Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana nauką!!

Mam 3 poprawki na sierpień!!!

Polecane posty

Gość załamana nauką!!

Matematyka Język polski Język angielski Jak ja to wszystko zdam. Dostałam 6 zadań przez matematyczkę których mam się nauczyć na 21 sierpień. Z angielskiego dostałam zdania i słówka jakie mogą pojawic się na egzaminie komisyjnym, wzięłam się już do nauki. Z polskiego jest najgorzej. Mam do nadrobienia romantyzm i pozytywizm. -Założenia programowe romantyzmu i pozytywizmu oraz dwie lektury z pozytywizmu i dwie z romantyzmu (mogę sobie wybrac). Teraz idę do 3 liceum, to jest szkoła prywatna więc dlatego mogłam miec 3 poprawki.

Gość załamana nauką!!
Rodzice urządzają awantury że nic się nie ucze a nie widzą tego że inne oceny mam dobre. Mam same 4 i 5. Bo z tamtych przedmiotow nie piłują tak jak z polskiego,matematyki czy angielskiego. Po prostu sprawdzą zeszyt, dwa zadania w semestrze i wystawiają ocene.

Gość autorko wiem jak to jest
bo w szkole dużo wymagają!

Gość finisz dinisz
jak to 3 poprawki ? można mieć max 2 i to jeszcze jak rada się zgodzi.

Gość załamana nauką!!
W prywatnej szkole są trochę inne zasady. Można miec trzy poprawki, jakby jakiegoś przedmiotu ktoś nie zaliczył w sierpniu to później przechodzi do klasy ale poprzedni roku musi zaliczyc.

Gość trttt
nie mozna miec 3 poprawek w ŻADNEJ szkole wiec nara Maximum 2 USTAWOWO zgodnie z ustaleniem oswiaty edukacyjnej,

Gość dziiwneeee
jesli to prawda to jest to złamanie praw O swiaty i nie wazna czy to pubkiczna czy prywatna, pewne zasady nie moga byc odrębne Zgadzam sie z tym powyzej ze ustawowo ejst to zabronione

Gość finisz dinisz
jak można nie zdać w prywatnej szkole ? ja pitolę 🖐️ w sumie to można mieć 3 "poprawki" 2 normalne komisy i 1 nie klasyfikację wtedy ma się egzamin kwalifikacyjny i tak jakby 3 komisy można powiedzieć :P