Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angelXX2406

Mówią że!!!

Polecane posty

Mówią że po ciąży miesiączka jest mniej bolesna .. A to guzik prawda.. Okropny ból, przynajmniej ja mam strasznie bolesną.. ;( I żadne leki nie pomagają,,, ;(

Gość jhjghg
"mówią że krzyżyk piecze w usta"

Szczerze powiem poród dla mnie był pestka.. chwila bólu i już.. A tak trzeba się męczyć trzy dni.. ruszać się nie mogę. A trzeba ;(

Gość agaaaaaaaaaa85
2 dni przed okresem łykaj Ibuprom ( ze 2 tabletki minimum) w trakcie będzie mniej bolesny... w necie gdzieś był fajny artykuł ale teraz coś znaleźć nie mogę sama tak łykam i mam o wiele mniej bolesne a już na pewno do zniesienia...

Ja tam jak mnie boli to pierdole wszystko i relaksuje się z czymś ciepłym na brzuchu - rewelacyjnie działa kot ;) Dobrze też robi piwko wieczorem ;)

Niestety mam 5miesięcznego synka.. i nie da sie tak wszystkiego pierdolnąć i sie położyć.. a szkoda.. he he ;)

Aaaa no to szkoda, mi po roku pojawił się pierwszy okres i wtedy było " kochanie jak chcesz mieć jutro obiad to dzisiaj bądź łaskaw..." :classic_cool:

Gość hrtterte
Polecam Ketonal - naprawdę rewelacyjnie łagodzi ból. Nie jest wprawdzie najzdrowszy dla organizmu, ale raz w miesiącu można sobie "zaszkodzić"