Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapytajka01

Podpowiedzcie prosze

Polecane posty

Gość Zapytajka01

Dzis jest moj 25 dzien cyklu i powinnam dostac @ przynajmniej taki mialam w ub miesiacu, 2 miesiace temu trwał 24 dni, 3 msc temu 26 dni. Kochalismy sie w dni plodne - kilka razy, miałam objawy takie jak na okres bolace piersi, wczoraj zaczeły równiez swedziec, troche podwyszona temperatura, od 3 dni kłucie w pochwie, i ciagłe uczucie mokrosci , czuje jakkby mi sie cos saczyło jakas woda, to nei jest sluz. czy to moze sugerowac ciaze?

Gość myśle ze tak
i na twoim miejscu bym zrobila jutro z porannego moczu test.

Gość Zapytajka01
w ogole dzis kupiłam test i go zrobiłam ale nic z niego nie wyszło, jakas ukosna kreska nie w miejscu, gdzie powinny byc te własciwe, wiec w ogole nie mam czym sie sugerowac. Staramy sie juz 4 cykl, wiem ze jak sie bardzo chce , to czasem nie wychodzi, a i nadinterpretujemy dolegliwosci przypisujac je ciazy

Gość tu chodzi o temperature
sama sobie odpowiadasz :p

Gość mjajahhh
ta twoja UKOSNA byla w tej drugiej czesci??

Gość mjajahhh
jak tak, to gratulacje bo jesli cokolwiek sie pojawi w drugiej czesci oznacza ciąże,nawet jakby kreska byla malo widoczna :) a jak to nazwalas ukośną to mysle ze test wyszedl pozytywnie,najlepiej poworz go z rana i bedzie wiarygodna ciąza :)

Gość Zapytajka01
ta ukosna przechodziła przez naroznik fragmencik nie wiem czy na 1mm wchodziła - dziwny test i firma ale taki byl dosteony w aptece akurat....

Gość Zapytajka01
i była niestety w 1 czesci:/ , z dolegliwosci tez czesciej biegam do wc , no i ta mokrosc, troche wkurzajaca jest. Temp od 36,6-36,9

Gość myśle ze tak
Kup jutro inny i zrób ale najlepiej test z krwi. Ja mialam bardzo bladą 2 kreskę. Pokazalam test polożnej a ona powiedziała, ze to nie ciąża bo tylko pod światlo bylo widać, ale test z krwi potwierdzil bardzo wczesną ciążę. No i mam sweet baby, ktore zjadło butle mleczka i sobie śpi w najlepsze :)

Gość Zapytajka01
mam juz synka ma prawie 4 latka...:) kurcze mam takie mieszane uczucia, i troche jestem w stresie, straszne sa te wyczekiwania, a jak sobie jeszcze forum poczytałamto juz mam wiele watpliwosci:) . Postaram sie jutro kupic test i zrobie.

Gość Zapytajka01
aha i od kilku dni spie w dzien , nie wiem czy przyzwyczaiłam organizm, ale po prostu padam i potrzebuje godzinki dla siebie.

Gość myśle ze tak
Te objawy nie sa jednoznaczne możesz je sobie łatwo wmówić. Jedyny ważny objaw to brak miesiączki :) No i ta temperatura jeśli mierzysz ja regularnie i tak jak trzeba czyli zawsze o tej samej porze i przed wstaniem z łóżka, zawsze tym samym termometrem. i prowadzisz wykresy. Zycze Ci jutro 2 wyraźnych kresek :)

Gość Zapytajka01
nie dziekuje co by nie zapeszyc;)) wiec jutro wazny dzien i wiele sie wyjasni

Gość Zapytajka01
zrobiłam test - negatywny, okresu nadal nie mam, czyli teoretycznie 2 dni po terminie, czy mozliwe ze test by nic nie wykazł? czy juz koniec złudzen?

Gość Gosiaczkowo
ciężko powiedzieć, dopóki nie ma @ piłka w grze ;) masz dość krótkie cykle. Obserwujesz się jakoś? Wiesz, jak długą masz fazę lutealną lub mniej więcej kiedy jest owulacja?

Gość Zapytajka01
tak obserwuje, od 4 miesiecy odkąd sie staramy prowadze zapiski, zreszta od konca okresu niemal codziennie sie kochalismy. Przyznam sie , ze dołozylismy wiecej staran niz nawet w poprzednich miesiacach i jeszcze ten spozniajacy sie okres dawał mi nadzieję trochę.....okresu brak, piersi juz mnie nie bola, uczucie mokrosc nadal sie utrzymuje ...

Gość Gosiaczkowo
a ile dni od owulacji minęło? Jeśli 16 to jest duża szansa

Gość Zapytajka01
owulacja zgodnie z obserwacja sluzu wypadała 14

Gość Zapytajka01
czyli dzis 16 dzien od owulacji

Gość Zapytajka01
cykl 25 dni , miesiaczka 5 -lipca

Gość Gosiaczkowo
to jest nadzieja :) szkoda, że temperatury nie mierzysz, bo bardzo by to pomogło. Właśnie 16dni fazy lutealnej to już bardzo ładnie, a 18dni to na 99% ciąża. Jeśli do poniedziałku @ nie przyjdzie, najlepiej zrób hcg z krwi, daje 100% pewności, więc szkoda kasy na testy. Powodzenia :)

Gość Zapytajka01
sam znać...jakby co