo nie chciałabym mieć takiego faceta. Ogólnie to zajebisty jest, przesympatyczny i kulturalny, przeprzystojny, przecudowne ma oczy i przeczuły, ale na partnera życiowego narazie się nie naddaje, na kochanka owszem :classic_cool:

a to "Twoj" to do Jankesy było, sory :D nie wkuriwajta się !

Nie, to bylo do Ciebie vodka. Ale Jankesa sie mnie lubie czepiac i piertolic od rzeczy :) Nic tu po mnie 🖐️