Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mójPierwszyRaz_dekoloryzacja!

dekoloryzacja !! rozjasniacz !! pomocy !!

Polecane posty

hej! chcialabym rozjasnic wlosy, czytalam ze rozjasniacz londa jest dobry, inni go polecaja.. to bedzie moje pierwsze rozjasnianie. Teraz mam wlosy zafarbwane farba loreal Ciemny blond.. niestety wyszedł troszke ciemniej i mozna powiedziec ze mam wlosy brazowe. Chcialam sie zapytac czy złapie mi ten rozjasniacz? nie bedzie zadnych przebarwien? chcialabym miec wloski jasnego, cieplego kolorku.. albo braz albo ciemny blond.. jeszcze sie zastanawiam.. wszystko zalezy jak to wyjdzie. O czy po rozjasniaczu mam nakladac blond farbe czy zostawic tylko ten rozjasniacz? nigdy nie mialam przeprowadzonego takiego zabiegu i troche sie obawiam... włosy na koncach mam ciemniejsze niz nasade.. kiedys farbowalam farba palette RAZ i nigdy wiecej.. po kazdym farbowaniu wydaje mi sie ze ta palette jeszcze zostala na moich wlosach.. później farbowalam garnierem no i teraz loreal.. prosze o pomoc ;*

podbijam

jak nie tu to gdzie mam pytac? :(

Gość Fk82
ja Ci radzę szczerze - idź do fryzjera; ja swoje kłaki rozjaśniam od 7 lat i nigdy bym się nie zdecydowała zrobić tego samodzielnie, pomimo że mój kolor "od urodzenia" to ciemny blond

a ile taka impreza kosztuje? boje sie ze za duzo wydam a efekt bedzie taki sam :/

Ja ostatnio z braku innego kładłam Joanne i wyszły mi lekko żółte :O Po pierwszym praniu zeszło, a po paru dniach i tak kładłam farbę jaką chciałam więc było ok, farbuje Garnier Color Naturals i z tej farby jestem najbardziej zadowolona

Gość Fk82
popytaj wśród znajomych o dobrego fryzjera, i nie żałuj kasy na włosy bo jak coś spieprzysz i wyjdą Ci żółte to dopiero będzie rozpacz; a propos ceny - zależy od długości włosów, poza tym nie wiem gdzie mieszkasz; ja jestem z Chełma i taka impreza bez cięcia kosztuje mnie stówkę

Gość Fk82
pierwszy raz napewno będzie droższy bo chodzi o całe włosy jak rozumiem, później odrosty to już pikuś i groszowe sprawy ;)

ja z rudy slaskiej... woj slaskie.

niedaleko katowic.. z 20min autem.

Gość Fk82
chodzi mi o wielkość miasta :) podejrzewam, że większym jest drożej

no ruda jest mala ;)

Gość Fk82
więc nie masz się co martwić, tylko popytaj o dobrego fryzjera i oddaj sie w jego ręce :D

Jeśli położysz go sama na włosy ,i pewnie go zaczniesz nakładać na odrostach bedziesz miała niezły meksyk. Bo sama tego dobrze nie zrobisz... Bo jeżeli położysz go na całej długości włosów bedziesz miała odrost biały i co kilka cm bedziesz miała coraz bardziej kolor wpadający w rudość z czerwiania.. PAMIĘTAJ.. kazda brązowa farba ma rudość i czerwień.. Samodzielnie to narobisz sobie tak ze to bedzie wyglądac fatalnie.. A jesli chcesz miec cieply kolor to przynajmniej z ciemnego bladu trzeba zbic od 3tonow w góre..