Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patelnia211

czy stosuje któraś z was masażer na cellulit lub roll on?

Polecane posty

Gość tak mi to pomogło
ale dorobilam sie nowego cellulitu i trzeba bedzie walczyc od nowa :( Generalnie dwa lata temu wszystko zeszlo za pomoca masazera

Gość tak mi to pomoglo
yy to byl za jakies 10zl taki masazer z rosmana :) ale zdzialal cuda w polaczeniu z zelem antycellulitowym z ziaji

Gość tak mi to pomoglo
taki co samemu sie masuje, nie pamietam jakiej firmy, lezal sobie taki plastikowy z wypustkami masujacymi masazer wsrod jakichs gabek, myjek, szczotek do plecow, rekawic pod prysznic itp:)

A duży miałaś cellulit? I jak długo masowałaś za każdym razem, i w ogóle ile czasu trwała ta kuracja? Mam taki sam masażer, ale używam nieregularnie i chyba za krótko, bo szybko się niecierpliwię. A tak w ogóle to witajcie w klubie dziewczęta :)

Gość kjkcjz
Ja zauwazylam, ze mam maly cellulit z tylu na udach. Jestem szczupla, ale moze wiek robi juz swoje, za miesiac 30stka. Pod wplywem tego topiku wlasnie kupilam sobie masazer, mam nadzieje, ze pomoze. Ja kupilam taki Phat QR Body & Cellulite Massager. Powodzenia w walce z cellulitem dziewczyny.

Gość tak mi to pomoglo
miałam dość zaawansowany cellulit, masowalam sie w sumie jakies 2 tyg (przypominam w polaczeniu z zelem antycellulitowym) dosc intensywnie bo po pierwszym zabiegu mialam uda cale w malutkich siniakach od tych wypustek masujacych. Ile sie masowalam? Szczerze to nie wiem, wiadomo staralam sie jak najdluzej ale to dosc nuzace zajecie wiec angazowalam w te prace rodzine jak tylko moglam ;) No i kilka razy dziennie to powtarzalam. Mialam wtedy czas bo to bylo na wakacjach.

Dzięki. Właśnie sobie uświadomiłam, że mam jeszcze resztkę żelu antycellulitisowego ;) Tylko jak ja będę jednocześnie pisać na kafe i się masować :D Najgorsze, że mnie to boli. Ale co tam, mam urlop, mam czas na rozczulanie się nad sobą. Lecę do łazienki ;)