Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubiesiebac

Jaki to byl film??

Polecane posty

Gość lubiesiebac

Jest zaj**isty film, ale oczywiscie nie pamietam tyt. Kazdemu polecam, pewnie juz nigdy sie nie dowiem co to za film, tv ma w zwyczaju dawac powtorki 150razy fimow, ale akurat nie tych ktorych warto...Wiec byl sobie film z probably Rachel Weisz. Ogladalam od polowy wiec opisze co pamietam. Wiec dzialo sie to w czasach gregorianskich, byla sobie panienka, ktora opiekowala sie jakas dziewczynka. I one pewnego razu odkryly w palacyku w ktorym mieszkaly podziemie, a wczesniej jakies latryny i okazalo sie ze za scianami byly pochowane zywcem dzieci, i one je wzywaly, zaczely burzyc te sciany zeby sie do nich dostac, ale wtedy nakryla je guwernantka. Pozniej glowna boh. Rachel(byla w ciazy) postanowila zjechac na sam dol, tam byl byl kiedys szpital dzieciecy. I kiedy tam zjechala, oczyma wyobrazni zobaczyla te dzieci schorowane wlóczace sie po szpitalu, potem one zaczely ja otaczac z kazdej strony...ona w szoku i strachu zaczela rodzic,dziecko urodzilo sie martwe i ona tez umarla przy porodzie, pozniej ukazywala sie swojej podopiecznej w tym palacu/domu, jak spiewa kolysanke swojemu nienarodzonemu dziecku i kilkudziesiorga innym dzieciom ktore umarly w tym podziemnym szpitalu. W koncu podopieczna w w wielkim pospiechu opuscila dom...

Gość umc umc umc
to byla "Mumia"

coś popieprzyłaś w drugiej części histori , ale film pamiętam , -tytułu nie :D

Gość lubiesiebac
Jankesa, serio go widzialas?:) moze napisz co pamietasz, jakies wazne szczegoly, moze inni sobie przypomna? I powiedz czy to byla Rachel czy inna aktorka?

Gość bestrzelnie tzyniczna mariola
to na bank nie była rachel :o tytułu nie pamietam :o

Gość agaaaaaaaaaa85
Sierociniec?

Gość lubiesiebac
Ludzie prosze przypomnijcie sobie tytul. Moze i nie byla to Rachel, ale bardzo podobna do niej aktorka. Moze Norah Jones, ona tez podobno zagrala w kilku

Gość agaaaaaaaaaa85
wiem! inny haha ale niech se tytuł przypomnę chwilaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość agaaaaaaaaaa85
wiem o jaki Ci chodzi musze poszukać na filmwebie, bo go oceniałam ale tam setki filmów muszę przejrzeć :D nie grała tam rachel na pewno :P

Gość lubiesiebac
agaaaaaaaaaa85 nie sierociniec, ogladalam go kiedys, fajny z Geraldine Chaplin, corka Charliego i byl zdaje sie produkcji hiszpanskiej. A ten o ktory mi chodzi byl amerykancki;)

Gość lubiesiebac
agaaaaaaaaaa85 to poszukaj bardzo cie prosze, normalnie bede cie kochac i wielbic na wieki hahahah

Gość agaaaaaaaaaa85
wiem o którym już piszesz ale tytułu nie pamiętam a coś znaleźć nie mogę ;) ale znajdę :D szukam, szukam ;)

Gość lubiesiebac
Szukaj, wierze w Ciebie:) Kurcze myslallam, ze to jakis film widmo, ale jednak ktos go pamieta...

Gość agaaaaaaaaaa85
w tv puszczali nie tak dawno i na kompie widziałam ale tytułu nie zapamiętałam, bo sam film nie powalał ;) szukam ale ni hu hu nie widzę namieszałaś w tym opisie trochę a może ja o jeszcze innym myślę? ta główna bohaterka jechała tam żeby chyba pomagać sprzątać itd przy remoncie tego "sierocińca" czy co to tam było? była w ciąży ale ukrywała ją bo się bała, że ją zwolnią? z dziećmi to nie pamiętam co tam było... szukam dalej :P bo mnie to męczy teraz :D

Gość lubiesiebac
agaaaaaaaaaa85 kurcze no, nie powiem ci, bo poczatku nie ogladalam, ale wiem ze dzialo sie to chyba ze 100lat temu, bo zapamietalam ze chodzily w dlugich sukniach, nie wiem po co ona tam przyjechala, ale pamietam ze miala sie zajac ta dziewczynka, oprocz tego w tym wielkim domu byla ta stara guwernantka. I wiem napewno ze w podziemiach byl iedys stary szpital dzieciecy i ta główna bohaterka zjechala tam jakas stara winda

Gość agaaaaaaaaaa85
luknij na link wyżej to musi być ten SZEPTY W MROKU :D

Gość lubiesiebac
agaaaaaaaaaa85 to ten... boze tak dlugo go szukalam i nie potrafilam znalezc, dzieki:) jestes niesamowita, w dodatku znalazlam na YT takze nie musze sciagac. Dziekuje Ci bardzo 🌼

Gość agaaaaaaaaaa85
cieszę się ;) miłego oglądania :D