Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ontyja

Nigdy nie miałem , nie mam i nie bede miał dziewczyny i sie smieje

Polecane posty

Gość ontyja

taki piekny zachod słonca, slucham sobie czajkowskiego, usmiecham sie do siebie , czuje sie dobrze. wszedlem w taki wiek w ktorym zrozumialem ze musze sobie odpuscic,jak najmniej stresowac sie, isc wlasna droga, nie ogladajac sie za siebie. głowa dzieki temu lzejsza, swiat piekniejszy i mniej skomplikowany. marze o domku na wsi,sadach, bujnej zieleni, spokoju..przeciez zycie mamy jedno wiec kiedys trzeba zajac sie nim wedlug wlasnego uznania. te plany po malu sie w mej glowie zarysowuja, wierze ze sie kiedys uda.na razie startuje od zera ale pelen nadziei i usmiechu. az chce sie zatanczyc walca na dworze wsrod dam , ksiazat, krolow, bogow...i jeszcze ten zapach perfum w powietrzu przenikajacy przez me uchylone okno..czy to jakas mloda dama wybiera sie na bal? hmm

Gość ontyja
to tylko szczescie. przedawkowanie tego specyfiku nie zabija

Gość hehe i hehe
:classic_cool: to co bierzesz jest dobre ;)

Gość tez nie mialem jak chce seks
to ide do dziwki 30 min i po problemie bez zadnych podchodow

Gość Pan Losu
Dobre podejście. Trzeba skończyć z tym stereotypem, że baba ma stanowić cel zycia i jego sens.

Gość ontyja
wolnosc jest najwazniejsza, oddychanie pelna piersia, spokoj ducha. jesli nie w pojedynke to z kims podazajacym ta sama droga

Gość milunia lolunia
hihi i tak marzysz o dziewczynie, kazdy facet marzy :D a jak bedziesz mial ten domek to bedziesz juz tylko pragnal zeby jakas kobieta w nim zamieszkala z toba i bys mogl jej wszystko ofiarowac :) :D przeciez bez nas to wasze zycie nie ma sensu hihihiihi 😍 🌼

Gość ontyja
brzmisz jak glupiutka blondyneczka z amerykanskiego filmu komediowego ktora procz urody, popularnosci i najprzystojniejszego chlopaka nie ma nic, jest pusta jak beben, swiata poza swymi "wdziekami" nie widzi. marze o tym by w koncu byc szczesliwym czlowiekiem

Gość Pan Losu
Baba nie stanowi celu sama w sobie, a szczęście można znaleźć w zupełnie czymś innym niż ona

Gość Mała Myszka....
Ontyja, pięknie brzmisz, jestem pod wrażeniem.Myślę, że każdy, kto cokolwiek kocha literaturę, jest romantykiem, zachwyci się. :)

Gość porażony,prądem
Sie smiejesz patafianie bo żeś sie chyba nałykał denaturatu czy innego gówna nacpał, pajacu pierdolony, onanisto zajebany

Gość porażony,prądem
jak ja lubię napierdalać takich smieci, ostro fukam z kumplami i jedziemy futrować frajerów..śmierc frajerom !!! zabilbym cie kur3wa z wielka przyjemnoscia, ukrecajac ci ten zakuty łeb

Gość porażony,prądem
i co kurwa co powiesz śmieciu ??? jak bym ci wyjebał w baniak to ostatnie slowa by byly- o kurwa blagam szanownego pana niech mnie pan nie zabija, a ja na to : NIE KURWAAA MUSISZ KURWA ZEDYCHAC !!!! jestem panem tewojego życiai smierci kurwai teraz po prostu cie kurwa zajebe

Gość milunia lolunia
moze jestem mala blondyneczka i mam przystojnego chlopaka (186cm) ale nie jestem pusta i mam dobre serce np. do dzieciaczkow kuzynki ktorymi sie opiekuje :) :D a wlasnie, przeciez napewno chcesz miec synka albo coreczke a bez kobiety to niemozliwe wiesz? wiec Pan Bog specjalnie stworzyl Adama i Ewe bo wiedzial co robi i trzeba zyc wedlug tego :) 🌼

Gość ontyja
problem ze mna jest taki ze przeczytanych ksiazek policze na palcach jednej reki. jest wsrod nich chocby "pan tadeusz". nie znam pieknego slownictwa i zaczynam dostrzegac jak ubogi jestem. gdyby nie wielcy kompozytorzy potrafiacy przekazac muzyka to co najwybitniejsi pisarze piórem, nie mialbym w tym momencie nic. a tak, nadzieja zaczyna sie we mnie budzic. nie chce miec 30 lat a w srodku przypominac mentalnego wraka. jesli choroba mnie nie powstrzyma to bede mogl i w wieku 50 lat spelnic to o czym marze. sil bedzie jeszcze duzo

Gość milunia lolunia
porazony pradem boje sie ciebie :( ty z wiezienia wyszles? nie bluznij tak :o

Gość Mała Myszka....
Porażony, daruj sobie.Jesteś jakim frustratem i aż oczy bolą od Twoich wulgaryzmów.Nie znoszę takich facetów.:(

Gość zaniepokojony.25
lolunia ale fajnie piszesz :) słodziak jesteś... ach my nie możemy bez Was zyć oj nie :):)

Gość ontyja
milunia teraz brzmisz jak katol, tylko biblii ci brak. otworzylbym ci drzwi by pokazac jak moj piekny ogrod zaczyna rozkwitac

Gość zaniepokojony.25
Oj dziewczyny nie przejmujcie sie, ten porazony to jakis frustrat, już pewnie sobie poszedł. Tzacy jak on nie odceniaja kobiet, a dla mnie jesteście bardzo bardzo ważne :)

Gość milunia lolunia
zaniepokojony.25 hihi dziekuje :) Ty przynajmniej to rozumiesz i nie wstydzisz sie przyznac, jestes siuper facet 😍

Gość Mała Myszka....
Ontyja, jesteś skromny.To słownictwo masz bogate i wiesz o tym doskonale.Szkoda, że mało tu takich :( Trochę Cię rozumiem..piszesz, że niekoniecznie musisz iść w pojedynkę, ważne , że w odpowiednim kierunku, a niektórzy tego nie rozumieją.Przecież każdemu z nas powinno na tym zależeć.

Gość zaniepokojony.25
A ja mam pecha do dziewczyn, a tak bardzo marze zeby wlasnie miec dziewczyne i jej ofiarować swoje serduszko :) hihi

Gość milunia lolunia
wierze w Boga i co to zlego? :) bibli nie czytalam bo mi sie nie chcialo hihii chociaz moze powinnam :D jejku fajnie ze masz ogrod, a co w nim rosnie, jakie kwiatki i warzywa? :) 🌼

Gość zaniepokojony.25
milunia dziekuje, masz taki fajny nick od razu wiadomo ze urocza dziewczyna :) A ja naprawde juz nie moge tak wytrzymac samemu, kiedys myslalem ze tak jest fajnie ale jednak zmieniłem zdanie :)

Gość Mała Myszka....
Dlaczego brzmi jak katol??????????????? To że wspomniała o dzieciach i pierwszych ludziach? Niech pisze tak, skoro myśli w ten sposób.Nie jesteś tolerancyjny :(

Gość milunia lolunia
zaniepokojony.25 szkoda ze mam chlopaka bo bym wziela twoje serduszko i dala swoje :) 😍

Gość zaniepokojony.25
no wlasnie, oj tam katol od razu... ja tez tak mysle... nie ma w tym nic złego ! :)

Gość Mała Myszka....
Coś czuję, że ten ogród to jedynie przenośnia ;)