Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunia

Aseksualny kolega mojego narzeczonego, nie mogę na niego patrzeć

Polecane posty

Mój narzeczony ma kolegę (bardzo dobrego), który jest po prostu żałosny z wyglądu!! Aseksualny, bardzo niski i ogólnie, samo zobaczcie: http://photos.nasza-klasa.pl/1194118/44/other/std/60faa90adb.jpeg To jego zdjęcie :( Nie ma on żadnych przyjaciół poza moim Waldusiem, żadnej dziewczyny oczywiście!! A ja chcę sobie ułożyć życie z moim i nie chciałabym aby taki ktoś wchodził nam w życie!! Prosiłam go już nie raz aby zerwał znajomość z tym antysexualem, ale on mimo to ciągnie dalej... co powinnam zrobić aby zerwał znajomość z tym kurduplem?

Gość obważanek
zdjęcia nie wyświetla

Gość TaSamaCoZawsze
Jak dla mnie normalnie typ wygląda ;)

Gość no sliczna jest
ale jestes głupia, bez sensu prowo. normalny fajny facet. ciekawe co ci zrobił :o

Gość moimzdaniema
moim zdaniem tez normalnie wyglada, wiec moze to Ty zrob cos ze soba, bo Twoje zachowanie a tym bardziej to ze wklejasz jego zdjecia na forum, to zalosne...

Zdjęcie należy skopiować i wkleić do paska wcześniej usuwając z niego spację!! No koleś nie jest jakiś bardzo brzydki, ale do przystojniaka też mu daleko!! A teraz młodzi faceci po 20-tce i przed 30-tką są tylko przystojni więc taki koleś jak ten znajomy na zdjęciu jest nikim... po prostu

Gość no sliczna jest
sama jesteś nikim. śmieć i szmata

Nie róbcie sobie jaj, na serio dość mam typa. Stale dzwoni do mojego i chce wyskoczyć na piwo!! Żal że Waldek ma takich kolegów... normalnie żal :( Koleś jest niskiego wzrostu, łysiejący i ogólnie nie podoba się kobietom, mi też nie i moim koleżankom i kuzynkom również nie!! Taki koleś najlepiej niech się zadaje z ludźmi swojego pokroju, a od wysokich i ładnych niech się odczepi :(

Gość Elarios
Moze troche zrozumienia dla ludzi wygladajacych troche gorzej od innych,zarozumiala ladacznico - rozumiem jakbys miala cos do jego zachowania ale skoro ty masz wylacznie wonty do jego wygladu to swiatczy,ze jest bardzo plytka osoba,wspolczuje twojemu partnerowi... Zamiast tak pieprzyc to moze lepiej go poznac blizej,moze sie okazac bardzo pozytywnym kompanem.

Gość no sliczna jest
idź sie leczyć bi cie namierze i bedziesz miała przejebane

Gość
o, gdansk? spoko kolo

No byliśmy wczoraj w Gdańsku z nim.... normalnie żal, ładne kobiety jak nas mijały to patrzyły z politowaniem i obrzydzeniem :( Nic dziwnego, koleś ma nie więcej niż 170 cm wzrostu, a teraz dziewczyny są piękne i wysokie więc nic dziwnego że taki ktoś będzie wzbudzał pogardę!! Po prostu nie chcę aby taki ktoś kompromitował naszej reputacji i związku!! Ja i Waldek jesteśmy dość atrakcyjni, a ten koleś po prostu od nas odstaje i wygląda przy nas jak dno... po prostu :(

Gość Elarios
Ok,ostatnim postem dowiodles/las ze to kolejna prowokacja...bozzzze a ja dalem sie nabrac,porazka...

Gość pokaz swojego waldka a ocenimy
jego wyglad czy taki przystojny

Nie, po prostu mam masę ładnych i wysokich koleżanek a to dobry kumpel mojego i jak pojawimy się gdzieś na jakiejś bibie razem, to będzie jeden wielki wstyd i obciach że zadajemy się z takim niskim aseksualem :( tylko i wyłącznie o to mi chodzi, o reputację!! Koleś nie jest zły z charakteru, ale ma kompleksy, W sumie przy jego wzroście i wyglądzie to logiczne i naturalne jest...

Gość
wzrost to nie wszystko wyglad zewnetrzny rowniez nie zreszta temu facetowi nic nie brakuje, jest ok nie jest jakis paskudny twoj gust, ale jesli oceniasz go po wzroscie i wygladzie jedynie to przykromi, ale strasznie pusta jestes

Brakuje mu choćby tyle, żeby posiadać dziewczynę!! Nigdy nie miał i nie powinien mieć dziewczyny, a moje koleżanki są bardzo ambitne, atrakcyjne, wysokie i mogą być po prostu zniesmaczone jak się okaże że pzryjaźnimy się z takim kolesiem.... niestety, takie są realia rzeczywistości obecnie, nic na to nie poradzimy :( Parę lat temu liczyło się wnętrze i osobowość, teraz bardziej liczy się wygląd i wzrost i taka jest prawda. Koleś co odstaje ma przegraną pozycję i tyle... mogę mu co najwyżej współczuć że tak go natura potraktowała, nic poza tym, nie jestem instytucją charytatywną :(

Gość
Nigdy nie miał i nie powinien mieć dziewczyny, jasne a akurat ty bedziesz i powinnas o tym decydowac a moje koleżanki są bardzo ambitne, atrakcyjne, wysokie i mogą być po prostu zniesmaczone jak się okaże że pzryjaźnimy się z takim kolesiem to naloz papierowa torbe na glowe. i lepiej wyberaj przyjaciol swojemu facetowi to musi byc prowo, az tak durnych ludzi nie ma, mam szczera nadzieje :/

No tak już jest że niscy i niepociągający faceci nie mają dziewczyn. Jeśli nawet jakaś na takiego poleci, to będzie znaczyło że sama ma niskie poczucie wartości...

Gość nie sluchaj bazienki bo ona
sama jest brzydkim i aseksualnym paszczurem, wygląda jak mop :o wiec tak obstaje w obronie wszystkim brzydalom :o

Fakt

Gość
ja akurat na powoidzenie nie narzekam niedowartosciowane dziewczynki :)

No a facet powinien być męski, a temu do męskości daleko...

Gość nie sluchaj bazienki bo ona
powodzenie to ty masz ale pewnie u takich w stylu znajomego autorki :D

Gość
gratuluje kryteriow oceny swoja droga jeszcze sie nie zdarzylo mi w zyciu tak, by facet, ktorego uwage chcialam zwrocic slash zauroczyc, mnie zlal a paru zainteresowalo sie przypadkiem, bez mojego chciejstwa mam to cos i nic nie mozesz na to poradzic :)

Dlatego jeśli jesteś ponadprzeciętną atrakcyjną kobitką to nie mów że ten koleś którego pokazałam jest spoko, bo dla ładnych kobiet jest on zerem!! Aseksuale nie podobają się żadnym atrakcyjnym kobietom, to logiczne i oczywiste!! Żadna nie powinna z takim iść do łóżka, gdyż to nawet nie jest do końca zgodne z normami. Facet aby się kochać z atrakcyjną kobietą powinien te minimum 174 cm wzrostu mieć!!

Gość
slabe to prowo naprawde wysil sie bardziej :) a i ciekawe kto dal ci prawo decydowania za innych ? hm?