Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rolllein

napasy kompulsywne

Polecane posty

Gość rolllein

mam tego dosyć;( rano poszłam biegac z nadzieja, ze w koncu uda m sie wytrwac na diecie dluzej niz 3 dni, a tu psikus.. wrocilam o 22 z pracy i zjadlam z 2 kiscie winogron, nektarynke, 2 kanapki mega porcje karpatki... zyc sie odechciewa

Gość vhjdkvbhdl
Najlepiej nie mieć w domu nic smacznego :)

Gość nie możeeee być
t zadna rada, bo polecialabym do sklepu na zakupy, tu przyadalby sie jakas terapia... samemu ciezko zwalczyc takie problemy... :(

Gość rolllein
bardzo bym chciala, ale mama co raz piecze ciasta, i na wierzchu kladzie czekolady ;/ a wie, ze mnie kusza, ;/:((

Gość rolllein
myslalam nad wizyta u psychologa ale co mu powiem :( swiadomie pochlaniam te gigantyczne porcje jedzenia.. a potem mam wyrzutysumienia :( nawet sie zwymowalo:p kurcze, to jeststraszne:(

Gość nie możeeee być
uwazaj,zeby nie doprowadzic sie do bulimii- wtedy psychiatra pozostaje. Kurcze, sama nie wiem co Ci doradzic... jesz gdy jestes radosne, jesz gdy jestes smutna- to Twoj lek na emocje, donbre lub zle... Powinnas poszukac zastepczego srodka np. gdy jestes smutna czy zla- nie siegac po jedzenie, ale np. poczytac ulubiona ksiazke, wyjsc na spacer(cos co lubisz). Poza tym nie katuj sie dietami- racjonalnie mysl o odzywianiu. Bedac na diecie caly czas myslisz o jedzeniu i wychodzi tak jak napisalas...

Gość rolllein
czasami jak jestem sama w domu zdarzy sie, ze zjem cos 'zakazanego' i zaraz ide zwrocic ;p dziekuje Ci, ze pomagasz mi sie uporac z tym;) ja wiem to wszystko, jestem oczytana od a do z, aczkolwiek trudno jest to wprowadzic w zycie.. obys Ty nie miala, i nikt inny takich problemow! ..;)):*

Gość nie możeeee być
czesto wymiotujesz? Kontroluj to, bo wyladujesz na leczeniu niszczac sobie zdrowie fizyczne i psychiczne... :( wiem, wiem.. ja tez wszystko wiem i co z tego, skoro popoelniam tez bledy:O

Gość rolllein
nie, nie czesto ;) pod kontrolą ;) a dokladniej.. ? z czym sie borykasz, jesli mozna wiedziec? moze jest na to jakis sposob