Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin..20..krk

o czym jest ta pisoenka ??

Polecane posty

Gość Marcin..20..krk

nie znam zbyt ang. a czytając tłumaczenie nie jestem w stanie ocenić o czym dokładnie jest ta piosenka przesłała mi ją koleżanka.

Gość Marcin..20..krk
czy ktos mi pomoże ?

Gość nbvv
j.w

Gość Marcin..20..krk
proszę.. nikt tu nie znam angielskiego ? ta dziewczyna mówi, że w jakiś sposób wiąże ta piosenkę ze mną.. chcę wiedzieć o co chodzi..

Gość Steella
Dzisiaj będzie ten dzień, W którym oni ci to zwrócą Już teraz powinnaś była w jakiś sposób Zrozumieć to, co miałaś zrobić Nie wierzę, że ktokolwiek Czuje to co ja do ciebie teraz Backbeat, mówiło się na ulicy Że ogień w twoim sercu zgasł Jestem pewny, że słyszałaś to wszystko wcześniej, Ale naprawdę ty nigdy nie miałaś wątpliwości Nie wierzę, że ktokolwiek czuje To co ja do ciebie teraz I wszystkie drogi, którymi musimy iść zakręcają się I wszystkie światła, które prowadzą nas tam są oślepiające Jest wiele rzeczy, które chciałbym Powiedzieć tobie Ale nie wiem jak Może dlatego, że Będziesz tą osobą, która mnie uratuje I mimo wszystko Jesteś moim marzeniem Dzisiaj miał być ten dzień Ale oni nigdy ci tego nie zwrócą Już teraz powinnaś była w jakiś sposób Zrozumieć, czego nie powinnaś robić Nie wierzę, że ktokolwiek Czuje to co ja Do ciebie teraz I wszystkie drogi, które prowadzą do ciebie zakręcały się I wszystkie światła, które oświetlają drogę są oślepiające Jest wiele rzeczy, które chciałbym ci powiedzieć Ale nie wiem jak Powiedziałem, że może Będziesz tą osobą, która mnie uratuje I mimo wszystko Jesteś moim marzeniem Powiedziałem, że może Będziesz tą osobą, która mnie uratuje I mimo wszystko Jesteś moim marzeniem Powiedziałem, że może Będziesz tą osobą, która mnie uratuje Będziesz tą osobą, która mnie uratuje Będziesz tą osobą, która mnie uratuje

Gość Marcin..20..krk
potrafię se znaleźć tłumaczenie.. ale nie rozumiem za bardzo o czym ona mówi.. co chce przekazać..

Gość Steella
to my mamy to wiedzieć co miała Twoja koleżanka na myśli?

Gość Marcin..20..krk
up

Gość Marcin..20..krk
możesz nie pisać więcej stella bo nie rozumiesz sensu mojego pytania, idź spać dziecko.. kto mi pomoże ?

Gość nie możeeee być
ona chciala Ci wyznac,ze jestes bardzo wazny dla niej... Moze nie dostrzegasz tego,ale tak jest... Docen ją, badz blisko niej i pozwol jej sie otworzyc na siebie... Odpowiedzi wszystkich szukaj w jej sercu i w swoim sercu . (nie na kafe:P ) Powodzenia, badzcie szczesliwi:)

Gość Steella
bedę sobie pisać gdzie i kiedy mi się podoba pustaku :)

Gość nie możeeee być
Mysle,ze teraz Ty powinienes jej wybrac piosenke i wyslac:)

Gość Marcin..20..krk
dzięki..l serio ?? myślałem, że to trochę o tym, że ten autor piosenki nie może być z nią.. itp.. :)

Gość wiwiiiii
robi Ci sieczkę z mózgu. Mówi, że jest dobrze, ale nie do końca. Musisz opisać m.in w jakich okolicznościach do tego doszło by to Ci przysłała

Gość nie możeeee być
"Będziesz tą osobą, która mnie uratuje" ...

Gość wiwiiiii
końcówka tekstu mówi Ci żebyś się bardziej starał o nią bo tu coś miłością zalatuje:P

Gość nie możeeee być
No wlasnie, obdarz ja uczuciem, ktorego potrzebuje...

Gość nie możeeee być
Autorze- a Ty? Cos do niej czujesz? P.S. Ja tez jestem osoba, ktora przez piosenki przekazywala/ przekazuje cos:) Powodzenia:)

Gość Marcin..20..krk
czuje, ale nie wiedziałem,że ona też cos do mnie. :)

blbla.. klazdy interperetuje jak che..wiec nie sugeruj sie za bardzo tym co ludzie pisza.

Gość nie możeeee być
Teraz Ty- co jej wyslesz...? :)